Elinks

Entre línies - 13a Temporada (2011)

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD 1300 (Qf: 0.185, 60% del Test de Compr.) 704 x 392 (16:9)
Codec audio:
MP3 @ 128Kbps Joint estèreo (48,0 KHz)
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Entre línies -20110111- La Pedrera
En aquest programa descobrirem les diferents funcionalitats que té l'edifici de la Pedrera: museu, galeria d'art, sala de concerts, despatxos, habitatge? I és que la Pedrera és probablement un dels pocs edificis del món on els veïns han de conviure diàriament amb els centenars de turistes.
ed2k Conrad 1258 2011-01-26 23:21:44
Entre línies -20110118- ITA
"Entre línies" s'endinsa a l'ITA, l'Institut de Trastorns Alimentaris de Cabrils, on viuen internes una trentena de joves amb problemes de trastorns alimentaris. L'ITA té com a objectiu tractar els nois i noies amb casos greus d'anorèxia, bulímia i obesitat.
ed2k Conrad 1039 2011-01-26 23:22:20
Entre línies -20110125- Terapies amb gossos a quatre camins
Teràpies amb gossos a Quatre Camins, és la història de nou interns de primer grau de la presó que tenen com objectiu ensinistrar quatre gossos abandonats. L'activitat pretén que, a partir d'establir uns vincles emocionals amb els animals, els interns treballin l'empatia, l'autoestima, les habilitats de comunicació i el treball en equip.
ed2k Conrad 1137 2011-01-26 23:22:31
Entre línies -20110201- Cementiris
Normalment, els cementiris es visiten ocasionalment per la necessitat d'haver d'enterrar algú o bé per visitar les tombes dels parents o amics. Però en un cementiri l'activitat és diària: arreglar sepultures, preparar les tombes, incinerar els morts¿ Cada matí es posa en marxa tota una maquinària per deixar-ho tot a punt perquè els visitants puguin acomiadar-se dels seus éssers estimats. En aquest programa descobrirem les entranyes d'un gran cementiri, com el de Montjuïc, i escoltarem les opinions dels professionals, com l'encarregat del crematori o la del vigilant del cementiri d'Arenys de Mar que no només hi treballa, sinó que, fins i tot, hi viu. A més, veurem què hi passa, als cementiris, a la nit¿ Reporters: Anna Torras i Laia Niubò.
ed2k Conrad 1085 2011-02-12 18:40:56
Entre línies -20110208- Saló de Moda The Brandery
Aquest dies s'ha celebrat a Barcelona la quarta edició del Saló de Moda The Brandery. El programa Entre Línies ha fet un seguiment d'aquest saló des de com s'organitza i es desenvolupa fins que tanca les portes. Aquest saló és un punt de trobada de tots els professionals de la moda: marques, dissenyadors, crítics de moda, caçadors de tendències, bloggers i comerciants.
ed2k Conrad 1012 2011-02-12 18:41:31
Entre línies -20110215- Josep Ma Pou
Coincidint amb l'estrena de l'obra de teatre "Truca un inspector" al Teatre Goya de Barcelona, el programa fa un seguiment d'un dia a la vida de l'actor i director de teatre.

El programa "Entre línies" d'aquesta setmana comença la sèrie de reportatges dedicats a personalitats catalanes. Així, en aquesta edició, es fa un seguiment d'un dia a la vida de l'actor i director de teatre Josep Maria Pou.

Coincidint amb l'estrena de l'obra de teatre "Truca un inspector" al Teatre Goya de Barcelona, l'actor ens fa un repàs de la de la seva carrera professional i ens mostra com es prepara les obres dies abans de l'estrena. En el reportatge, es mostra que aquesta preparació va més enllà de les sales d'assajos i descobrim que l'actor dedica una bona part del temps que passa a casa seva estudiant els papers.

