Elinks

Els misteris d'en Murdoch - 1a Temporada

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Els misteris d'en Murdoch -1x02- Sostre de vidre
Fa una setmana que es va veure l'advocat Percy Pollack per última vegada. Segons la seva dona, Clara (Sarah Orenstein), en Percy tenia una reunió amb el Dr. Gilbert Birkins (Rick Roberts), el seu soci. Tanmateix, de l'estat del cos es desprèn que ha mort fa entre 36 i 48 hores, de manera que els cinc dies restants no tenen explicació. El jutge Henry Scott mor d'una ferida similar, que en Brackenreid (Thomas Craig) reconeix i relaciona amb la marca d'un estilet, la firma d'en Walter Ayotte, un gàngster de pacotilla que ell, en Pollack i l'Scott havien ajudat a engarjolar. Corria la veu que l'Ayotte havia mort en un incendi a la presó, però, pel que sembla, el rumor era fals i ara en Brackenreid tem ser el següent de la llista de persones que cal eliminar. Mentre en Brackenreid intenta enxampar l'Ayotte, en Murdoch (Yannick Bisson) descobreix un detall d'allò més macabre en l'assassinat d'en Pollack i s'adona que volia resoldre el trencaclosques sense tenir-ne totes les peces.
ed2k naroatna 2287 2013-10-13 13:23:59
Els misteris d'en Murdoch -1x03- Fora de combat
Mentre la ciutat celebra l'aniversari de la reina amb tot un espectacle de focs artificials, en Murdoch (Yannick Bisson) investiga un cas complicat sobre baralles falsejades i tractes sospitosos en el tèrbol món de la boxa. L'Amos Robinson (Andrew Hinkson) derrota en Sully Sullivan (Mike Turner) contra tot pronòstic i, poc després, el troben mort a la seva habitació de l'hotel. Quan descobreixen el cos, la seva dona, Fannie (Mariah Inger), està dreta, amb una pistola a la mà, al costat d'un Amos cobert de sang, fet que la converteix en la principal sospitosa. Tanmateix, la forta intuïció d'en Murdoch el porta en una altra direcció. Si no s'afanya a seguir-la, la Fannie acabarà a la presó per un crim que no ha comès.
ed2k Petiso 1388 2013-10-02 00:14:59
Els misteris d'en Murdoch -1x04- Elemental, estimat Murdoch
En Murdoch (Yannick Bisson) i el seu heroi Arthur Conan Doyle (Geraint Wyn Davies) uneixen forces per resoldre un assassinat que surt a la llum durant una sessió d'espiritisme conduïda per la mèdium Sarah Pensall (Maria del Mar). Es veu que la víctima, l'Ida Winston (Kerry Ann Doherty), era membre d'un organisme de control paranormal i no creia gaire en les habilitats de la Sarah. En Murdoch es planteja que la Sarah l'hagi assassinat perquè no la denunciés per frau. Molt aviat, les proves assenyalen la Lisgar Gall (Chris Ratz), la petita llepa de la Sarah. Això sí, quan en Murdoch acusa la Lisgar d'haver mort l'Ida per protegir la Sarah, es troba enmig d'un triangle amorós inesperat que complicarà el cas encara més.
ed2k Petiso 1170 2013-10-02 00:16:04
Els misteris d'en Murdoch -1x05- Fins que la mort ens separi
En Wendell Merrick (Zack Keller) és mort a l'església el dia que s'ha de casar amb l'Eunice McGinty (Waneta Storms). A primera vista, sembla que l'assassinat hagi estat un robatori fallit, però el pare Franks (James Gallanders) recorda haver sentit una baralla entre en Wendell i el seu millor amic, en Lawrence Braxton (Steve Cumyn), just abans de la boda. Les sospites assenyalen en Braxton, però tot fa un gir inesperat quan l'informe patològic revela que en Wendell era gai i en Brackenreid (Thomas Craig) conclou que ha estat l'amant d'en Wendell qui l'ha matat. Tanmateix, en Murdoch (Yannick Bisson) comença a pensar que la sexualitat d'en Wendell ha dirigit les mirades en la direcció equivocada.
