Elinks

Tots els gossos van al cel 2

Font:
HDDVD+VHS
Codec video:
XviD 720x384
Codec audio:
Valencià: mp3 (128 kBit/s 48000 kHz) - anglès: ACC (48000 kHz)
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Tots els gossos van al cel 2
DURADA: 87 minuts. - MIDA: 1,02 Gb

DIRECCIÓ: Paul Sabella

Charlie, un pastor alemany, es reuneix amb el seu millor amic, el Sergent Dachshund, que arriba al cel després de morir asfixiat per una pota de pollastre. Encara que al Sergent li està començant a agradar el cel, Charlie troba que és avorrit, i anhela una mica d'emoció.

Mentrestant, el Bulldog Careface, fingeix ser "bo" al cel, però en realitat vol conspirar amb un gat diabòlic anomenat Bermelló, per atrapar a tots els gossos del cel, i portar-los a l'infern. Per a això ha de robar la Banya de Gabriel, que obre i tanca totes les portes del cel. En un dels intents d'aquest robatori, Scar, accidentalment, cau a la Terra.

Annabelle, l' "àngel caní", anuncia a tots que han robat la Banya de Gabriel. Llavors Charlie veu una oportunitat per deixar el cel i la convenç que li permeti tornar a la Terra per portar la banya de Gabriel. Annabelle està d'acord, i també envia al Sergent Dachshund amb Charlie a pesar que el no volia. A la Terra, Charlie s'enamora d'una bella Setter irlandesa anomenada Sasha, i descobreix que estava ajudant a un nen anomenat David, que havia fugit de casa. Charlie llavors, tracta de recuperar la banya, mentre convenç a David per tornar a casa.
avi Ferriol kivar 221 2018-10-17 20:29:55

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.