Infantil

Els increïbles (The Incredibles)

Any:
2004
Categories:
Pel·lícula, Infantil
Generes:
Acció, Animació, Aventures, Comèdia
Descripció:
DURADA: 115 minuts. - MIDA: 14.9GB.

País: EUA. Direcció: Brad Bird. Guió: Brad Bird. Música: Michael Giacchino.

La història comença amb tres superherois, Mr. Increïble (Bob Parr), la superheroïna Elastigirl (Helen Parr) i Frozono (Lucius Best) en les seves dies de glòria, salvant al món fins i tot que Mr. Increïble va ser demandat per una persona que ell va salvar, argumentant aquest que no volia ser salvat; això va provocar una onada d'accions legals contra tots els superherois i tots ells van ser enviats a un retir forçós.

15 anys després, Bob Parr té una feina rutinari i avorrida en una companyia d'assegurances, amb un cap insuportable. Bob treballa per mantenir la seva encantadora família, composta per la seva esposa Helen (Elastigirl) i pels seus tres fills Jack-Jack, Violet i Dash.

Furiós amb el seu treball i amb el seu insuportable cap, Bob el colpeja, deixant-li aquest sense ocupació. Llavors Bob rep una proposta per treballar de superheroi per part d'una misteriosa i seductora dona anomenada Mirage i aquest no dubta d'acceptar la seva oferta. Però no s'imagina que es tracta d'una trampa preparada pel dolent Syndrome, un antic exadmirador de Mr. Increïble que va voler ser el seu ajudant però va ser rebutjat, per la qual cosa ara busca revenja. Per fortuna la seva família acudeix en la seva ajuda i junts tractaran d'impedir que Syndrome faci realitat el seu malvat pla.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDDVD Els increïbles 2004 2022-04-09 17:05:43

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.