Infantil

Creature Comforts

Any:
2003
Categories:
Sèrie, Infantil
Generes:
Animació, Comèdia, Família
Descripció:
El capítol inicial que dóna el títol genèric a la sèrie el va crear Nick Park i va ser premiat amb un Oscar al millor curt d'animació l'any 1990. En aquest curt, els diversos animals que habiten en un zoo opinen sobre les condicions de vida, el menjar i el clima britànics. A través d'un discurs totalment humanitzat, les reflexions d'aquests animals de plastilina estan carregades d'un humor explosiu, però també d'una bona dosi d'ironia. Amb aquesta doble vessant, i el magnífic treball d'animació dels personatges, "Creature Comforts" entusiasmarà tant els joves com els més grans.

La sèrie "Creature Comforts" està produïda per Aardman Animation ("Chicken Run") i dirigida per Nick Park, guanyador de dos Oscars més per "The wrong Trousers" i "A Close Shave", protagonitzats pels arxifamosos Wallace i Gromit.

Des que es va estrenar a la Gran Bretanya, la sèrie "Creature Comforts" ha recaptat multitud de premis (Rose d'Or for Best Comedy, Cristal for best TV Production Annecy Animation Festival- ; va ser nominada al BAFTA a la millor comèdia i tres Premis de l'Audiència que inclouen el del New York International Children's Film Festival).

En la seva estrena a la ITV1 va aconseguir una audiència setmanal de 8 milions d'espectadors. La tortuga Frank, Fluffy l'hàmster, Matilda la vaca o Gary i Nigel els llimacs, són algunes de les criatures que en aquesta sèrie de breus episodis ens explicaran, amb uns monòlegs plens d'enginy, el millor i el pitjor de la seva vida quotidiana.

Amb un gran sentit de l'humor, i amb la major selecció d'animals de plastilina que mai s'hagi vist a la televisió, "Creature Comforts" ofereix, amb un estil que envejarien molts documentals, una panoràmica extraordinària sobre la manera de viure dels animals -salvatges i domèstics- a la Gran Bretanya.

Aardman Animations la van fundar el 1972 Peter Lord i David Sproxton, que es van fer populars a la Gran Bretanya a través de la petita pantalla per la seva tasca de modernització de la tècnica tradicional d'animació fotograma a fotograma aplicada a models de plastilina. La fama internacional, però, la van aconseguir amb el videoclip de la cançó Sledgehammer,de Peter Gabriel. La companyia es va consolidar plenament poc després de la incorporació de Nick Park gràcies a l'èxit del curt "Creature Comforts" i a l'Oscar amb què va ser premiat.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a. Temporada 2006 2007-10-27 13:23:42

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.