Elinks

Ventdelplà - 1a Temporada

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD Qf:0.200, 640x480 (4:3)
Codec audio:
MP3 128 kbps CBR estèreo.
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Ventdelplà -1x01- Capítol 1
La Teresa Clarís és una mestressa de casa, casada amb en Damià Delmàs, un advocat de prestigi de Barcelona. Té dos fills, la Isona de 15 anys i en Biel de 8, i la carrera de metgessa acabada, però va exercir durant poc temps. El seu marit aviat va fer-li deixar tot per ocupar-se dels fills i sobretot d'ell. La seva relació va ser bona mentre va acceptar ser només la seva dona però, quan ha volgut recuperar una mica d'independència, tot es complica. Finalment, ha de fugir i refugiar-se temporalment a casa del seu oncle Gustau, a Ventdelplà.
ed2k Petiso 2118 2011-09-20 19:04:48
Ventdelplà -1x02- Capítol 2
La Teresa arriba al poble del seu oncle Gustau, però aquest, delicat de salut, ha mort d'un atac de cor mentre l'anava a buscar amb cotxe. Per tant no hi trobarà el refugi i l'aixopluc que hi buscava. A mes, el seu marit li ha tallat el compte bancari i es troba tota sola al poble, sense diners ni família. La gent del poble la considera una nouvinguda de Barcelona de qui desconeixen les intencions. De moment només podrà comptar amb un cert suport de la Nuri, la noia que porta la casa i els assumptes del seu oncle.
ed2k Conrad 1017 2011-09-20 19:08:40
Ventdelplà -1x03- Capítol 3
La Nuri li diu a la Teresa que el Gustau li ha deixat la casa en herència, perquè és l'única parenta que tenia. La casa és seva però està hipotecada i ella no pot pagar-ne les despeses, necessita diners per refer la seva vida i no dependre del seu marit, en Damià, que truca sovint a ella i als seus fills per intentar que tot torni a ser com abans. No entén que la Teresa no pensi tornar a viure amb ell.
ed2k Xordi 877 2011-10-01 21:31:26
Ventdelplà -1x04- Capítol 4
En Damià s'ha presentat per sorpresa a Ventdelplà i vol que se'n tornin amb ell. La Isona truca al David perquè vingui a ajudar a la seva mare. La gent del poble comença a criticar la Teresa perquè no cedeix la biblioteca del Gustau a l'Ajuntament i la ven a un col·leccionista que no és de Ventdelplà. A més, comença a sentir-se vigilada pel seu marit. Mentrestant la Mònica ha de patir el rebuig de la seva colla perquè ha deixat en Pau i començar a sortir amb en Rafa, un membre d'una colla de "xirucaires".
ed2k Conrad 823 2011-09-20 19:08:53
Ventdelplà -1x05- Capítol 5
Al David li ha sorgit un imprevist i no pot acompanyar la Teresa a Barcelona a recollir les seves coses. Hi anirà amb la Nuri i la Isona mentre la Mònica i el Rafa es queden fent de cangurs del Biel. El David deixa molt clar al Damià que no pot ser a casa mentre hi sigui la Teresa però torna, expressament, abans de l'hora convinguda. La situació és violenta perquè, a més, la Teresa ha descobert que el Gustau va morir just després de parlar amb ell per telèfon. La Roser comença a veure la Teresa amb uns altres ulls i es penedeix d'haver estat còmplice del Damià. Quan tornen a Ventdelplà, el David li comunica que ja s'ha fixat la data per al judici de mesures prèvies per a la separació.
ed2k Conrad 811 2011-09-20 19:09:06
Ventdelplà -1x06- Capítol 6
Els de la immobiliària tenen un possible comprador per a la casa del Gustau però les seves intencions estan molt lluny del que la Teresa esperava. Sense cap escrúpol, pretenen tirar la casa a terra i fer-hi apartaments de luxe. Per si no en tenia prou amb això i haver de vendre els llibres del seu oncle, també haurà de prescindir dels serveis de la Nuri. La notícia s'escampa pel poble a tota velocitat i les reaccions de la gent no es fan esperar. La Teresa demana ajuda a la seva filla per explicar al seu germà que se separa del seu pare.
