Elinks

Els misteris d'en Murdoch - 4a Temporada

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3 català-anglès
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Els misteris d'en Murdoch -4x01- Destrossat
Al substitut de la Dra. Ogden, el Dr. Francis (Paul Rhys), no li agrada el costum del detectiu Murdoch de cridar el forense perquè vagi a l'escena del crim, i la situació no canvia quan el detectiu Murdoch rep el cas d'un fragment de cos en un bloc de formigó a la vora del riu Don River, al costat de la casa del seu predecessor, el detectiu jubilat Malcolm Lamb (Victor Garber). Quan es troben a l'aigua altres blocs amb altres parts del cos, el Dr. Francis insisteix que pertanyen a una sola persona, però el detectiu Murdoch no n'està tan convençut i n'envia mostres a la Dra. Ogden, a Buffalo. El Dr. Francis afirma que se n'hauria adonat quan s'hagués posat a fer les proves però sí que està d'acord amb la Dra. Ogden que hi ha moltes víctimes i un sol assassí.
ed2k Petiso 1158 2014-08-23 01:30:16
Els misteris d'en Murdoch -4x02- Kommando
Tom Meeks, un soldat de Fort York, és trobat assassinat a Don Valley. Després que es trobi assassinat un altre soldat, el detectiu Murdoch creu que algú està perseguint els homes i comença a investigar els militars, cosa que topa amb una gran oposició. El detectiu Murdoch descobreix que els soldats no pateixen una malaltia contreta a Sud-àfrica, sinó una síndrome d'abstinència greu per metamfetamina. També descobreix mesures no autoritzades contra els bòers.
ed2k Petiso 996 2014-08-23 01:30:26
Els misteris d'en Murdoch -4x03- Missió a Buffalo
Algú ha assaltat la comissaria número quatre durant la nit. El detectiu Murdoch fa tard a la feina; quan hi arriba informa l'inspector Brackenreid que s'agafa vacances en aquell precís moment. El detectiu Murdoch va a Buffalo, inicialment d'incògnit, a petició de la Dra. Ogden, per ajudar-la a investigar la misteriosa mort d'un pacient a qui han prohibit fer l'autòpsia. A l'agent Crabtree li assignen resoldre el cas de l'assalt quan un reporter amenaça de desemmascarar que l'inspector Brackenreid és un pocatraça i que va perdut.
ed2k Petiso 936 2014-08-23 01:30:37
Els misteris d'en Murdoch -4x04- A baix i a dalt
Percival Jenkins és trobat assassinat a l'hora d'esmorzar. Segons les convencions, probablement ha estat la Sra. Jenkins o un dels seus fills, però el detectiu Murdoch creu que en aquest cas hi intervenen altres factors. Mentre interroga els servents, el detectiu Murdoch descobreix que tots els membres de la casa tenen algun problema amb la víctima i que moltes criades han estat acomiadades al llarg dels anys per les seves idees llibertines. Encara crea més confusió el fet que l'anciana mare de la víctima afirmi que Alma, que havia estat criada de la casa feia vint anys, és l'assassina, perquè Alma va morir fa uns anys.
ed2k naroatna 886 2014-08-23 01:30:47
Els misteris d'en Murdoch -4x05- Monsieur Murdoch
Monique, una dona jove de França, desapareix mentre visita la seva germana Sophie i el seu cunyat al seu hotel de Toronto. Es troben les claus de les habitacions 409 i 212 i un rodet de fotos a la cartera de Monique, però hi falta la seva càmera. L'espòs de Sophie dirigeix l'atenció del detectiu Murdoch cap a un home que Monique va conèixer al tren de Mont-real que es feia dir David Deletran. L'agent Higgins alerta el detectiu Murdoch sobre un home que va entrar a l'habitació 212 i que resulta ser un policia francès que és al Canadà per una reunió i que ha estat contractat pel pare de la dona. Creient que una fotografia de Monique ajudaria a trobar-la, el detectiu Murdoch idea una manera d'enviar una foto via telègraf.
