Elinks

El cercle Bletchley

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD @ 1160 kbps, 25fps, 704x396 (16:9)
Codec audio:
Català: MP3 @ 128 kb/s CBR, estèreo 48000Hz Còdec àudio 2 anglès: MP3 @ 96 kb/s CBR, mono 48000Hz
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
El cercle Bletchley - Desxifrar el codi d'un assassí - Parts 1 i 2
(Part 1) Durant la Segona Guerra Mundial, la Susan Grey havia treballat a Bletchley Park, el centre de descodificació britànic dels codis secrets alemanys. Han passat deu anys i la Susan és una mestressa de casa amb dos nens que porta una vida més aviat grisa, però la comencen a intrigar una sèrie d'assassinats relacionats entre si que hi ha hagut a Londres. Ella creu veure un patró en els moviments de l'assassí, i contacta amb tres companyes seves dels temps de Bletchley Park perquè l'ajudin a resoldre el cas.

(Part 2) La Susan i les seves antigues companyes fan servir els mètodes amb què desxifraven codis secrets durant la guerra per deduir que l'assassí en sèrie és un empleat del ferrocarril, i acaben amb una llista de només tres noms. Però quan exposen la seva teoria a la policia, no els fan gaire cas. Després d'un intent fallit d'atrapar l'assassí, les quatre dones s'adonen que la seva teoria és incorrecta. La Susan sospita que l'autèntic assassí és més a prop del que es pensaven.
ed2k naroatna 776 2017-01-07 01:39:22
El cercle Bletchley - Desxifrar el codi d'un assassí - Part 3
La Susan parla amb un antic cap de l'assassí, que li ensenya les postals que aquest havia dibuixat, destinades a la guerra psicològica. Aquestes imatges pertorbadores ofereixen noves pistes a les antigues companyes de Bletchley. La Susan s'adona que han de descartar les dades corruptes que els ofereix l'assassí i retrocedir fins abans que aquell home comencés a matar. Però, com més s'hi acosten, més a prop les té ell també.
ed2k naroatna 670 2017-01-07 01:42:37
El cercle Bletchley - Mans tacades de sang - Parts 1 i 2
Part 1) L'Alice, una de les noies que van treballar a Bletchley durant la guerra, és a la presó acusada d'un assassinat. La Jean la vol ajudar, però ella no ho accepta. Decidida a demostrar la innocència de la seva amiga, la Jean demana ajuda a les seves excompanyes del temps de la guerra, i juntes descobreixen que l'Alice està disposada a morir per salvar la seva filla de la pena de mort. Però resulta que la noia tampoc ha comès cap crim.

(Part 2) La Jean, la Millie, la Lucy i la Susan arriben a la conclusió que la mort de John Richards està relacionada amb uns retalls de diaris que ell va donar a la seva filla. Els retalls parlen d'un accident en què uns soldats van quedar afectats per productes químics. L'Alice ha estat condemnada a mort, però ajuda les quatre amigues a descobrir què s'amaga al darrere d'un cas en què tots els indicis apunten molt amunt.
ed2k naroatna 652 2017-01-07 01:42:42
El cercle Bletchley - Contraban - Parts 1 i 2
(Part 1) Com que té problemes econòmics, la Millie es dedica a vendre al mercat negre, però el seu soci enganya uns proveïdors, una banda perillosa que, a més de fer contraban, es dedica al tràfic de dones. Quan veuen que la Millie ha desaparegut, la Jean, la Lucy i l'Alice es disposen a buscar-la, però, per protegir la seva amiga, prefereixen no avisar la policia i resoldre la desaparició pel seu compte.

(Part 2) La Millie està indignada perquè sap que la banda dels maltesos es dedica a traficar amb noies, però quan descobreix que, a més, han assassinat el seu soci, insisteix a les seves amigues que han de fer tot el que puguin perquè la policia detingui la banda. Elles no ho dubten i hi posen tot el seu enginy i el seu valor. Però no els resultarà gens fàcil, perquè la banda té comprats alts càrrecs de la policia.
ed2k naroatna 685 2017-01-07 01:42:46

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.