ed2k Conrad 841 2011-09-21 18:07:37
Ventdelplà -1x07- Capítol 7
Isona i Biel comencen a estar impacients per tornar a Barcelona. La Teresa els assegura que així que vengui la casa hi tornaran, ella també vol tornar-hi, encara que estan descobrint que, a Ventdelplà, no s'hi està tan malament. Els nens tenen un nou amic i la Isona està enamorada del Rafa. L'accident que pateix el Martí mentre juga amb la Isona i el Biel donarà a la Teresa la oportunitat de treure's un gran pes del damunt. Tot i que les relacions amb el seu fill, Manel, no milloren, el Jaume està molt il·lusionat amb la tornada del Joan, el seu fill petit, que viu a Noruega.
ed2k Conrad 801 2011-09-21 18:09:25
Ventdelplà -1x08- Capítol 8
La Marga arriba a l'hospital i escridassa a David perquè no va insistir trucant-la al mòbil. El Martí ja és a quiròfan.El Miquel veu a Damià molt abatut i avisa a l'Alícia perquè el vagi a veure, ell aprofita per demanar-li que vagi a Ventdelplà i convenci a la Teresa que torni a casa. Teresa accepta a contracor la visita de l'Alícia a Ventdelplà.Per una banda el Dr. Rosselló proposa a Teresa que sigui la seva suplent per l'altra, quan torna a casa, es troba el camió de mudances que va a recollir els llibres i documents de Gustau.
ed2k Xordi 710 2011-10-01 21:32:01
Ventdelplà -1x09- Capítol 9
El poble segueix enfadat amb Teresa però ella aguanta el xàfec i parla amb el Dr. Roselló que li suggereix que munti una consulta a l'antic despatx del Gustau. Al mateix temps s'assabenta que Nuri no té feina i li demana que torni a casa del Gustau però ella no diu res. Isona i Biel s'adonen que la seva mare no està bé i tramen un pla per ajudar-la.Marga dóna el llibre de Gustau a la Roser i li explica que no es troba bé, Roser li aconsella fer una teràpia alternativa però ella no hi creu en aquestes coses. Quan parla amb els ecologistes sobre el lloguer de la masia, Isabel la convenç que provi un dels seus cursos de ioga.Martí exagera els símptomes de la malaltia per poder-se quedar a casa però després d'una discussió dels seus pares, perquè Marga no vol renovar el lloguer als ecologistes, decideix tornar a l'escola.
ed2k Conrad 860 2011-09-24 22:06:41
Ventdelplà -1x10- Capítol 10
Fèlix no vol continuar amagant la prostituta perquè té por de ficar-se en embolics. La cosa es complica perquè la noia es posa malalta i el proxeneta els està vigilant. Al final hauran de demanar ajuda a la Teresa.Manel torna del casament del Joan però no creu que serveixi de res parlar amb la seva tieta per solucionar l'assumpte del lloguer de la masia. Hauran de començar a buscar una altra masia per llogar.Marga, finalment, dóna les gràcies a Teresa per haver salvat la vida a Martí. Menteix a la família i se'n va a Barcelona a veure el metge.Biel clava una empenta a un company de l'escola i la Roser truca a Teresa que l'acusa injustament, ell, no es sent recolzat ni per la seva germana i truca al seu pare però no li contesta. Molt trist decideix marxar de casa.
ed2k Xordi 751 2011-10-01 21:32:19
Ventdelplà -1x11- Capítol 11
La Nuri veu alterada la seva vida quan un cosí seu s'instal·la a casa seva durant uns dies. En Biel i la Teresa recullen un gos que abandonat pel seu amo i el porten al veterinari. El Damià truca a la Teresa per dir-li que anirà a recollir els nens però la Isona no vol veure el seu pare i ell culpa la Teresa de posar la nena contra ell. S'acosta l'aniversari del David i la Marga organitza un sopar per celebrar-ho en família.
