Elinks

Concert. Homenatge a Gustav Mahler

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD, 1393 kbps, Qf: 0,198 – 45% Test compressibilitat,
Codec audio:
MP3, 192 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Estèreo, (català)
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Concert. Homenatge a Gustav Mahler
Des de la ciutat de Kalistsch, República Txeca

Orquestra de Cambra Mahler Thomas Hampson, baríton Anne Sophie von Otter, mezzosoprano; Marita Solberg, soprano

Cor Boni Pueri de Txèquia Cor Filharmònic de Praga

Manfred Honeck, director

Gustav Mahler (1860-1911) Simfonia núm. 2 en do menor, diversos moviments Cançons dels cicles Des Knaben Wunderhorn, Rückert Lieder i altres obres

Cent cinquanta anys després del naixement de Gustav Mahler, es reuneix un grup d'artistes a la seva ciutat natal, Kalistch, a la República Txeca, per homenatjar el gran talent del compositor. Dirigits per Manfred Honeck, hi participen l’Orquestra de Cambra Mahler, el cors Boni Pueri i Filharmònic de Praga i tres solistes de fama mundial: Thomas Hampson, Anne Sophie von Otter i Marita Solberg.

La següent frase de Mahler expressa l’essència d’aquest concert: “L’eco que retorna del cor del receptor és necessari per al creador.” Un compendi de la necessitat de l’autor per arribar a un públic a vegades poc obert a les novetats sonores del compositor. Durant el concert, s’intercalen imatges de paisatges i escenes que ens acosten als records de la vida del compositor. Dos moviments de la Segona Simfonia emmarquen un recull de les seves cançons més conegudes per a veu i orquestra. Des de Kalistch, envoltats de natura, podrem escoltar l’eco de la música de Gustav Mahler.
ed2k lopere 670 2013-04-02 00:40:06

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.