ed2k naroatna 911 2014-08-23 01:31:08
Els misteris d'en Murdoch -4x06- Un carrer sense sortida
En una fira del camp que se celebra a la ciutat, el detectiu Murdoch queda captivat pel detall d'una miniatura d'un paisatge urbà. Mentre admira l'obra, s'adona que hi ha un home amb un rifle a la finestra d'una de les cases. Com que sembla que és la representació de l'escenari d'un crim, la miniatura és portada a la comissaria quatre i l'artista, Lydia Howland (Liisa Repo-Martell), una dona autista que no parla, i el seu germà, que la cuida, són interrogats. No hi ha constància de cap persona assassinada o desapareguda, però amb l'ajuda de Lydia, la reticent participació de la gent del barri, una fotografia publicada en un diari i una autòpsia poc convencional realitzada per la Dra. Ogden, el detectiu Murdoch pot determinar qui va ser assassinat i per què.
ed2k Petiso 967 2014-08-23 01:31:20
Els misteris d'en Murdoch -4x07- El tresor confederat
Una brigada de construcció que treballa al port de Toronto, una zona que havia allotjat els molls de vaixells de passatgers i més recentment un abocador, troba un cos a uns cinc metres de profunditat. A sobre del cos hi ha una pistola de 1862, una petaca i cadenes per assegurar que el cos quedi submergit dins l'aigua. Dins el fals cul de la petaca hi ha un paper esquinçat amb dos noms i una clau embolicada amb una carta de Sir John A. Macdonald, el primer ministre del Canadà, en què autoritza el transport de mercaderies. Quan l'agent Crabtree descobreix que el cos és del ministre de Defensa i la Milícia, que va desaparèixer el 1864, el cas arriba al primer ministre Wilfrid Laurier, com un assumpte de seguretat nacional que comporta possibles efectes secundaris de la participació canadenca a la guerra de Secessió. L'actual primer ministre del Canadà, Stephen Harper, actua com a convidat especial al capítol en el paper de l'agent Peter Armstrong.
ed2k naroatna 962 2014-08-23 01:31:31
Els misteris d'en Murdoch -4x08- Assassinat per telèfon
Quan un telefonista sent a través del telèfon un presumpte assassinat, Murdoch revela el sofisticat funcionament d'una estranya banda de lladres. Una animosa telefonista, Tess Moffatt (Rachel Wilson), agafa simpatia per l'agent George Crabtree i es converteix en un maldecap per al detectiu Murdoch després que Tess senti a través de la línia telefònica el que sembla una mort per estrangulació d'una dona jove. Tess es creu detectiu aficionada i ja ha donat una falsa alarma abans. L'inspector Brackenreid, enmig d'un "rentat de cara" de mans del seu assessor polític Isaac Lowe (Graham Abbey), s'oposa al desig de Murdoch de cercar el darrer informe de Tess. Després es descobreix una víctima assassinada, cosa que vindica Tess, i també un segon cos que ha estat torturat fins a causar-li la mort. Crabtree i Tess s'apropen mentre treballen per resoldre els assassinats, però és la improvisada tecnologia de Murdoch per punxar telèfons la que destapa una complexa empresa criminal i un assassí psicòtic que utilitzarà sense escrúpols tots els mitjans per conservar-la.
ed2k Petiso 962 2014-08-23 01:31:46
Els misteris d'en Murdoch -4x09- La mà negra
Mentre investiga el tiroteig indissimulat d'un home en un tramvia, Murdoch es queda impactat en descobrir que podria estar relacionat amb Anna Fulford, el seu antic amor platònic de Bristol. Anna Fulford (Lisa Faulkner), la bella cambrera de qui el detectiu Murdoch es va enamorar bojament la passada temporada a Anglaterra, ha fet nit a Toronto abans de seguir el seu camí cap a les cascades del Niàgara... per casar-se. A penes recuperat del xoc, Murdoch descobreix que el promès d'Anna, un home de negocis de Nova York, ha desaparegut. Murdoch sospita que el promès d'Anna pot estar relacionat amb un estrany assassinat comès a bord d'un tramvia... un tiroteig que ningú no va sentir. Quan el xicot d'Anna també apareix mort, Murdoch tem que ambdós assassinats hagin estat obra de La mà negra, la precursora de la màfia. També sap massa bé que La mà negra perseguirà i matarà qualsevol persona relacionada amb el promès mort, tot i que sigui completament innocent com Anna. Mentrestant, l'inspector Brackenreid s'enfronta a la pressió dels seus partidaris per aconseguir punts com a candidat a regidor fustigant una banda de gitanos i la seva misteriosa líder, Mirela (Lisa Ray).