ed2k Petiso 703 2011-10-05 11:15:29
Ventdelplà -1x12- Capítol 12
La Teresa creu que no pot exercir una altra vegada de metge. Li truquen per atendre un atac d'asma d'un noi i ha de demanar ajuda al Dr. Roselló. La gent del poble encara no se'n refia, però el Dr. Roselló i la Nuri la continuen animant. El Rafa demana al seu pare que li deixi la casa lliure per estar amb la seva nòvia i ell intenta convèncer la Marcel·la perquè passin la tarda a Girona.
ed2k Petiso 821 2011-10-05 11:16:03
Ventdelplà -1x13- Capítol 13
La Teresa no té feina perquè el poble desconfia de la seva capacitat de fer de metge. El Mingo té molta tos, però insisteix que el visiti el Dr. Roselló. La Isabel demana explicacions al doctor Roselló perquè sap que ha aconsellat a l'alcalde no cedir l'espai que els ecologistes han demanat per impartir els cursos de medicina alternativa, ja que considera que són una presa se pèl.
ed2k Conrad 715 2011-10-01 21:32:37
Ventdelplà -1x14- Capítol 14
L'Ester demana a la Nuri que calmi el Fèlix. Ella avui es dedicarà a fer trucades i a preparar coses per anar-se'n l'endemà. El Biel està a punt de xerrar al Fèlix que l'Ester és a casa seva. La Teresa explica que tothom coneix el tancament del bar, ella i el David tenen punts de vista diferents respecte al problema del Fèlix i l'Ester. La Marga està gelosa de la seva conversa.
ed2k Conrad 764 2011-10-01 21:32:53
Ventdelplà -1x15- Capítol 15
Arriba al poble Alejandro, un temporer que ja va treballar pel Jaume, i anuncia que ha vingut amb la dona, Neila, que està embarassada. És quedaran al estudi de Manel. De sobte Neila no es troba bé i decideixen portar-la al consultori de Teresa. Damià torna als nens a ventdelplà. Biel vol allargar la visita del pare. Teresa té por que Damià es vulgui guanyar als fills i posar-los en contra seva. A Isona li passa alguna cosa.
ed2k Conrad 805 2011-10-03 18:58:52
Ventdelplà -1x16- Capítol 16
La Isona ha d'ajudar la seva mare a assistir el part de la Neila perquè no tenen temps d'esperar que arribi l'ambulància. Tots estan satisfets de com ha anat tot però, quan ja és a l'hospital, té una hemorràgia i l'hauran d'intervenir. L'Alejandro li demana a la Teresa que sigui a l'operació.
ed2k Conrad 789 2011-10-10 19:18:13
Ventdelplà -1x17- Capítol 17
La Roser encarrega a la Isona i al Martí uns preparatius per a la diada de portes obertes del col·legi. No tenen més remei que acceptar-ho però no saben com fer-ho i demanen ajuda al Rafa. La Teresa castiga el Biel perquè descobreix, per la Roser, que s'endarrereix a l'escola. La situació entre mare i fill es complica més quan apareix l'Alícia per sorpresa i atia el desig del nen de baixar a Barcelona a veure al seu pare. A la Nuri no li agrada gens l'Alícia i sap que a la Teresa tampoc.
ed2k Conrad 753 2011-10-10 19:18:36
Ventdelplà -1x18- Capítol 18
Quan descobreix que Mònica és a casa de Teresa, Josep Monràs, surt a buscar a la seva filla i l'escridassa. Isona i Martí segueixen la batussa de Mònica, el seu pare i Rafa amagats a la cuina. Biel aprofita l'enrenou organitzat i se'n va de casa. Quan s'adonen de la desaparició del nen comencen a buscar-lo per tot arreu. Tothom es mobilitza. Josep Monràs i Mònica van al bar a coordinar una batuda i trobar al nen abans que es faci fosc. Marga, dolguda amb Teresa i David no es vol involucrar en la recerca però Roser, que se sent en certa manera responsable de la fugida del nen, no comparteix la reacció de la seva amiga.Alícia li ensenya a Damià la cinta enregistrada a la consulta de Julià. Ell li demana que se'n vagi perquè vol veure la cinta tot sol.
