Elinks

Julie Lescaut - 22a Temporada

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD, 1183 kbps, 704x396, Qf: 0,185
Codec audio:
Català (Joint Estèreo 128 kpbs) francès (Mono 96 kpbs)
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Julie Lescaut -22x01- Els desapareguts
A l'episodi "Els desapareguts" veurem la detectiu Julie Lescaut investigar l'assassinat de Marc Bonin, un pare que perd la custòdia dels seus fills i desapareix amb ells. Quan el troben mort tot fa pensar en un suïcidi, però... on són els seus fills? Marc Bonin perd la custòdia dels seus fills en la sentència de divorci. Marc recull Rose i Lucas a l'escola i desapareix. Dos dies més tard, troben el seu cadàver: s'ha suïcidat en un aparcament. Però, on són els seus fills? Són morts o amagats en algun lloc? Ràpidament, un nou element altera la investigació: Bonin, de fet, no s'ha suïcidat, va rebre un tret en un Motel de Beaune! Qui l'ha mort ha tornat el cos a París i ha emmascarat un crim en forma de suïcidi? I què ha pogut fer als nens?
avi naroatna 599 2014-04-16 00:45:32
Julie Lescaut -22x02- L'amic perdut
En Vincent Motta, el company d'equip de la Julie Lescaut durant més de quinze anys, ha estat assassinat. La notícia la deixa desfeta, però ella està disposada a fer qualsevol cosa per encarregar-se de la investigació i trobar el culpable. A mesura que avança en el cas, però, troba pistes que la porten a deduir un fet que es nega a acceptar: en Motta podria haver estat un policia corrupte.
avi naroatna 598 2015-05-02 11:05:04
Julie Lescaut -22x03- Tragèdia
Tragèdia (Julie Lescaut - Tragédie) (DVBrip català-française per naroatna)(TotsRucs.cat).avi NOU !! Quan l'equip de la Julie està a punt de fer una detenció d'un organitzador de partides de pòquer il·legals, apareixen uns atracadors que el maten i segresten en Gilles. Tot i que més endavant el troben viu, ha rebut una bona pallissa, cosa que el farà estar nerviós i agressiu. Al mateix temps, la Mado deixa l'equip perquè li donen una plaça per treballar amb el prefecte. El seu lloc a l'equip, però, l'ocupa la Caroline, amb qui han treballat junts en l'afer de les partides de pòquer il·legals. Entre tots han de descobrir com és que els atracadors tenien coneixement del dia i el lloc de la partida de pòquer, i on s'han amagat després de segrestar el Gilles i deixar-lo anar.
avi naroatna 285 2017-07-20 21:38:10
Julie Lescaut -22x04- Mare i filles
Tot comença amb el desallotjament d'un edifici ocupat per activistes antiglobalització, quan en Roland, que forma part de l'equip de la policia acaba acusat de la mort d'una activista en el moment del desallotjament. Les coses es compliquen quan la Julie descobreix que la Babou, que es pensava que era a Singapur, formava part dels okupes. Hi ha un enfrontament entre la Julie i un suposat activista que resulta ser la parella de la Babou. Al final resulta que l'activista morta en realitat ha estat assassinada i que es barreja el moviment antiglobalització amb el tràfic de drogues. Un cas complicat en què hi ha implicada una filla seva que la Julie haurà de resoldre en aquest últim episodi de la sèrie.
avi naroatna 78 2019-01-14 02:09:12

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.