Elinks

Oh My Goig! - 2a Temporada

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Oh My Goig! -2x01- Mite 1: La sexualitat de noies i nois és diferent
El mite de “La sexualitat de noies i nois és diferent”, que treballem al primer programa, té a veure amb la construcció del gènere. Saps què significa això? Que les persones estem socialment obligades a seguir uns patrons de comportament: en funció de si tenim penis o vulva, se’ns diu com hem de viure i gaudir de la costra sexualitat. La Noe et posa exemples del nostre dia a dia i t'explica el que s’espera de noies i nois pel que fa al sexe: a què poden sentir-se obligades per la norma de gènere?
avi Ferriol 141 2018-04-19 21:10:05
Oh My Goig! -2x02- Mite 2: Si no sents gelosia, no estàs enamorada
Al segon programa d'Oh My Goig desmentim el mite de "Si no sents gelosia és que no estàs enamorada". Ens hi ajudaran l'Aina, la Paula i l'Edu, que tornen a la #webserie per treballar la #gelosia, l'amor romàntic, les relacions a distància i els motius pels que jutgem amb més duresa les noies en cas de infidelitat.
avi Ferriol 108 2018-04-19 21:10:08
Oh My Goig! -2x03- Mite 3: La penetració és la millor pràctica sexual
Quan parlem de pràctiques sexuals, és molt important parlar del plaer. Sovint ens trobem que la penetració és considerada la millor pràctica sexual. De veritat és la més plaent? Aquest mite és el que desmentim en el capítol 3 del programa, on explorem altres pràctiques sexuals i tots aquells tabús que encara ens trobem al voltant de la penetració anal. Ens hi ajuden els i les alumnes de l'Institut Emperador Carles.
avi Ferriol 107 2018-04-28 00:26:55
Oh My Goig! -2x04- Mite 4:A+ relacions sexuals, + risc de pillar ITS
Mite 4:A+ relacions sexuals, + risc de pillar una ITS.

Saps què és una ITS? En aquest episodi encarem les Infeccions de Transmissió Sexual i t'expliquem com i quan parlar-ne. Tot plegat, per deixar clar que tenir moltes relacions sexuals no implica més risc a l’hora de contraure una ITS: la clau està en la protecció ;) En paral·lel, parlem de les coses bones i dolentes del ligoteo virtual i et donem alguns consells per quan quedis amb una cita de la xarxa. Ho treballarem a partir de l'episodi #ITScomplicated de la nostra websèrie, amb l'ajuda dels i les joves de l'Institut Mare de Déu de la Mercè.
avi Ferriol 87 2018-05-04 21:22:57
Oh My Goig! -2x05- Mite 5:Les noies no tenen fantasies sexuals perquè
Mite 5:Les noies no tenen fantasies sexuals perquè són menys sexuals que els nois.

És cert que les noies no tenen fantasies sexuals perquè són menys sexuals que els nois? Doncs no!! El gènere no determina res de tot això. En aquest capítol aprendrem les claus per entendre com ens construïm com a noies i desmuntarem la pornografia com a referent habitual per a les fantasies sexuals. Tot això amb l'ajuda dels i les alumnes de l'Institut Menéndez y Pelayo, que debatran intensament sobre la trama de l'episodi "Fantasies" de la websèrie... on coneixerem en Víctor, company de classe de l'Emma a la universitat, amb qui sembla tenir més que una bona amistat... i unes quantes fantasies sexuals.
avi Ferriol 94 2018-05-08 23:06:07
Oh My Goig! -2x06- Mite 6:És fàcil reconèixer noia lesbiana o noi gai
Mite 6 És fàcil reconèixer si una noia és lesbiana, o un noi és gai.

De veritat pensem que el comportament de la gent o la roba que vesteix marquen les seves preferències sexuals? Les aparences no són sempre el que semblen! Amb la col·laboració dels i les joves de l'Institut Josep Serrat i Bonastre desmuntem la creença que és fàcil reconèixer si una noia és lesbiana o si un noi és gai. A partir del capítol "Falses aparences" de la nostra websèrie, reflexionem sobre les etiquetes i estereotips amb què jutgem a la gent. I analitzem l'ús pejoratiu de paraules com "lesbiana" o "gai" ... quan haurien de ser motiu d'orgull.
avi Ferriol 80 2018-05-19 10:32:36
Oh My Goig! -2x07- Mite 7 Quan et tiren floretes és perquè volen fer-
Mite 7 Quan et tiren floretes és perquè volen fer-te sentir bé.

