Elinks

El món secret de l'alta costura

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD, 1334 kbps, 704x400, Qf: 0,190 – 51% Test compressibilitat,
Codec audio:
MP3, 128 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Estèreo, (català) MP3, 96 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Mono, (anglès)
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
El món secret de l'alta costura
Durada: 58 minuts. - Mida: 653 MB

El món de l'alta costura és com un club privat. Totes les clientes són molt riques i molt discretes i la roba que porten és la més cara del món. En un viatge que la fa anar de París a Los Angeles passant per Nova York, la periodista Margy Kinmonth busca les milionàries clientes dels dissenyadors més famosos del món per introduir-se en aquest sector anacrònic i poc conegut de la indústria de la moda. Quines són les regles no escrites que regeixen aquest club privat? I per què tot es fa tan d'amagat?

Aquest documental ens introdueix en un món ocult a través dels principals protagonistes de l'alta costura, un món que no viu la crisi, i que pot semblar anacrònic, però del qual continuen formant part les persones més riques del planeta, encantades d'estrenar peces de roba úniques a preus desorbitats.. La periodista Margy Kinmonth ens ensenya, des de París a Los Angeles, els dissenyadors i els clients, i la manera de treballar i de gastar, de la indústria de la moda.

Als Estats Units, una part dels clients s'han anat fent grans i veurem les estratègies per fer que clients joves comencin a formar part d'aquests clubs exclusius i això permeti la supervivència d'una indústria dedicada a un món exclusiu. Amb accés als creadors de Chanel, Dior, Lacroix, Valentino, Rucci, es converteix en una de les poques periodistes que ha pogut penetrar en un món tancat, el món de la creació de l'alta costura, que queda avui al descobert.
ed2k lopere 626 2013-03-11 19:11:48

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.