ed2k Petiso 1064 2013-10-02 00:16:48
Els misteris d'en Murdoch -1x06- Deixeu anar els gossos
En John Delaney (Michael Rhoades) torna a casa després d'un partit, para en un bar del barri i acaba mort al riu. Quan en Murdoch (Yannick Bisson) veu que el seu pare separat, en Harry (Stephen McHattie), ha caigut inconscient a causa de la beguda a prop de l'escena del crim, de seguida l'acusa i recorda que sempre ha cregut que va ser ell qui va matar la seva mare. Sembla que les teories són vàlides i els detectius volen tancar el cas, però de sobte les proves indiquen que en Delaney pot haver tingut una cita després de sortir del bar i la investigació pren una direcció totalment diferent.
ed2k Petiso 1008 2013-10-13 19:59:02
Els misteris d'en Murdoch -1x07- El doble
Cau un cos esquelètic del teulat del Gran Teatre i l'identifiquen amb el nom de Virgil Smart. La vídua, l'Stella (Kate Trotter), és ara propietària del teatre juntament amb el seu nou marit i una petita colla de gent, entre la qual hi ha una jove i atractiva actriu i el seu promès, que asseguren que en Virgil havia aparegut mort d'un atac de cor al seu escriptori. L'Stella insisteix que el seu marit havia estat enterrat com cal, però si aquest és el cos d'en Virgil, de qui era el cos que van enterrar? Es veu que l'afortunat és l'Eddie, un actor sense feina. Per acabar-ho d'adobar, en Murdoch (Yannick Bisson) descobreix una sala secreta a l'oficina d'en Virgil que ha estat destinada, clarament, a la seducció. Pot ser que els assassinats siguin el resultat d'una baralla entre amants, un marit gelós o un amant desdenyat? Una cosa és segura: un dels actors sap què va passar aquella nit i en Murdoch sap com fer-lo cantar.
ed2k naroatna 1039 2013-10-13 13:24:46
Els misteris d'en Murdoch -1x08- Les aparences enganyen
Troben el cos d'en Richard Hartley (Christopher Cordell), l'últim fitxatge d'un prestigiós equip de rem, mort a la vora del llac després d'una nit de borratxera amb els seus companys. Segons la seva promesa, la Minerva Fairchild (Charlotte Sullivan), feia poc que en Hartley havia pres el lloc al millor remador de l'equip, l'Horace Briggs (Corey Sevier). L'Horace, al seu torn, admet que havia estat una decepció que l'apartessin de l'equip, però assegura que no n'hi havia per matar. Les proves semblen demostrar que l'assassinat d'en Hartley és conseqüència d'una novatada que ha sortit malament. L'entrenador de l'equip admet que en Hartley els hauria suposat un lloc a les olimpíades i que, per tant, havia ordenat als nois que el deixessin fóra de servei perquè pogués competir en Briggs. Es veu que aquella nit en Hartley havia corregut cap a l'aigua pres de pànic, però era un bon nedador i els seus companys no haurien pensat mai que s'ofegaria. Quan sembla que no se'n pugui treure l'aigua clara, en Murdoch (Yannick Bisson) demana que s'analitzi l'aigua dels pulmons d'en Hartley i, de sobte, tot es fa més que evident.
ed2k Petiso 975 2013-10-13 20:28:04
Els misteris d'en Murdoch -1x09- El ventríloc
En Roddy Grimesby (Duncan McLeod) és trobat mort a causa d'una ingesta letal de vernís. Quan els agents de policia apareixen a l'escena del crim, troben el fill d'en Harcourt (Gavin Crawford), que és ventríloc, amagat en un armari amb el seu ninot, en Mycroft. No només s'assemblen fins al punt de fer por, sinó que tenen una relació un pèl tèrbola, com si fossin germans enemistats. En Harcourt es declara culpable de l'assassinat, però en Murdoch detecta un parell d'inconsistències en el discurs que l'obliguen a pensar que hi ha una tercera persona implicada. En Harcourt era a l'habitació quan van assassinar en Roddy i, per tant, va haver de veure l'assassí. Però, per què en protegeix la identitat? Tot d'una, en Murdoch descobreix que en Harcourt té un germà bessó anomenat Mycroft (Gavin Crawford). Potser en Mycroft és l'assassí i en Harcourt intenta protegir-lo. Just quan sembla que el cas estigui resolt, en Murdoch observa un detall en una foto de la família Grimesby que canviarà el rumb de la investigació.
