Elinks

Shin Chan: La invasió (Movie 01) - Versió HD 720p

Font:
HDDVD+HDDVD
Codec video:
MKV (H.264) 1280x720 4096kbps 29,970fps
Codec audio:
Castellà-català-gallec-basc: AC3 192kbps 2.0 - Japonès: EAC3 224kbps 2.0
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Shin Chan: La invasió (Movie 01)
En una explosió en un episodi de la sèrie de l'Ultraheroi, algú pren la ultragemma, la font de tot el poder de l'Ultraheroi que ell mateix guardava al cinturó. En sentir-se feble l'Ultraheroi, l'ha de substituir un doble. Shin-chan es nota una mica estrany a l'episodi.

L'Ultraheroi ja no té poder per a combatre als invasors alienígenes, de manera que ha de buscar a algú per a recuperar la ultragema.

Entre els nens està de moda la col·lecció d'enganxines de l'Ultraheroi, que vénen en les caixes de galetes Chocobi. Els adhesius amb nom cap-i-cua són difícils de trobar, sobretot el núm. 99, tan rar que l'anomenen "el crom fantasma". Quan en Shin-chan entra amb la seva mare en una botiga molt antiga que mai havien vist, compra una caixa en la qual ve precisament l'adhesiu núm. 99. És d'un color daurat i brilla molt.

És estiu i la família Nohara surt de viatge amb cotxe a la platja, però es produeix un embussament que desespera en Hiroshi, de manera que pren una drecera camp a través i arriba a una platja deserta presidida per una gran estàtua de l'Ultraheroi. La figura resulta ser un parc d'atraccions temàtic, però no hi ha ningú més que els Nohara. Aquests munten en el que creuen que és un simulador, però que, accionat per l'adhesiu 99, els transporta a una dimensió paral·lela, que és aparentment igual al món real. Allí, l'Ultraheroi existeix, però no pot plantar cara a un exèrcit d'alienígenes, que conspira amb vestir a tots els terrícoles amb vestits de bany de dona i fer-los cridar "Pernils, pernils, mira quins pernils!" mentre s'assenyalen les cames.
avi Fabrebatalla18 Marcelo 73 2017-12-02 21:55:10

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.