Infantil

Àlia

Any:
2007
Categories:
Producció Catalana, ProgramaTV, Infantil
Generes:
Família, Fantasia, Educatiu
Descripció:
"Àlia" pretén, d'una banda, refrescar la memòria i, de l'altra, despertar la curiositat tot entretenint i acostant les matemàtiques al públic amb petits trucs que ens poden facilitar el dia a dia.

L'Àlia, la protagonista del programa, és una boja de les matemàtiques. Una autodidacta que s'ho passa la mar de bé amb les xifres, amb els conceptes matemàtics aplicats a la vida quotidiana i... amb els acudits.

El programa pretén, d'una banda, refrescar la memòria i, de l'altra, despertar la curiositat tot entretenint i acostant les matemàtiques al públic amb petits trucs que ens poden facilitar el dia a dia. L'Àlia ens aportarà petites solucions als petis problemes quotidians. Tot plegat, sense entrar en grans disquisicions teòriques, només les necessàries.

L'àlgebra, la trigonometria, la combinatòria i moltes altres formes en què es poden manifestar les matemàtiques les trobareu en aquests capítols. El missatge és sempre el mateix: aplicar els conceptes matemàtics és útil i divertit. Amb les matemàtiques passa com en qualsevol tipus de relació: entendre-la és estimar-la.

Els capítols tenen una durada de 10 minuts i en cadascun l'Àlia exerceix una professió diferent. Un privilegi difícil de tenir avui dia, que li permetrà trobar-se en situacions ben diverses en què les matemàtiques seran el desllorigador per solucionar els problemes amb què es trobi.

Els continguts acadèmics tracten de la matèria impartida actualment a l'alumnat que acaba primària i comença secundària, és a dir, que tenen entre 12 i 14 anys.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Àlia 2009 2009-05-07 18:45:17

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.