Elinks

KMM - Kubala, Moreno i Manchon - 1a Temporada SD

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD @ 1320kbps, 25fps, 704x396 (16:9)
Codec audio:
Català: 128kbps mp3 estèreo CBR - Àudio 2 Català audiodescripció: 96kbps mp3 mono CBR.
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
KMM - Kubala, Moreno i Manchon -1x01- Sempre hi ha algú que et recorda
Investigant una infidelitat, el Kubala i el Charly coneixen casualment la senyora Remei. L'àvia els demana ajuda perquè, segons ella, el propietari de la finca li fa mòbing perquè marxi. Tot i que el Kubala no creu que s'hi hagi d'investigar res, el Charly s'implica en el cas fins arribar a descobrir als culpables i que algunes víctimes no són tan innocents com semblava. Un opositor que ha suspès per enèsima vegada les oposicions demana ajuda al Kubala per demostrar que qui ha aconseguit la plaça va fer trampes a l'examen. A més, l'arribada d'una llicenciada en Criminologia trenca la rutina de l'agència. És l'Helena, que s'esforçarà al màxim perquè li deixin fer les pràctiques amb ells.
ed2k naroatna 2008 2012-01-11 01:36:11
KMM - Kubala, Moreno i Manchon -1x02- Pretèrit imperfecte
L'Eduard s'ha passat dotze anys a la presó acusat d'assassinar la seva nòvia. Ara vol demostrar a la seva parella actual que és innocent i demana ajuda als detectius perquè trobin l'assassí. El Charly i el Kubala investiguen, però no tenen gens clara la seva innocència. L'Helena ha de fer un informe rutinari de selecció de personal. És feina d'oficina, però desobeeix al Kubala en el procediment i en patirà les conseqüències. L'Eva està farta que la pensió de la nena arribi sempre tard i posa una demanda al Charly.
ed2k naroatna 1534 2012-01-18 01:48:08
KMM - Kubala, Moreno i Manchon -1x03- Patrons de conducta
L'Steward, un galerista de Sitges, contracta els detectius per saber si el seu home, el Manu, li és infidel. Però està clar que la infidelitat no és l'única manera d'enganyar la parella... I el Charly, que es creu molt tolerant, haurà de superar més d'un prejudici. A través del pare de l'Helena, els arriba un altre client amb un encàrrec i una proposta sucosa que desestabilitzarà l'agència i la vida de l'Helena. La Rosa, la dona del Kubala, no està gaire millor en la immobiliària on treballa. Les queixes d'una família desnonada faran trontollar el seu lloc.
ed2k naroatna 1373 2012-01-27 21:32:16
KMM - Kubala, Moreno i Manchon -1x04- Els nens primer
El Vicente, un jove equatorià, arriba a Barcelona per trobar la seva germana Adela, que treballa de minyona, però que ha desaparegut en estranyes circumstàncies. Aquest escenari permet a l'Helena demostrar la seva vàlua i guanyar-se el respecte dels caps. El Kubala les passa magres per trobar la manera que un client morós li pagui els serveis. El Charly, que vol la custòdia compartida de l'Estel, ha de demostrar que pot compaginar la seva vida laboral i familiar. El Kubala pateix per l'aparició d'un ex de la Rosa, que posa a prova l'estabilitat del matrimoni.
ed2k naroatna 1279 2012-02-15 20:12:01
KMM - Kubala, Moreno i Manchon -1x05- Enlloc com a casa
A l'agència han de gestionar un dels casos més delicats que han tingut mai: el segrest de l'hereu d'una rica família, els Romeu. Els detectius han d'actuar ràpid. Al Bar Cino, tothom es pregunta per la vida personal de l'Helena. Han passat uns mesos des que va arribar, però ningú coneix res de la seva intimitat. El Charly trenca una de les regles d'or de l'agència -no investigar mai un company- i descobreix una Helena que no s'hauria imaginat mai. A casa dels Solé, la Rosa està amoïnada perquè el Pol s'ha barallat per defensar un company de classe.
ed2k naroatna 1324 2012-02-15 20:13:36
KMM - Kubala, Moreno i Manchon -1x06- Cops de la vida
La Clara, una noia solitària i espantada, contracta els detectius perquè se sent assetjada però no sap per qui ni per quina raó. El cas es converteix en un cul-de-sac i en Charly s'hi implica i travessa una línia prohibida. El passat secret de la Clara sorgeix inesperadament i deixa els detectius fora de joc. Kubala té problemes a casa, amb una filla adolescent que s'enamora i un fill que té conflictes a l'escola i que rep mals consells del Charly. L'Helena començarà un joc molt perillós amb l'amic de l'ànima del Charly, el Lluís, un policia en hores baixes que s'està replantejant la vida.
ed2k naroatna 1326 2012-02-22 01:26:33
KMM - Kubala, Moreno i Manchon -1x07- Per anys que passin
