Elinks

El gran gran dictat

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
MKV (x264) 1280x720 25fps 4500kbp variables (17crf) 8bit
Codec audio:
Català: AC3 192kbps 2.0 48KHz
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
El gran gran dictat -01- Peyu, Anna Bertran i Jordi Planas
"El gran gran dictat", el concurs presentat per l'Òscar Dalmau, estrena temporada i ho fa de la mà de tres dels rostres més coneguts del panorama televisiu català: en Peyu, humorista i guionista de ràdio i televisió; l'Anna Bertran, l'actriu de les mil cares; i en Jordi Planas, l'actor més sexi de la sobretaula catalana. Aquests tres concursants no només vindran a demostrar els seus coneixements de català. En Peyu ens portarà a casa seva i, per fi, coneixerem i posarem cara a la seva mare. Descobrirem l'Anna Bertran espiant la Bibiana Ballbè mentre es dutxa. I comprovarem com enJordi Planas ni va al súper ni es gasta ni un duro en res. I tot això amenitzat per un dels mags més irreverents del panorama català: el Mag Lari, que aquesta temporada farà més d'una aparició estel·lar i, de pas, tocarà una mica el voraviu a l'Òscar Dalmau.
ed2k Adrià05 480 2016-03-02 00:15:29
El gran gran dictat -02- Francesc Mauri, Marta Marco i Ivan Labanda
Aquest dissabte, tres concursants de carrera meteòrica vindran a jugar a "El gran gran dictat", un concurs presentat per l'Òscar Dalmau. L'Ivan Labanda, actor i cantant, o l'altra cara de l'Oriol Junqueras, el Miquel Iceta o el Luis Enrique. El Francesc Mauri, meteoròleg, un dels homes del temps d'aquesta casa. I la Marta Marco, actriu de llarga i exitosa carrera a qui recentment hem vist a la sèrie de TV3 "Merlí". Aquests tres concursants, grans coneguts dels nostres espectadors, no només vindran a demostrar els seus coneixements de català. La Marta Marco ens ensenyarà com es posa en el paper quan ha de fer de pedra o de poma. El Francesc Mauri farà una retransmissió en directe del primer eclipsi de la Via Làctia, un fenomen que no es repetirà fins d'aquí 100 anys. Mínim. I per últim, descobrirem com s'ho fa l'Ivan Labanda per vèncer la seva timidesa extrema. I tot això amenitzat per un dels mags més irreverents del panorama català: el Mag Lari, que aquesta temporada farà més d'una aparició estel·lar i, de pas, tocarà una mica el voraviu a l'Òscar Dalmau.
ed2k Adrià05 427 2016-03-08 01:05:51
El gran gran dictat -03- Carlos Cuevas, Ares Teixidó i Xavi Bertran
Aquest dissabte, el nou capítol d'"El gran gran dictat", el concurs presentat per l'Òscar Dalmau, comptarà amb la participació del Carlos Cuevas, actor insultantment jove i atractiu a qui recentment hem pogut veure a la sèrie de TV3 "Merlí". L'Ares Teixidó, reportera i presentadora de ràdio i televisió, actriu de teatre i persona admirada per haver compartit pis amb la Belén Esteban. I el Xavi Bertran, actor, guionista i escriptor, terrassenc d'origen i altrament conegut com "Lo Cartanyà". Aquests tres concursants, grans coneguts dels nostres espectadors, no només vindran a demostrar els seus coneixements de català. L'Ares Teixidó s'emportarà una nina inflable a la seva versió casolana de "Gran Hermano VIP". Descobrirem la part més sensible del Xavi Bertran. I, per últim, el Carlos Cuevas ens dirà el seu truc per aprendre's més d'un paper a l'hora. I tot això amenitzat per un dels mags més irreverents del panorama català: el Mag Lari, que aquesta temporada farà més d'una aparició estel·lar i, de pas, tocarà una mica el voraviu a l'Òscar Dalmau.
ed2k Adrià05 433 2016-03-15 23:50:25
El gran gran dictat -04- Gemma Nierga, Lluís Llongueras i Gisela Lladó
Tres grans grans concursants competeixen en aquest capítol d'"El gran gran dictat", el concurs de català presentat per l'Òscar Dalmau. Són la Gemma Nierga, la presentadora de ràdio que es lleva més d'hora; el Lluís Llongueras, perruquer, creador d'estils i, segurament, l'home amb les mans més hàbils; i la Gisela, cantant i actriu, la culpable que mig Catalunya no es pugui treure del cap el "Vol volar".
ed2k Adrià05 404 2016-03-22 23:00:23
El gran gran dictat -05- Ona Carbonell, David Balaguer i Amparo Moreno
Seiem a la taula d'"El gran gran dictat" tres grans grans concursants disposats a guanyar i a passar una bona estona amb l'Òscar Dalmau: l'Ona Carbonell, la concursant més sincronitzada que ha vingut fins ara; el David Balaguer, periodista i periquito; i l'Amparo Moreno, actriu polifacètica que tant te la pots trobar en una telenovel·la com fent de vedet a El Molino.
ed2k Adrià05 401 2016-05-01 00:07:48
El gran gran dictat -06- Pere Tapias, Elisabet Casanovas i David Bagés
A l'últim "El gran gran dictat" de la temporada, tres cares conegudes i d'allò més variades respondran les preguntes de l'Òscar Dalmau: el Pere Tapias, cantautor, gastrònom i locutor de ràdio; l'Elisabet Casanovas, actriu joveníssima que hem descobert recentment a la sèrie de TV3 "Merlí"; i el David Bagés, actor de "La Riera", un dels dolents més dolents que ha passat per la sobretaula de TV3.
ed2k Adrià05 401 2016-05-01 00:08:42

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.