La Marta agafa les regnes de la seva vida i s’apunta a l’autoescola. Se sent molt afortunada quan li assignen l’Àngel com a professor perquè tenen molt bon rotllo. A més ell no li escatima floretes! Però poc a poc aquesta confiança generarà una situació gens agradable per a la Marta. Com la gestionarà? Ajuda-la triant el final que tu decideixis.
avi Ferriol 76 2018-05-23 23:07:14
Oh My Goig! -2x08- Mite 8 Només hi ha una manera de ser lesbiana i tr
Mite 8 Només hi ha una manera de ser lesbiana i de ser trans. Sexe i robots! Tot i que l'enunciat és atractiu, sembla que l'enquesta de la Martina no desperta gaire interès... excepte en l'Andrea, que decideix contestar el qüestionari. Les preguntes de l'enquesta poc a poc deriven en una conversa sobre les seves identitats i expressions de gènere i el que vol dir transitar. Tant la Martina com l'Andrea no semblen tenir pressa per dir-se adéu: més aviat al contrari.
avi Ferriol 68 2018-05-30 00:12:31
Oh My Goig! -2x09- Mite 9 Per poder-te enrotllar amb una tia li has d
Mite 9: Per poder-te enrotllar amb una tia li has de insistir.

L’Uri s'ha proposat lligar amb la Kimberly, una noia desconeguda de qui pensa que s'ha interessat per ell. Malgrat que el seu amic Dani no ho veu clar, l'Uri creu que és l'ocasió ideal per posar en pràctica les tècniques de Mr. Yes, un youtuber suposadament expert en la "ciència" del ligoteo... que predica una reprobable metodologia basada en la insistència. Naturalment, la reacció de la Kimberly no serà la que l'Uri s'espera.
avi Ferriol 75 2018-06-06 22:58:22
Oh My Goig! -2x10- Mite 10 Si et controla és perquè t'estima
Mite 10 Si et controla és perquè t'estima En Dani i la Martina formen un tàndem imbatible quan es tracta de jugar al Black Ops. La Martina, però, no té el dia: està ratllada perquè l'Andrea li ha demanat més espai. Tot just estan comentant-ho quan apareix una visita inesperada. És l'Andrés, el tio més popu de l'insti, tot un mite per al Dani. Necessita la seva ajuda per fer-ne una de grossa: amb l'excusa que ho fa per amor, vol desbloquejar el mòbil de l'Emma perquè sospita que li amaga alguna cosa. A en Dani no li fa cap gràcia la proposta, però no es vol arriscar a perdre una amistat com la de l'Andrés...
avi Ferriol 63 2018-06-12 19:16:46
Oh My Goig! -2x11- Mite 11 Si tinc parella, no em pot atreure ningú m
Mite 11 Si tinc parella, no em pot atreure ningú més.

La Carla es presenta a casa de la Marta sense previ avís i la sorprèn en un moment delicat. Sembla que té companyia al llit... però si l'Ivan està a la feina, amb qui està la Marta? Què ha de ferI què passa quan l'Ivan torna a casa abans d'hora? Un ES3 total!! La Carla descobrirà que de relacions, n'hi ha de molts tipus: tancades, obertes, poliamoroses...
avi Ferriol 54 2018-06-20 23:48:18
Oh My Goig! -2x12- Mite 12 Si no vols estar amb mi (tot el temps) és
Mite 12 Si no vols estar amb mi (tot el temps) és perquè no m'estimes.

Darrer capítol de la temporada! L'Emma ha col·laborat en una exposició al Palau Robert sobre l'univers musical femení a casa nostra. És el dia de la inauguració i ho celebra amb en Víctor i la Ilham, companyes de la uni. A la cita no hi falten la Martina i l'Andrea, que és molt fan dels plans culturals... tot i que la Martina no sembla passar-s'ho massa bé. Qui tampoc no s'ho vol perdre és l'Andrés, que busca la darrera oportunitat per reconciliar-se amb l'Emma després d'haver-li espiat el mòbil. Com acabarà la seva relació?
avi Ferriol 63 2018-06-26 20:32:08

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.