Elinks

Virginia, la monja de Monza

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD, 988 kbps, 704x400, Qf: 0,140 – 100% Test compressibilitat
Codec audio:
Català mp3, 128 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Estèreo
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Virginia, la monja de Monza
Durada: 3 h 21 min. - Mida: 1,57 GB

Direcció: Alberto Sironi Productors executius: Jaume Vilalta, Angelo Zemella Productor executiu Televisió de Catalunya: Tom Roca Productor delegat Televisió de Catalunya: Elisa Plaza Guió: Francesco Scardamaglia, Nicola Lusuardi Director de fotografia: Stefano Ricciotti Director artístic: Luciano Riccieri Decorador: Francesc Cardeña Música: Carlo Crivelli

Intèrprets: Virginia: Giovanna Mezzogiorno Mare: Delia Bocardo Pare Castells: Lluís Homar Cardenal Borromeo: Xabier Elorriaga Don Martín: Toni Bertorelli Carles: Quim Gutiérrez Mare Abadessa: Pia Lanciotti Paolo Osio: Stefano Dionisi Clara: Bea Segura Benedetta: Biancamaria D'Amato

El film, coproduït per TV3, compta amb la participació, entre d'altres, dels actors catalans Lluís Homar, Quim Gutiérrez i Bea Segura.

Virginia Maria de Leyva és el personatge històric que va viure a principis del segle XVII i en el qual es basa la producció "Virginia, la monja de Monza", una coproducció de Televisió de Catalunya, Factotum Barcelona SL, Compagnia Leone Cinematografica i la RAI, amb l'ajut de l'Institut Català de les Indústries Culturals.

Amb la publicació d'un informe que parla del procés a sor Virginia de Leyva, i les cartes entre aquesta i el cardenal Federico Borromeo, es dóna a conèixer la figura d'aquesta dona que va viure a principis del segle XVII i que es va convertir en una important figura de la literatura europea. Virgínia va ser una dona que va lluitar per escapar del destí que li havia reservat el seu pare: l'internament en un convent.

Però ni la complicitat de la seva mare, ni l'ajut del capellà de la família, ni l'amor per un jove príncep van aconseguir evitar la seva dissort. Tancada en un convent contra la seva voluntat, Virginia va mirar de viure una vida que se li negava. Va arribar a establir una relació clandestina amb un jove noble, Paolo Osio, amb qui va tenir una filla, la seva estimada Mariana. Però aquesta il?lusió de normalitat estava condemnada a dissoldre's ben aviat. Per evitar el xantatge de dues novícies, Osio va recórrer al vessament de sang.

Virginia, en el transcurs d'un procés tumultuós, és condemnada a tretze anys de complet aïllament. Una vegada lliure, Virginia va provar de trobar la filla perduda. A través del "pecat" i les successives expiacions, Virginia mostra que és possible que un ésser humà sobrevisqui si el mou la força de l'amor.

El rodatge va començar el 26 de gener del 2004 a Saluzzo i als seus voltants (regió del Piemont d'Itàlia) i des del 8 fins al 21 de març es va rodar a la plaça i el monestir de Santes Creus. Després l'equip es va traslladar a Roma amb la previsió de finalitzar el rodatge el 6 d'abril.

Fitxa tècnica Director: Alberto Sironi Productors executius: Jaume Vilalta, Angelo Zemella Productor executiu Televisió de Catalunya: Tom Roca Productor delegat Televisió de Catalunya: Elisa Plaza Guió: Francesco Scardamaglia, Nicola Lusuardi Director de fotografia: Stefano Ricciotti Director artístic: Luciano Riccieri Decorador: Francesc Cardeña Músic: Carlo Crivelli

Repartiment Virginia: Giovanna Mezzogiorno Mare: Delia Bocardo Pare Castells: Lluís Homar Cardenal Borromeo: Xabier Elorriaga Don Martín: Toni Bertorelli Carles: Quim Gutiérrez Mare Abadessa: Pia Lanciotti Paolo Osio: Stefano Dionisi Clara: Bea Segura Benedetta: Biancamaria D'Amato
ed2k lopere 574 2015-07-27 23:41:09

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.