Elinks

Any de gràcia

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD 720x404 , 1749 kbps, 25 fps
Codec audio:
Català AC3 5.1 448 kbps, 48kHz
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Any de gràcia
DURADA: 90 minuts. - MIDA: 1,34 Gb

Direcció: Ventura Pons Guió: Ventura Pons, Jaume Cuspinera, Carme Morell Producció: Els Films de la Rambla S.A. / Televisió de Catalunya (TV3) / Televisión Española (TVE) Música: Mazoni, Sanjosex, El Petit de Cal Eril, Illa Carolina, Gato Pérez, Èric Vinaixa Fotografia: Sergi Gallardo Intèrprets: Diana Gómez, Rosa Maria Sardà, Santi Millán, Alex Maruny, Amparo Moreno, Oriol Pla, Lluís Villanueva, Jaume Najarro, Ricard Farré, Núria Feliu, Marc Gómez, Cristian Cané Classificació: No recomenada a menors de 7 anys.

El David té vint anys i arriba a Barcelona buscant una oportunitat. La Gràcia en té seixanta-i-uns-quants i li ofereix una habitació a canvi de companyia i atenció. La seva convivència esdevé, des del principi, explosiva. S’adonaran a temps que es necessiten?

Parla el director... Al barri de Gràcia, a Barcelona, una vella malcarada comparteix el pis amb un jove de poble, inconformista, que no es talla per res. El xicot està lluitant per trobar el seu lloc al món. Ni un ni l'altre es deixen acovardir, tot i que ella té el poder i el jove només les il·lusions. El món és molt complicat. La vella ja ha renunciat als seus somnis i el jove els està descobrint. Una perpètua baralla sense treva, encara que tots dos es necessitin. Humor, tendresa, agilitat, uns veïns molt trempats, una noia molt guapa, un barri de gent jove i una banda sonora potent. I ganes de veure el costat positiu de la vida. Sovint he escrit sobre el meu plaer per la comèdia, el gran desafiament, el gènere que, vagis on vagis, el públic adora. Espero que sigui així amb Any de Gràcia.
ed2k LuckyWolf 1257 2012-07-24 00:39:44

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.