ed2k Conrad 730 2011-10-10 19:18:48
Ventdelplà -1x19- Capítol 19
Teresa i Julià senten, fortuïtament, una conversa de dos suïcides per mitjà del interfon que Alejandro i Neila han deixat, a Julià, mentre els fa de cangur a Clàudia. No reconeixen les veus però dedueixen que, al menys, un d'ells és de Ventdelplà i es posen a investigar però arriben a una conclusió equivocada.Jaume està arruïnat i vol proposar a l'alcalde que demani ajuts per zona catastròfica.Finalment Alfons es presenta, inesperadament, a casa de Teresa.
ed2k Conrad 747 2011-10-10 19:19:08
Ventdelplà -1x20- Capítol 20
El David i els nens fan una troballa sorprenent quan esbrinen què hi ha darrere de la paret, i el Jaume, tot i que dissimula, sembla que en sap alguna cosa. La Teresa i l'Ester confirmen els seus dubtes sobre la relació de la Roser amb una secta i la Teresa ho explica al David. La parella decideix que cal fer-hi alguna cosa. La Nuri vol recompensar l'Alfons per haver aguantat els seus nervis els darrers dies de la presentació del llibre. La Carme sembla haver après definitivament la lliçó i no vol saber res del Monràs.
ed2k Conrad 752 2011-10-10 19:19:20
Ventdelplà -1x21- Capítol 21
La Isabel i el Dr. Roselló continuen sense manifestar en públic la seva relació. El que no saben és que la Conxita els ha vist quan es troben per anar a sopar. El Fèlix i l'Esther continuen amb els preparatius del casament. La Dora sempre critica el Paco per la seva actitud de cara a la feina, i la Berta, que no troba arguments per defensar-lo, farta com està de sentir sempre la mateixa cançó, li regala un ordinador i un programa de comptabilitat amb la intenció de motivar-lo.
ed2k Xordi 712 2011-11-03 17:43:09
Ventdelplà -1x22- Capítol 22
El Rafa i el Quim ultimen els preparatius abans que comenci la festa del casament. El Paco, a qui la Berta està castigant, explica els seus problemes al Jaume i acaben formulant una hipòtesi: la Berta té un amant i, durant la festa, arriben a la conclusió que és el Julià. El Josep Monràs, en un altre intent d'allunyar la Mònica del Rafa, li proposa una estada de tres mesos a Londres a l'estiu. Ella ho accepta encantada, però al Rafa, encara que no diu res, no li agrada.
ed2k Xordi 710 2011-11-03 17:44:51
Ventdelplà -1x23- Capítol 23
Mònica intentarà proposar-li al seu pare que sigui algú jove, amb gràcia, qui faci el projecte de la xarcuteria que pensa obrir al poble però, mentre intenta explicar-li, Josep Monràs, rep una trucada de la granja i se'n va sense gairebé escoltar-la. Un cop a la granja s'adona que el sedàs de la depuradora ha deixat de filtrar. Dora no es troba bé i, davant la insistència de Berta, va a fer-se visitar per Teresa. En poc temps, Teresa, rep la trucada de cinc persones més que presenten els mateixos símptomes.
ed2k Xordi 662 2011-11-03 17:44:58
Ventdelplà -1x24- Capítol 24
Paco intenta convèncer a la resta d'afectats per la intoxicació que se sumin a la seva denúncia contra Monràs. Rafa no pot evitar que Mònica escolti greus acusacions contra el seu pare. Ella, però, no pensa deixar que les xafarderies del poble l'afectin. David accepta ser l'advocat de Josep en el cas del vessament tot i que Julià es mostra contrari i les sospites de Teresa, sobre la implicació de Monràs, agafen més cos quan Biel li parla del sedàs que li ha ensenyat Hassan.
ed2k Xordi 684 2011-11-03 17:46:09
Ventdelplà -1x25- Capítol 25
Ja està fixada la data per vendre la casa. La Teresa ha trobat pis a Barcelona i diu al Biel i l'Isona que, el dia següent, se'n van a Barcelona. L'Esther i la Roser, amb la complicitat de la Nuri, organitzen una festa sorpresa per a la Teresa però en Biel i l'Isona estan tristos per haver de tornar. La Isabel s'adona que la Marga està fatigada i li explica al Dr. Roselló.
