Elinks

Shin Chan i l'ambició d'en Karakaka (Movie 03) - Versió HD 1080p

Font:
HDDVD+DVD
Codec video:
MKV (H.264) 1920x1080 25fps 8bit
Codec audio:
Català-Castellà-Gallec-Basc: AC3 448kbps 5.1 - Japonès: AC3 448kbps 2.0
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Shin Chan i l'ambició d'en Karakaka (Movie 03)
DURADA: 94 minuts.

Una agent especial de la patrulla temporal del segle XXX té una important missió: contactar amb la família Nohara. Per a això no se li ocorre altra cosa que introduir-se en el cos de Nevat i parlar amb ells per boca del gos de Shin chan.

Necessita que els Nohara l'acompanyin a l'època de les guerres civils a Japó, a l'any 1570. Un ésser desconegut intenta distorsionar el rumb de la Història: el món sencer i el present com ho coneixem corren un gran perill. Shin chan i la seva família són la nostra gran esperança. Però el viatge no està exempt de perills: si no assoleixen el seu objectiu es quedaran en el passat per a sempre. En el segle XVI coneixen al jove Fubukimaru, senyor del castell de Kasukabe, que va perdre la seva família a les mans del sinistre Karakaka. Conta la llegenda que tres herois i un gos acudiran en la seva ajuda per a acabar amb el mal i rescatar a la seva germana. Així que, junts, inicien la marxa cap als dominis de Karakaka i els seus esbirros.

Els espera una gran aventura en la qual no falten samuráis i ninjas, lluites espectaculars, grans escenes d'acció i engendres mecànics. Com és habitual, Shin chan acaba convertit en la peça que decidirà la destinació del planeta. En un combat delirant contra el misteriós Karakaka i els seus engendros haurà de mostrar la seva habilitat amb la katana. Serà capaç de canalitzar els fets i evitar que la línia temporal quedi alterada per a sempre?
ed2k Adrià05 Getaudio 652 2016-11-14 00:34:34

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.