L'Antoni, pare del Kubala, demana ajuda als detectius quan, a la residència on viu el seu amic Magí, a una àvia li roben una joia. En Charly i l'Helena sospiten de seguida d'algú, però aquest és un cas d'aquells que, quan tanquen una porta, se n'obre una altra. El Magí, que pateix Alzheimer, pren el Charly pel seu fill, a qui fa anys que no veu. El detectiu busca aquest fill, però res no surt com voldria i l'experiència porta el Charly a reviure la complicada relació que va tenir amb el seu pare. El Kubala ajudarà el Damià, un altre resident, a restituir una injustícia que la seva família va patir després de la Guerra Civil.
ed2k naroatna 1352 2012-02-28 17:12:24
KMM - Kubala, Moreno i Manchon -1x08- Segones oportunitats
La Mirjana, una noia sèrbia, contracta els detectius perquè trobin el seu pare, que va desaparèixer. Per alguna raó que no saben, l'home no desitja que el trobin i viu sota una altra identitat. Però la Mirjana tampoc no n'explica tota la veritat. L'Eva contracta els serveis del seu exmarit, el Charly, per un cas d'assetjament laboral en una escola de música, i això els acostarà. I, per un atzar, el Kubala es veu forçat a quedar-se un gos policia que provocarà més d'un maldecap. Qui patirà més la presència de l'animal és l'Antoni, que torna a tenir conductes poc exemplars.
ed2k naroatna 1235 2012-03-06 19:43:16
KMM - Kubala, Moreno i Manchon -1x09- Motius ocults
La Cesca, periodista, vol que els detectius l'ajudin a recuperar l'ordinador portàtil que li han robat i que conté secrets d'alt valor. El Kubala i el Charly descobreixen que el contingut de l'ordinador és la clau per enfonsar l'home que va destruir la carrera de mosso del Charly i, de rebot, el seu matrimoni. Tot i així, ara el Charly té motius per pensar que pot recuperar l'Eva. El Lluc apareix a l'agència per fer investigar la dona amb qui s'està a punt de casar, però el Charly descobreix que el jove no ha vingut només per això.
ed2k naroatna 1301 2012-03-13 19:21:50
KMM - Kubala, Moreno i Manchon -1x10- Romeu i Julieta
Els detectius han de trobar la Judit, una adolescent que s'ha escapat de casa amb el seu xicot, el Robert, un company de classe. La mare de la Judit pateix perquè el Robert és un bala perduda i es dedica a vendre pastilles a la discoteca. No n'hi haurà prou de trobar la noia, també caldrà evitar que es torni a escapar. Però l'Helena cometrà un error molt greu que perjudicarà la seva carrera de detectiu, però sobretot la pobra Judit. Absorbit per aquest cas, el Kubala es descuida de l'aniversari de la seva dona. És la gota que fa que la Rosa es comenci a allunyar del seu marit. Tot al contrari que el Blai i la Marga, que cada cop estan més a prop.
ed2k naroatna 1317 2012-03-20 18:25:17
KMM - Kubala, Moreno i Manchon -1x11- Amb data de caducitat
La Gisela, una enginyera agrònoma, viu el malson de ser injustament acusada de vendre a la competència la fórmula del iogurt estrella de la seva empresa. Encarrega als detectius que trobin l'autèntic culpable. La investigació, però, destaparà les misèries i la dura realitat de la gent que envolta l'enginyera. Durant aquest capítol, el Charly intenta en va que l'Helena torni a l'agència. Tot canvia, però, quan la detectiu descobreix un fosc secret del Lluís. A més, la Sara ha d'enfrontar-se amb el seu nòvio, quan sap que l'ha traït, a ella i als seus col·legues.
ed2k naroatna 1218 2012-03-28 01:03:27
KMM - Kubala, Moreno i Manchon -1x12- Ni un pam de net
Sembla que tot el que envolta l'Imma s'enfonsi. El seu pare necessita un trasplantament urgent i, a més, rep una notícia que la fa trontollar. La necessitat de conèixer el seus orígens portarà l'Imma a contactar amb els detectius. L'Helena torna al despatx amb la intenció de demostrar que la relació del Lluís amb el Pere Grau va més enllà d'una simple coneixença. Però el Kubala no vol dir-ne res al Charly mentre no en tingui proves. El Charly està molt ocupat procurant que el Ramon confessi a l'Eva que li ha estat infidel. Les tensions sentimentals també són presents a l'entorn de la Rosa.
ed2k naroatna 1297 2012-04-03 18:08:46
KMM - Kubala, Moreno i Manchon -1x13- Comptes pendents
El Charly fa el cor fort després de descobrir que el Lluís és un policia corrupte i decideix utilitzar-lo per tancar el Grau. Aquest cas fa que revisqui els tràgics esdeveniments que van portar-lo a abandonar els Mossos. I, al mateix temps que s'enfronta al cas més dur de la seva carrera, ha de decidir si signa el permís perquè la seva filla pugui marxar a Brussel·les amb l'Eva i el Ramon. El Kubala és conscient que la seva relació amb la Rosa perilla. Podrà salvar-la, encara?
ed2k naroatna 1288 2012-04-10 20:52:14

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.