Elinks

Robin Hood - Príncep dels lladres

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
MKV 720p x264 1276x712 a 1489 Kbits/s
Codec audio:
Català-castellà-anglès AAC 128kbits/s Estèreo
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Robin Hood - Príncep dels lladres
Durada: 138 minuts. - MIDA: 1,79 Gigues

Direcció: Kevin Reynolds Guió: Pen Densham, John Watson Producció: Pen Densham, Richard Barton Lewis, John Watson Intèrprets: Kevin Costner, Mary Elizabeth Mastrantonio, Morgan Freeman, Alan Rickman, Christian Slater, Michael Wincott, Nick Brimble, Geraldine McEwan, Michael McShane, Walter Sparrow, Imogen Bain, Brian Blessed, Harold Innocent, Liam Halligan, Sean Connery.

En Robin Hood (Kevin Costner) és un noble anglès que, unit al rei Ricard Cor de Lleó en la Tercera Croada és empresonat en una presó de Jerusalem. Quan fuig coneix el pres Azeen (Morgan Freeman), que, agraït perquè en Hood l'ha salvat de la mort, decideix quedar-se amb ell fins que li torni el favor.

Quan en Robion i n'Azeem arriben a Anglaterra, governada ara pel dèspota xèrif de Nottingham (Alan Rickman), ajudat pel seu cosí Guy de gisborne (Michael Wincott) i la bruixa Morgana (Geraldine McEwan), descobreixen que el pare d'en Robin, lord Locksley (Brian Blessed), ha estat assassinat pel xèrif. Com a venjança en Robin, ajudat per n'Azeem, comença a robar a la noblesa i a l'església enriquida per alimentar els pobres. Per això el xèrif valora el cap d'en Robin en cent peces d'or.

Amagats al bosc de Shwerwood, en Robin i n'Azeem coneixen un grup de persones que, per un motiu o per un altre, també s'amaguen del poder del tirà de Nottingham. Units per la mateixa causa, el grup liderat per en Robin planeja llur venjança. Però ningú no compta que Lady Marian (Mary Elizabeth Mastrantonio), amb qui el xèrif vol casar-se i tenir descendència, i en Hood estan enamorats.

Finalment, quan Lady Marian és obligada a casar-se amb algú que no s'estima, és el grup d'en Robin qui saqueja la fortalesa reial i allibera el país del grup de governants opressors, i també la jove Marian.
avi Fisiko 211 2018-12-25 19:47:30

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.