Infantil

Germà ós (Brother Bear)

Any:
2003
Categories:
Infantil, Pel·lícula
Generes:
Animació, Aventures, Comèdia, Família, Fantasia
Descripció:
DURADA: 85 minuts. - MIDA: 10.5GB [H264 8bit]

País: EUA. Direcció: Aaron Blaise, Bob Walker. Guió: Steve Bencich, Ron J. Friedman, Tab Murphy, Broose Johnson. Música: Mark Mancina, Phil Collins. Productora: Walt Disney Pictures.

En Kenai està a punt de convertir-se en adult i a la seva tribu és tradició rebre un tòtem (la figura d'un animal tallada en pedra) en arribar a la majoria d'edat; tanmateix queda molt decebut en veure que rep un os, la imatge de l'amor. Per si no n'hi hagués prou, un os li roba la cistella del peix, ja que no la va lligar bé, de manera que decideix perseguir el malfactor. Els seus germans Denahi i Sitka, per evitar més desgràcies, el segueixen però desgraciadament en Sitka mor en la lluita contra l'ós. En Kenai, ple de ràbia, va a buscar l'os que ha provocat la mort del germà per tal de venjar-lo.

En trobar l'os que havia malmès la cistella es posa a lluitar-hi i, quan el mata, els esperits transformen en Kenai en ós. En aquell moment arriba en Denahi, veu la roba del germà estripada i creu que en Kenai és l'os que ha matat els seus dos germans. Decideix venjar-se'n, lluita contra en Kenai, el tira al riu i decideix perseguir-lo. La Tanana, la xamana, li diu a en Kenai, ja transformat en ós, com convertir-se en humà: ha d'anar fins allà on les llums toquen la terra i demanar als esperits que el tornin a la seva forma humana. En la seva recerca troba dos ants amb qui fa amistat i també coneix un osset anomenat Koda, que l'acompanyarà sense saber que el que en realitat volia era tornar a ser humà.

Agraïments: A Fabrebatalla18, per revisar-me l'script.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDDVD Germà ós 2003 2022-03-30 23:36:23

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.