ed2k Conrad 800 2011-11-03 17:46:26
Ventdelplà -1x26- Capítol 26
La Marga, recargolada de dolor, no té més remei que confessar al David que es va medicar contra el lupus un temps fins que, farta de trobar-se malament, es va deixar de prendre la medicació. D-altra banda. en Martí dona una notícia als seus pares que a la Marga no li fa gens de gràcia. A, més, la Isabel i en Manel, en un intent d'ajudar en Jaume, li proposen que munti una casa de turisme rural.
ed2k Conrad 682 2011-11-03 17:46:46
Ventdelplà -1x27- Capítol 27
Un representant de la fiscalia de Medi ambient visita Ventdelplà pel cas dels purins. Un home intel·ligent, amb una gran capacitat d'anàlisi que li permet fer, ràpidament, una radiografia de la gent del poble. En David comença a dubtar de la innocència d'en Josep Monràs quan aquest li diu que accepti pagar les indemnitzacions i el Damià està desesperat perquè veu que pot perdre el cas. La Teresa se sentirà obligada a donar-li la solució. També serà ella qui donarà el resultat de les anàlisis de la Marga al David.
ed2k Conrad 715 2011-11-03 17:47:15
Ventdelplà -1x28- Capítol 28
La Isona i en Biel estan contents de tenir el seu pare al poble. El Damià s'ha guanyat el respecte de tothom però ha de saber si hi ha alguna possibilitat que la Teresa torni amb ell. El David es penedeix d'haver defensat en Monràs i ha de donar la raó al Julià. Continua sentint, a més, gelosia per les bones relacions entre el Julià i la Teresa. Tot i l'escàndol del purins, en Monràs pensa obrir la xarcuteria.
ed2k Conrad 712 2011-11-03 17:47:32
Ventdelplà -1x29- Capítol 29
La Teresa manifesta a la Nuri la seva inquietud per la reacció d'en Damià quan, ell, finalment entén que l'ha perdut per sempre i l'amenaça amb prendre-li la custodia dels fills. Mentre la Isona i en Biel són de colònies amb l'escola, la Teresa truca a en Julià, presa del pànic, perquè no vol quedar-se sola a casa. Un home, que ella creu que és en Damià, ronda pel poble i està aterrida. Perquè estigui més tranquil·la, en Julià es queda a casa seva a passar la nit.
ed2k Petiso 640 2012-01-11 13:48:16
Ventdelplà -1x30- Capítol 30
En Damià rep una citació per a declarar sobre la denuncia d'assetjament que ha posat la Teresa. A més, la Marga arriba a casa de la Teresa per ensenyar-li la foto de la portada del llibre d'en Gustau, però la Nuri n'hi suggereix una altra. En Màxim ha tornat a demanar-li en matrimoni, però la Nuri, atabalada, li explica a l'Alfons. Aquest s'ofereix a ajudar-la, fent-se passar per un bon amic, però en Màxim arriba a la conclusió que són més que amics.
ed2k Conrad 702 2011-11-03 17:48:07
Ventdelplà -1x31- Capítol 31
En Damià mira de treure profit de l'acusació d'assetjament de la Teresa inflant el cap a la Isona i fent-la dubtar sobre la salut mental de la seva mare. D'altra banda, l'Alfons sospita que la Nuri estava enamorada d'en Gustau i mira d'indagar sobre la seva relació passada, però veu que toca un assumpte delicat i la Teresa li demana que no s'hi fiqui.
ed2k Conrad 691 2011-11-03 17:48:28
Ventdelplà -1x32- Capítol 32
Roser demana a Fèlix que acullin un nen ucraïnès. Esther, que no sap res de la proposta, s'assabenta per tercers que tindran un nen en acollida i tenen una forta discussió. Mentre ultima detalls de la presentació del llibre de Gustau, Marga, té una crisi. El Dr. Roselló diu que l'acte s'ha de suspendre però Teresa li fa veure com és d'important que la mediqui i pugui continuar. Alfons arriba tard a la presentació però porta una bona notícia per a tothom.Sembla que la tensió entre David i Julià és suavitza gràcies a la intervenció de Jaume però el conflicte entre ells només s'ha resolt en part.