ed2k Petiso 938 2014-08-23 01:32:08
Els misteris d'en Murdoch -4x10- Veus
Investigant l'assassinat d'un sacerdot en un convent, el detectiu Murdoch es retroba amb la seva germana, a qui feia temps que no veia, Susannah (Michelle Nolden), que ara és la reverenda mare del convent. La seva trobada es va tornant tensa quan la sospita recau en dues monges. Susannah insisteix que les monges són innocents i afirma que una monja solitària, la germana Catherine, està en contacte amb els àngels i que els àngels li van dir que el dimoni és el responsable de l'assassinat del sacerdot. La reticència de Murdoch a acceptar-ho fa que Susannah s'enfronti amb ell i que ell es qüestioni les seves creences religioses.
ed2k Petiso 946 2014-08-23 01:32:19
Els misteris d'en Murdoch -4x11- Set de sang
Quan una col·legiala és trobada morta aparentment per ofegament i hemorràgia, el detectiu Murdoch es troba immers en la febre dels vampirs de meitat del segle XIX provocada per la recent publicació de Dràcula, de Bram Stoker. L'agent Crabtree està convençut que un vampir és l'autor de l'assassinat, cosa que provoca la ira de l'inspector Brackenreid. Els fets quadren amb la teoria de Crabtree, i encara més quan Murdoch descobreix que tres col·legiales més es van trobar amb un home enigmàtic i tenen misterioses marques de mossegades al coll. El reporter Paddy Glynn (Ephraim Ellis) de la Toronto Gazette suscita una protesta pública i aviat arriben notícies d'arreu de la ciutat sobre vampirs. Fins i tot la Dra. Julia Ogden (Helene Joy) es deixa endur per la història d'una sexualitat prohibida de Stoker, i s'esforça per controlar el seu desig cap a Murdoch malgrat el seu compromís amb el Dr. Darcy Garland (Jonathan Watton). Però quan una altra col·legiala és atacada, Murdoch destapa la identitat de l'home misteriós i els motius que hi ha darrere la seva mortífera cerca de sang. És un assassí aquest home? La resposta a aquesta pregunta es troba en les ànsies de joventut i en la gelosia.
ed2k Petiso 963 2014-08-23 01:32:30
Els misteris d'en Murdoch -4x12- El bandit dels petons
Una sèrie de descarats robatoris a bancs a plena llum del dia comesos per part d'un elegant i luxuriós emmascarat per donar els diners als pobres envia el detectiu Murdoch a una persecució impopular. El lladre ha esdevingut un heroi per als ciutadans, en gran part gràcies al reporter Paddy Glynn (Ephraim Ellis) de la Toronto Gazette, els articles del qual situen el bandit al mateix nivell que Robin Hood. D'altra banda, Ruby Ogden (Sarah Gadon) sorprèn la Dra. Ogden arribant a la ciutat per ajudar amb l'organització de les noces de Julia —i després fer-se'n càrrec. També queda clar que Ruby dubta que la seva germana es casi amb l'home adequat. Mentre Murdoch fa esforços per acceptar la idea de l'imminent casament de Julia, també ha de fer front a un lladre que sembla que s'anticipa a tots els seus moviments, però quan una bella empleada de banca és assassinada a sang freda durant un robatori, Murdoch s'ha de replantejar la manera d'enfocar-ho... abans que mori més gent.
ed2k Petiso 975 2014-08-23 01:32:42
Els misteris d'en Murdoch -4x13- Murdoch al país de les meravelles
Troben un home assassinat en una festa de disfresses de Lewis Carroll. Totes les pistes apunten al Barreter... Murdoch anava disfressat de Barreter. Fins i tot un cop resolt el crim, Murdoch no va al casament de la Dra. Ogden i entrega la seva placa de policia.
ed2k Petiso 1137 2014-08-23 01:32:51

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.