Elinks

Julie Lescaut - 21a Temporada

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD, 1183 kbps, 704x396, Qf: 0,185
Codec audio:
Català (Joint Estèreo 128 kpbs) francès (Mono 96 kpbs)
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Julie Lescaut -21x01- Pobra nena rica
En aquest cas, Julie Lescaut i el seu equip investiguen la desaparició de l'Eva, la filla d'un ric industrial. L'Eva és una amant de les festes de luxe a la nit parisenca. La darrera vegada que es va veure la noia, ella discutia amb el Grégorie, el seu ex, després d'una d'aquelles nits en les que tots els excessos són permesos. Què va passar després? Crim passional? Suïcidi? Fuga? Accident? Tenint en compte la capritxosa personalitat de l'Eva, qualsevol d'aquestes opcions és possible. La Julie descobreix que les amistats que freqüentava la noia no es limitaven als joves dels millors barris de París. També es trobava darrerament amb Raphaël Lemoine, un jove d'origen humil que semblava tenir una gran influència en ella.
ed2k naroatna 1122 2012-05-15 00:41:11
Julie Lescaut -21x02- Cougar
Liz Salas, una model de 50 anys que treballa per a les principals marques, és trobada apunyalada. Investigant el delicte, Julie Lescaut i el seu equip descobreixen que Liz era una "cougar", és a dir, una dona de mitjana edat que manté relacions íntimes amb homes molt més joves que ella. L'endemà de l'assassinat, troben el cos de Beatriz Lesueur, una amiga de la Liz, al bany d'una discoteca. I uns dies més tard, és l'Ana, una altra amiga de la Liz, qui està a punt de ser apunyalada, tot i que finalment es pot escapar... La Julie aviat s'adona que hi ha un element comú del passat d'aquestes dones darrere els assassinats. Però què poden haver fet, per ser executades una en una?
ed2k naroatna 771 2012-05-22 01:06:22
Julie Lescaut -21x03- La confessió
La Julie ha de comparèixer com a testimoni en el judici d'un jove que va torturar i assassinar una anciana. La detectiu quedarà estupefacta quan s'assabenti que la seva filla és l'advocada de l'acusat. Un any després de la detenció del jove Kevin Berjot, acusat de torturar i assassinar l'àvia a qui robava, la Julie és cridada com a testimoni al judici del jove. La detectiu quedarà estupefacta quan s'assabenti que la seva filla Sarah és l'advocada de l'acusat: com pot estar d'acord a defensar una persona d'aquest tipus? Quan el públic entra al judici, tots poden finalment entendre per què la Julie estava tan estressada: el que li va fer viure en Kevin el minut que es va quedar a soles amb ell i sota l'amenaça d'un arma va ser molt més traumàtic del que es podien imaginar.
ed2k naroatna 858 2012-06-04 18:57:58
Julie Lescaut -21x04- Que surtin els violins
-Episodi dedicat a la memòria de Mouss Diouf (Inspector N'Guma)-. A l'episodi "Que surtin els violins!" veurem la detectiu Julie Lescaut investigar l'assassinat d'Esther Gally, la jove i guapa violinista solista de l'orquestra de música de cambra d'Hugo Corma a qui troben morta entre bastidors la vigília d'un concert. Julie i el seu equip encaminen la seva investigació cap al que sembla que és el mòbil del crim: el robatori del violí d'Esther, un "Vuillemin" valorat en 300.000 euros. La policia espera que el o la lladre del violí intenti revendre'l. El luthier Scarpa, de forma anònima, els posa sobre la pista de Lila Mounier, a qui detenen. Lila és una noia de 17 anys, sense feina, que Esther havia acollit. Quin lligam hi ha entre dues joves tan diferents?
ed2k Petiso i naroatna 714 2014-04-15 00:41:18

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.