Elinks

John Adams - Versió HD 720p

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
XviD 1280x720, 25fps, x264, 4500kbps.
Codec audio:
català: 128kbps, 48kHz, EAC3 2.0, estèreo. V.O. (anglès, 48kHz, mp3, mono.
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
John Adams -1x01- Unir-se o morir (HD)
John Adams, que exerceix d'advocat a la Massachusetts colonial, presencia com els soldats britànics obren foc contra la població civil a Boston. Els militars acusats de la matança li demanen que els defensi durant el judici. L'advocat, malgrat l'oposició del seu entorn, decideix acceptar el cas per una qüestió de principis. Adams aconsegueix l'absolució dels acusats, cosa que atia les tensions entre la població i les autoritats britàniques. Els enfrontaments desembocaran en el motí del te de Boston, en què la multitud, indignada per un nou impost, llença al mar un carregament de te. Enmig de les represàlies britàniques, John Adams, convençut pel seu cosí Samuel Adams, un activista independentista, accedeix a participar en el primer Congrés Continental de les colònies nord-americanes.
ed2k Conrad 1213 2014-09-11 00:56:07
John Adams -1x02- Independència (HD)
Al segon Congrés Continental es planteja la qüestió de la independència, que provoca un debat encès entre els representants de les diverses colònies. John Adams encapçala els partidaris de la independència, i en la seva enèrgica defensa de la necessitat d'actuar ràpidament, fins i tot arriba a titllar de covard un membre pacifista del Congrés, en un exemple de l'actitud intransigent que li farà guanyar força enemics durant la seva carrera política. Adams té un paper clau en el nomenament de George Washington com a comandant suprem de l'Exèrcit Continental, i participa també en la redacció de la Declaració d'Independència, després que el Congrés voti a favor de la ruptura amb la Gran Bretanya.
ed2k Conrad 1038 2014-09-15 00:07:05
John Adams -1x03- No em trepitgeu (HD)
En plena Guerra d'Independència, John Adams es trasllada a Europa amb el seu fill John Quincy per buscar aliances, i durant el trajecte presencia l'enfrontament del seu vaixell amb una fragata britànica. A la cort de Lluís XVI, constata que la decadent noblesa francesa està encisada amb Benjamin Franklin, l'ambaixador de les colònies a París, que aconseguirà amb diplomàcia el que Adams vol obtenir amb una actitud bel·ligerant. Les diferències entre tots dos fan que Franklin deixi Adams sense cap autoritat diplomàtica a París. Adams, desencisat, visita els Països Baixos per sol·licitar un préstec que no aconsegueix, i, amb la salut deteriorada, decideix enviar el seu fill John Quincy com a secretari diplomàtic a la cort russa.
ed2k Conrad 919 2014-09-17 23:34:27
John Adams -1x04- El retrobament (HD)
Després de la rendició dels britànics, el Congrés envia John Adams a París a negociar el tractat de pau. A França, ara acompanyat de la seva esposa Abigail, es retroba amb Benjamin Franklin i Thomas Jefferson, i li arriba el nomenament com a primer ambaixador dels Estats Units a la cort britànica. Tot i les paraules conciliadores que intercanvia amb el rei Jordi III, la premsa britànica ataca Adams, que decideix tornar a Massachusetts, on es retroba amb els seus fills, que ja són grans. En les primeres eleccions presidencials, George Washington surt elegit president, mentre que Adams queda en segon lloc. Tot i estar descontent amb el resultat, Adams, influït per Abigail, decideix acceptar el càrrec de vicepresident.
ed2k Conrad 809 2014-09-17 23:35:09
John Adams -1x05- Unió o mort (HD)
John Adams proposa que el president dels Estats Units rebi un tractament semblant al que correspon als títols nobiliaris, cosa que li val moltes crítiques i burles. Com a vicepresident, té poc poder i queda exclòs del gabinet de George Washington, que el critica públicament per proposar un títol monàrquic per al president dels Estats Units. En plena guerra entre França i la Gran Bretanya, John Jay negocia un tracte amb els britànics que provoca moltes tensions entre Thomas Jefferson i John Adams, que amb el seu vot n'aconsegueix la ratificació. Washington, cansat de les tensions, renuncia al càrrec, i les eleccions posteriors donen la presidència del país a John Adams.
ed2k Conrad 50574 2014-09-24 23:00:25
John Adams -1x06- Una guerra innecessària (HD)
La presidència de John Adams es veu marcada per l'enfrontament entre els federalistes encapçalats per Hamilton i els republicans capitanejats per Jefferson. La delicada relació d'Adams amb el seu vicepresident, Jefferson, empitjora quan el govern, per evitar una revolta popular atiada des de França, retalla la llibertat d'expressió. Malgrat les pressions de Hamilton, reconegut antifrancès, Adams fa tot el possible per evitar la guerra amb França. Finalment ho aconsegueix, però les seves mesures impopulars li fan perdre la reelecció davant de Jefferson, que és elegit nou president.
ed2k Conrad 729 2014-09-24 23:01:36
John Adams -1x07- Peacefield (HD)
Retirat de la vida política a la seva finca de Peacefield, John Adams passa els seus últims anys assolat per desgràcies personals. La seva filla Nabby sucumbeix a un càncer de pit i, temps després, mor la seva esposa Abigail. Tot i la satisfacció de veure el seu fill John Quincy elegit president, i la reconciliació epistolar amb Thomas Jefferson, Adams pateix un deteriorament continuat i finalment mor el quatre de juliol, curiosament el mateix dia que mor Jefferson, coincidint amb el 50è aniversari del naixement dels EUA.
ed2k Conrad 751 2014-10-02 00:02:20

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.