Reconegut a dins i a fora de Catalunya, un equip del programa també l'ha acompanyat a l'estrena a Madrid de l'obra "La vida por delante", protagonitzada per Concha Velasco. L'actor ens recorda els seus inicis com a actor i ens fa un recorregut pels seus racons preferits de la capital.
ed2k Conrad 1099 2011-02-23 23:47:47
Entre línies -20110222- Un dia a Mercabarna
A més de 10 milions de consumidors del món els arriba diàriament la fruita, la carn i el peix gràcies a Mercabarna, un dels centres de distribució d'alimentació més importants d'Europa.

A més de 10 milions de consumidors del món els arriba diàriament la fruita, la carn i el peix gràcies a Mercabarna, un dels centres de distribució d'alimentació més importants d'Europa. Aquest gran magatzem ocupa més de 25.000 persones i les seves instal·lacions tenen els serveis propis d'una gran ciutat: carrers, guarderies, bugaderies, òptiques, deixalleries, borsa de treball?

En aquest reportatge d'"Entre línies", veurem, entre altres coses, quina feina fan els majoristes, qui marca el preu dels productes i d'on prové el peix que mengem. Descobrirem tot un món on les persones que hi treballen han de fer uns horaris molt sacrificats perquè al consumidor no li falti res i li arribin els productes puntualment.

Reporters: Núria Peraire, Anna Torras i Francis Manzano
ed2k Conrad 1072 2011-02-23 23:48:25
Entre línies -20110301- Guàrdia Urbana
Aquest dimarts, "Entre línies" fa un seguiment de la feina de la Guàrdia Urbana de l'Hospitalet de Llobregat, que enguany compleix 160 anys.

Considerat un dels municipis amb més densitat de població de Catalunya i el segon en nombre d'habitants (270.000), diferents dotacions dels cossos de seguretat patrullen als carrers per vetllar per la seguretat dels seus veïns, que, des de fa uns anys, tenen la sensació que ha augmentat la delinqüència. És per això que en els últims dos anys, l'Ajuntament de l'Hospitalet ha incrementat en un 20% la plantilla de la Guàrdia Urbana que consta de 422 agents. A més, el fet que més de la meitat de la població estigui formada per persones nascudes fora de Catalunya i procedent de diferents països fa que la convivència entre els habitants de vegades resulti difícil i conflictiva.

Un equip del programa ha acompanyat de nit i de dia diferents membres de la Guàrdia Urbana i ha estat testimoni de detencions per droga, de denúncies per robatori i, fins i tot, d'algun cas de violència domèstica.
ed2k Conrad 1080 2011-03-08 19:38:03
Entre línies -20110308- La Massana
L'Escola Massana, a "Entre línies" Veiem com es formen els futurs artistes del país, quines assignatures estudien i quines sortides laborals poden tenir. Sabrem les inquietuds dels alumnes i descobrirem com uns i altres comparteixen l'edifici amb algun altre visitant...

Fundada l'any 1929, l'Escola Massana de Barcelona és un referent en el món acadèmic de les arts i del disseny. Instal·lada al bell edifici de l'antic Hospital de la Santa Creu, les seves parets creen una atmosfera que, sens dubte, convida a la creativitat.

L'escola Massana articula la seva oferta educativa sobre tres àmbits: arts visuals, arts aplicades i disseny. I se centra en tres nivells curriculars: Formació Bàsica (Batxillerat Artístic), Formació Superior i Formació Contínua, cursos de formació no reglada tant d'iniciació com d'especialització.

En aquesta nova edició, el programa "Entre línies" mostrarem com es formen els futurs artistes del país, quines assignatures estudien i quines sortides laborals poden tenir. Sabrem les inquietuds dels alumnes, sentirem les opinions dels professors i descobrirem com uns i altres comparteixen l'edifici amb algun altre visitant.
ed2k Conrad 1052 2011-03-15 11:56:14
Entre línies -20110315- L'Institut Guttmann
L'Institut Guttmann, a "Entre línies"

L'any 1962 es va convertir en el primer hospital d'Espanya dedicat al tractament especialitzat de persones amb lesió medul·lar i danys cerebrals adquirits, i actualment ja és un dels hospitals més avançats del món en la seva especialitat. En aquest programa veurem com és una jornada en aquest centre de rehabilitació on la qualitat tècnica i científica està al mateix nivell que l'humana.

