Elinks

Grand Piano

Font:
HDDVD+HDDVD
Codec video:
MKV h264 1280x532 4874kbps 24fps
Codec audio:
Català-castellà-anglès AC3 640kbps 5.1
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Grand Piano
DURADA: 90 minuts. - MIDA: 4,27GB

Direcció: Eugenio Mira Guió: Damien Chazelle Producció: Adrián Guerra i Rodrigo Cortés Producció executiva: Núria Valls, Lisa Wilson, Myles Nestel, Mikel Lejarza, Mercedes Gamero Producció associada: Axel Kuschevatzky, César Vargas, Gabriel Arias Salgado Direcció de fotografia: Unax Mendia Música: Víctor Reyes Muntatge: J. L. Romeu Supervisor d'efectes visuals: Àlex Villagrasa Intèrprets: Elijah Wood (Tom Selznick), John Cusack (Clem), Kerry Bishé (Emma Selznick), Tamsin Egerton (Ashley ), Allen Leech (Wayne), Don McManus (Reisinger), Alex Winter (assistent), Dee Wallace (Marjorie Green).

om Selznick, el pianista amb més talent de la seva generació, ha deixat de fer concerts, víctima del pànic escènic. Anys després d'una interpretació fallida, reapareix davant del públic en un esperat concert a Chicago. Amb el teatre ple de gom a gom i davant d'un públic expectant, en Tom troba un missatge escrit a la partitura que ha d'interpretar i que hi ha sobre el piano, a l'escenari: "Si falles una sola nota, moriràs". En Tom haurà de salvar la pell sense abandonar l'escenari.

"Grand piano" és una producció catalana amb vocació internacional amb la participació de TV3, dirigida per Eugenio Mira i interpretada per Elijah Wood i John Cusack. Va inaugurar la 46a edició del Festival de Sitges.
ed2k Adrià 564 2017-08-25 00:03:11

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.