ed2k Petiso 991 2013-10-13 20:28:55
Els misteris d'en Murdoch -1x10- Jocs de nens
En Howard Rookwood (Robert Dodds), filantrop i copropietari d'una fàbrica de cola, assisteix a un esdeveniment de recaptació de fons i és trobat mort quan tornava a casa. L'escena suggereix que ha mort trepitjat violentament per un grup de cavalls, però el cop al cap d'en Rookwood no sembla que hagi estat causat per una peülla. Finalment, tot assenyala que l'arma homicida és una pala de mànec curt utilitzada per una persona de poca estatura. Aquests detalls dirigeixen l'atenció de la investigació als nois que treballen a la fàbrica de cola, especialment a en Charlie (Jesse Bostick), que es veu que és el germà perdut de l'Eva (Zoe Clelland), la filla adoptada d'en Rookwood. Així, en Charlie es converteix en el principal sospitós fins que en Murdoch (Yannick Bisson) descobreix que l'aparcador de cotxes d'en Rookwood fa temps que rep diners del seu antic cap a canvi de mantenir un secret tan repugnant que pot ser motiu d'un assassinat.
ed2k Petiso 1001 2013-10-13 20:29:53
Els misteris d'en Murdoch -1x11- Un error mèdic
Troben el cadàver del Dr. Grout, copropietari d'un institut d'investigació mèdica, amb fletxes clavades a l'esquena i les lletres "Wy" escrites en una roca situada a prop del cos. Segons la mèdium Sarah Pensall, l'assassí és la mort personificada amb una ballesta. L'acompanya l'esperit d'una dona i tornarà a actuar.
ed2k Petiso 1093 2013-10-13 20:30:40
Els misteris d'en Murdoch -1x12- El rebel i el príncep
El terratinent de Rouge Valley, un home solitari, obsessionat pels marcians i propietari d'una botiga plena de telescopis, mapes i diaris, apareix penjat. Tot apunta que és cosa dels marcians. De fet, les observacions d'en Gaston poden estar relacionades amb la seva mort, però una carta de Rouge Valley Lands Ltd. trobada sobre el seu escriptori indica que la causa de la mort és definitivament terrestre. Segons Terrence Meyers (Peter Keleghan), que és qui talla el bacallà, la RVL té la intenció de comprar la vall per construir-hi una planta generadora d'electricitat i en Gaston és l'únic que els impedeix fer-ho (una molt bona raó per voler desfer-se'n). Ordenen a en Murdoch (Yannick Bisson) que abandoni la investigació, però aconsegueix descobrir què ha estat investigant en Gaston: una llum al cel i una silueta que apareix per sobre del panissar. Tan aviat apareix com desapareix, però amb l'ajuda dels diaris d'en Gaston, en Murdoch es proposa seguir-ne la pista. Està convençut que tots els esdeveniments estranys tenen a veure amb la venda del terreny. El que encara no sap és que el que passa és molt més amenaçador que una invasió marciana.
ed2k Petiso 994 2013-10-23 20:53:14
Els misteris d'en Murdoch -1x13- Notícies del planeta vermell
El terratinent de Rouge Valley, un home solitari, obsessionat pels marcians i propietari d'una botiga plena de telescopis, mapes i diaris, apareix penjat. Tot apunta que és cosa dels marcians. De fet, les observacions d'en Gaston poden estar relacionades amb la seva mort, però una carta de Rouge Valley Lands Ltd. trobada sobre el seu escriptori indica que la causa de la mort és definitivament terrestre. Segons Terrence Meyers (Peter Keleghan), que és qui talla el bacallà, la RVL té la intenció de comprar la vall per construir-hi una planta generadora d'electricitat i en Gaston és l'únic que els impedeix fer-ho (una molt bona raó per voler desfer-se'n). Ordenen a en Murdoch (Yannick Bisson) que abandoni la investigació, però aconsegueix descobrir què ha estat investigant en Gaston: una llum al cel i una silueta que apareix per sobre del panissar. Tan aviat apareix com desapareix, però amb l'ajuda dels diaris d'en Gaston, en Murdoch es proposa seguir-ne la pista. Està convençut que tots els esdeveniments estranys tenen a veure amb la venda del terreny. El que encara no sap és que el que passa és molt més amenaçador que una invasió marciana.
ed2k naroatna 1094 2013-10-13 13:30:51

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.