ed2k Conrad 627 2011-11-03 17:49:23
Ventdelplà -1x33- Capítol 33
El Fèlix i l'Esther coneixen el Vanya. El coordinador els adverteix que, els primers dies, solen estar desconcertats. Quan la Roser el presenta a la classe, l'únic nen que no reacciona bé és el Hassan. Al bar tot va bé, fins que s'hi presenta una dona que vol veure, encara que sigui un moment, el Vanya. En Jaume se sent perdut, el David i el Quim el volen ajudar, però en Manel dubta que el seu pare se'n surti amb el projecte de la casa rural.La Marga i la Teresa s'adonen que comparteixen gustos literaris.
ed2k Conrad 676 2011-11-03 17:49:38
Ventdelplà -1x34- Capítol 34
La Marga, cansada i de mal humor, provoca una forta discussió familiar per una bestiesa. El David està preocupat per la reacció de la seva dona i per com pot afectar el Martí. La Roser li recomana que expliqui al seu fill la veritat sobre la malaltia de la seva mare. El Julià cada cop està més enamorat de la Teresa, però, quan està a punt de declarar-se-li, ella li diu que està enamorada del David. Per posar remei a la tristesa del Biel per la mort del gat, el Julià, organitza un enterrament al qual assisteixen, entre divertides i emocionades, la Teresa i la Roser.
ed2k Conrad 633 2011-11-03 17:49:55
Ventdelplà -1x35- Capítol 35
La Marga se sent esgotada. Per animar-la, el David, que veu que s'està deixant, la convida a una estrena de teatre a Barcelona, però a ella no li ve de gust anar-hi.La Carme i el Josep Monràs ultimen els preparatius per inaugurar la botiga de delicadeses, però la Mònica, tot i fer costat a la seva mare, diu que no hi pensa anar.La Svetlana ha rebut una pallissa a mans d'un client i demana ajuda al Rubén, però el proxeneta es nega a fer res contra el client, perquè és amic dels seus caps. El Jaume i la Teresa intenten convèncer-la perquè denunciï la seva situació.
ed2k Conrad 703 2011-11-03 17:50:10
Ventdelplà -1x36- Capítol 36
La Teresa i en Jaume no es posen d'acord sobre qui ha d'amagar la Svetlana i decideixen demanar consell a en David. En Manel s'ofereix per acollir-la a cal Brinco, perquè vol ajudar el seu pare. La Berta, cansada que no li deixin fer res, decideix trucar a la Teresa i demanar-li consell. Les coses es comencen a complicar quan un home es presenta al súper preguntant per la Svetlana. En Fèlix té por que sigui en Rubén i els estigui vigilant una altra vegada.
ed2k Conrad 679 2011-11-22 14:44:20
Ventdelplà -1x37- Capítol 37
L'Svetlana no veu cap més sortida que anar a Barcelona i continuar exercint la prostitució. El Jaume no sap què fer per aturar-la i la Isabel dóna veus per trobar-li una feina. Però, per a una noia com ella, desfer-se del passat no és gens fàcil. D'altra banda, després de la mort del gat, el Julià regala unes sargantanes al Biel, en part per veure la Teresa. Aquesta truca al David perquè sap que és capaç d'expressar-li el que sent, però hi ha la Marga i no li volen fer mal.
ed2k Conrad 630 2011-11-22 14:44:36
Ventdelplà -1x38- Capítol 38
La Isona passa el dia a Barcelona amb el seu pare. El Damià és fa l'amic i consenteix massa la seva filla. Maniobres de l'Alícia, maniobres del Miquel. El Miquel aprofita un descuit de la Isona i li agafa les claus i l'Alícia es fica entre ell i la nena a la mínima oportunitat. El Damià s'hi emprenya molt perquè no ha fet cas de les seves advertències. El Biel li clava una bufetada a la "novieta" mentre juguen al pati. La Roser explica a la Teresa que el nen li ha dit que ho ha fet perquè una vegada va veure com el papa li pegava a la mama.
