Elinks

El color del so

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD, 1019 kbps, 704x398, Qf: 0,145 – 70% Test compressibilitat,
Codec audio:
MP3, 128 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Estèreo
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
El color del so
DURADA: 56 minuts. - MIDA: 510 MB

La nostra capacitat d'escoltar els sons que ens envolten és una cosa que normalment donem per suposada. Tanmateix, només que ens fixem una mica en la nostra experiència amb els sons, ens adonarem que es tracta d'un fenomen molt complex. Aquest documental innovador comença qüestionant-se què és el que constitueix exactament el so.

Posteriorment, s'analitzen algunes de les àrees principals que es veuen afectades pels sons. El viatge segueix amb una increïble animació CGI de l'oïda humana per esbrinar com el nostre cervell descodifica les vibracions de l'aire i les converteix instantàniament en els sorolls que coneixem del món que ens envolta.

A banda de la ciència bàsica dels sons, també descobrim el paper clau que aquests tenen en la nostra vida espiritual, fet que es remunta a milers d'anys enrere a les antigues religions orientals. També coneixerem la importància que té el so amb relació a com interpretem el món i veurem que la manera com experimentem el poder i la bellesa de l'orquestra il·limitada de la mateixa naturalesa, en companyia d'un dels màxims exponents de l'enregistrament de sons naturals, pot fer canviar la nostra percepció de la realitat i reforçar allò que els nostres avantpassats ja sabien: que el món és so.
ed2k lopere 879 2011-09-03 17:50:45

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.