Infantil

Astèrix i els víkings (Astérix et les Vikings )

Any:
2006
Categories:
Pel·lícula, Infantil
Generes:
Animació, Aventures, Comèdia, Família
Descripció:
DURADA: 78 minuts. - MIDA: 756 MB (Versió SD). - MIDA: 1783 MB (Versió HD 720p)

Direcció: Stefan Fjeldmark, Jesper Møller Guió: Jean-Luc Goossens, Stefan Fjeldmark, Philip LaZebnik. Basat en el còmic de René Goscinny i Albert Uderzo, Astèrix i els normands

Goudourix, un adolescent arrogant i cregut, arriba de Lutècia per passar una temporada amb el seu oncle Abraracúrcix, cap del poblet. L'Astèrix i l'Obèlix seran els encarregats de fer-li baixar els fums, però l'inesperat desembarcament dels víkings complicarà encara més la situació.

El petit poblet gal rebrà a Gudúrix, el nebot del cap, que ha encomanat a Astèrix i Obèlix la missió de convertir-lo en un home. Però, malgrat els seus aires de superioritat, aquest adolescent de Lutecia no és més que un covard, i l'entrenament de xoc al qual el sotmetran no sembla que hagi de canviar molt les coses... Mentrestant, els víkings desembarquen a la Gàl · lia disposats a trobar un «campió de la por" que, tal com els ha promès el seu mag, sigui capaç d'ensenyar-los a volar, ja que, segons ell, «la por dóna ales"... Quan els víkings rapten a Gudúrix es desencadena la catàstrofe. Astèrix i Obèlix hauran de fer l'impossible per trobar-lo. Mentrestant es llancen cap al Gran Nord per trobar el seu jove protegit, aquest, que s'ha vist implicat contra la seva voluntat en un complot, coneix a la bella i intrèpida Abba i s'adona que l'amor pot tenir el mateix efecte que un cop de puny... Tot un xoc de cultures!
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Versió SD 2006 2008-11-03 20:08:42
HDDVD+DVB Versió HD 720p 2006 2013-02-05 21:15:56

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.