Elinks

Viure a cop de rock

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD 1.3.2 (1852 kbps) Qf: 0.187 (Test de compr. 70%) 704 x 562 px (16/9)
Codec audio:
AC3 2.0 (192 Kbps)
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Viure a cop de rock
DURADA: 32 minuts. - MIDA: 474 Mb

Font origen: TDT (TV3)

El documental "Viure a cop de rock" és una reflexió sobre el que va significar per a molts catalans l'esclat del rock en la llengua vernacla del país. Prenent com a "leitmotiv" la preparació i estrena del musical "Cop de rock", que ha creat la companyia de teatre Dagoll Dagom a partir de les cançons més populars de l'era daurada del rock català, el fil argumental el construeixen un seguit de sentiments viscuts i records de diversos testimonis que demostren l'impacte emocional que va tenir en la seva vida aquella música.

El reportatge ha estat realitzat pel periodista Pep Blai, expert en música i autor de diversos llibres sobre grups de rock, que va viure en primera persona aquesta generació i, per tant, aprofundeix en les raons sentimentals de l'èxit d'aquest moviment al nostre país. És un documental que parla de la música com el llenguatge de les emocions, a través dels arguments dels líders dels grups, Gerard Quintana, Lluís Gavaldà, Pep Sala, Lax'n'Busto, però també a través d'emotius i corprenedors testimonis de personatges anònims a qui aquesta música els ha marcat la vida, es descobreix com hi ha una forma d'entendre el món a "cop de rock".

El treball mostra també la cuina de l'espectacle de la companyia Dagoll Dagom, en un making off que va seguir tot el procés de preparació del muntatge musical actualment en cartell al Teatre Victòria, i ajuda a entendre la manera en què Dagoll Dagom s'ha inspirat d'una manera propera amb la realitat de la vida i l'entorn d'una banda de rock català.
ed2k Oliana 1740 2011-12-07 19:53:38

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.