ed2k Conrad 709 2011-11-22 14:44:52
Ventdelplà -1x39- Capítol 39
La Carme i la Mònica descobreixen la veritable personalitat del Josep Monràs. Un amic seu de joventut es presenta per sorpresa i li proposa muntar un negoci. És l'Ernest, un antic nòvio de la Carme. Ara, després de 27 anys, sospita que el Josep té alguna cosa a veure amb la situació en què es troba el seu vell amic. La Svetlana està cansada de la feina i farta d'haver d'aguantar les impertinències de la gent. El Jaume no sap què fer per ajudar-la. La Teresa ha de portar el Biel al psicòleg i està preparant, amb el David, el judici contra el Damià.
ed2k Petiso 707 2012-01-11 13:48:33
Ventdelplà -1x40- Capítol 40
L'Alícia està espantada. Trenca la seva relació amb el Damià i ensenya al Miquel la gravació dels maltractaments.La Joana explica a la Mònica que ha començat a sortir amb en Pau i la Carme explica a la seva filla que les coses amb el seu pare no van bé. El Pau demana disculpes al Rafa i li proposa reconciliar las colles. "Discotequers" i "xirucaires" aniran junts de festa. La Isona i el Martí diuen veritats a mitges perquè els seus pares els donin permís per anar-hi. Tot va més o menys bé fins que tornen de la "disco".
ed2k Conrad 715 2011-11-22 14:45:12
Ventdelplà -1x41- Capítol 41
Els pares arriben al lloc de l'accident, on la situació és molt confosa i tensa. Els Mossos d'Esquadra els informen de qui anava en el cotxe accidentat, però encara no els han pogut treure tots. La Carme veu, de lluny, la noia ferida tapada amb una manta isotèrmica i sent com el cor se li paralitza. Els Monràs se'n van a l'hospital convençuts que la Mònica és morta. El Rafa ha aparcat el taxi del Fèlix en una petita esplanada, mentre esperen que li passi la mona al Martí. Els nois, aliens a tot el que ha passat, s'adonen que tots porten els mòbils apagats. El Josep Monràs, furiós, acusa el Pau del que ha passat. El Julià ofereix la seva ajuda al Josep.
ed2k Petiso 674 2012-01-11 13:48:48
Ventdelplà -1x42- Capítol 42
La Teresa està nerviosa per la proximitat del judici i demana al David que no faci testificar al Biel perquè creu que patirà massa. L'Alícia es presenta a Ventdelplà amb la cinta on hi ha gravat el moment en què el Damià la va maltractar. El Damià afronta el judici amb optimisme i agraeix l'ajuda incondicional del Miquel, però no per això deixa d'humiliar-lo i ridiculitza els sentiments que el seu amic té per ell. Durant la declaració dels testimonis, el Damià, ha de fer esforços per contenir la ira i no posar-se en evidència. El judici queda vist per a sentència. El Jaume es presenta amb l'Svetlana i anuncia que es queda definitivament a Ventdelplà i que es casen.
ed2k Conrad 662 2011-11-22 14:45:24
Ventdelplà -1x43- Capítol 43
Després del judici, la Teresa assegura al seu ex que no impedirà que mantingui una bona relació amb els seus fills. La Nuri, tot i que creu que mai podrà iniciar una relació amb un home, accepta sopar amb l'Alfons però queda una mica frustrada del resultat. El Damià sap que la Teresa i el David s'han de trobar. Truca per dir-li que la vol veure, però ella s'hi nega. La Marga truca al David, inquieta perquè no ha tornat a casa. El mòbil queda despenjat i sent la seva apassionada conversa amb la Teresa. Mentre els dos amants s'estan fent un petó, un cotxe se'ls acosta a gran velocitat.
ed2k Conrad 658 2011-11-22 14:45:41
Ventdelplà -1x44- Capítol 44
La Marga està decidida a deixar el David i demana el seu historial mèdic a la Teresa perquè se n'anirà de Ventdelplà. La Teresa, entre l'espasa i la paret, sap que, si com fins ara, la Marga no vol conèixer la veritat, ha d'impedir que el llegeixi. El Rafa i la Carme estan enfonsats perquè la Mònica continua en coma. El Josep Monràs, finalment, es commou sentint com el Rafa li parla a la seva filla. Mentre tothom es mobilitza per la Festa Major, la Teresa rep una trucada del David. Vol que es trobin a l'arbre màgic.
ed2k Conrad 780 2011-11-22 14:45:53

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.