Elinks

Les tres bessones. Jugar i aprendre

Font:
+
Codec video:
Joc Pc Cd Rom
Codec audio:
Català-castellà-anglès
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Les tres bessones. Jugar i aprendre
Arxiu per descomprimir de mida 118 Mb

CD per a infantil, cicle inicial. A la pantalla principal hi ha tres opcions: . A jocs n'hi ha 6, la majoria d'observació, associació i orientació espaial. A pinta'm hi ha dibuixos dels diferents contes per a pintar, es poden imprimir. A música es pot escoltar cançons, interpretar-les amb tres instruments diferents, composar i gravar el que hagis composat.

WINDOWS - Instal·lació: Des de l?Adiminstrador d'Arxius feu doble clic sonre l'arxiu INSTALL.EXE, (el trobareu a la carpeta on heu descomprimit l'arxiu .rar) i seguiu les instruccions. Un cop finalitzada la instal·lació s'haurà creat un nou grup de programes anomenat "LES TRES BESSONES". Per començar a jugar feu dos clics sobre la icona "LES TRES BESSONES".

MACINTOSH: Si no teniu instal·lat el software QuickTime d'Apple traslladeu els continguts de la carpeta QT sobre la carpeta del sistema i premeu OK al quadre de diàleg qie apareixerà. A continuació haureu de reiniciar el vostre ordinador. Per començar a jugar feu dos clics sobre la icona "TRIPLETS".
ed2k Ferriol 2051 2016-06-18 12:37:42

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.