Elinks

Complot de família (VOSC)

Font:
HDDVD+HDDVD
Codec video:
MKV h264 1920 x 1036
Codec audio:
VOSC
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Complot de família (VOSC)
Durada: 120 minuts. - MIDA: 2.62 GB.

Direcció: Alfred Hitchcock Guió: Ernest Lehman Música: John Williams Fotografia: Leonard South Intèrprets: Karen Black, Bruce Dern, Barbara Harris, William Devane, Ed Lauter, Cathleen Nesbitt, Katherine Helmond.

Complot de família (Family Plot) és un film nord-americà del 1976 dirigit per l'Alfred Hitchcock. Va ser el darrer del director. Blanche Tyler, una falsa espiritista que fa petites feines per a guanyar-se la vida, i el seu xicot George Lumley, un taxista estafador, proven de trobar el nebot de la Julia Rainbird, una vella rica que ofereix una gran recompensa en canvi de trobar el seu hereu. Ara es diu Arthur Adamson i és un important joier de San Francisco que amaga un tèrbol passat secret. Fran, la seva xicota, l'ajuda a segrestar milionaris en canvi del pagament del rescat: una gemma, que després amaguen en un salamó. Quan l'Arthur s'assabenta que la Blanche i en George l'estan cercant...

El film va ser doblat en català per la TVC i emès el 2006, però mai no s'ha tornat a emetre. Per això n'hem fet aquesta versió VOSC, d'una gran qualitat d'imatge.
avi Veixinacalenta 184 2017-10-25 00:08:53

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.