Els professionals que hi treballen han de tractar amb malalts que han vist truncada la seva vida i que s'han d'acostumar a la nova situació. Així, coneixerem històries de superació com la de l'Andreu, un jove a qui un accident de moto acaba de deixar en una cadira de rodes; d'amor, com la del David i l'Alejandra, i de solidaritat, com la del Ricard, que amb la seva experiència ajuda altres persones a començar una nova vida.
ed2k Conrad 1024 2011-03-16 18:58:05
Entre línies -20110329- Marató de Barcelona
La marató de Barcelona, a "Entre línies" Què motiva una persona a córrer 42 quilòmetres seguits sense buscar la glòria dels guanyadors, ni els premis, ni el reconeixement? Viurem històries d'amistat, d'esforç, de superació, de fortalesa física i també psíquica. Què motiva una persona a córrer 42 quilòmetres seguits sense buscar la glòria dels guanyadors, ni els premis, ni el reconeixement?

En aquesta nova edició, el programa "Entre línies" reviurà la marató de Barcelona del 6 de març passat i intentarà donar resposta a totes aquestes preguntes fent un seguiment de la cursa, que enguany ha celebrat la 33a edició amb rècord de participació: més de quinze mil persones s'han apuntat a la que ja es considera una de les curses més important d'Europa d'aquestes característiques.

La dèria per córrer s'ha convertit en pocs anys en un autèntic fenomen de masses. Cada vegada hi ha més persones que s'apunten al gran repte de fer curses de fons. Però si bé per la gran majoria l'objectiu és acabar, pels atletes d'elit és fer-les en el mínim temps possible. En el programa coneixerem de prop qui són aquests atletes, la majoria africans, que, més que córrer, volen.

El programa també demostra que aquest esport no té edat. Hem seguit un català de 72 anys que fa més de 30 anys que fa maratons, un debutant que no sap si l'acabarà i una noia que també s'estrena com a maratoniana. Amb tots ells viurem històries d'amistat, d'esforç, de superació, de fortalesa física i també psíquica? Ho aconseguiran? Compliran el seu somni? Arribaran a la meta?
ed2k Conrad 1121 2011-04-03 23:53:52
Entre línies -20110405- Maternitat del Clínic (1a part)
Primer dels dos capítols sobre la planta de Maternitat del Clínic, un hospital públic on es fan més de 4.000 parts l'any, uns 10 al dia. Veiem tot el procés d'un part natural no medicalitzat, una opció que cada cop trien més mares. També veurem què passa quan les coses no surten com s'esperaven. L'Hospital Clínic ofereix des de fa uns anys el programa PARTClínic amb l'objectiu d'oferir a les mares un part de manera més humana i natural en un entorn hospitalari d'alt nivell. Les càmeres de l'"Entre línies" han estat testimoni de tot el procés d'un part natural no medicalitzat i han recollit els testimonis tant dels pares com dels professionals que hi intervenen. Però perquè aquesta opció sigui factible s'han de donar una sèrie de condicions en el procés del part que no sempre es compleixen. També veurem què passa quan les coses no surten com s'esperaven.
ed2k Conrad 1075 2011-04-16 17:49:17
Entre línies -20110412- Maternitat del Clínic (2a part)
Segon capítol dedicat a la planta de maternitat del Clínic. Què passa quan un embaràs es complica o un part és de risc? El Clínic és pioner en cirurgia fetal, i una prova n'és el fet que dones embarassades de tot l'Estat vénen a operar-se en aquest hospital. Veiem com s'intervé un fetus de 6 mesos. L'Hospital Clínic ofereix des de fa uns anys el programa PARTClínic amb l'objectiu d'oferir a les mares un part de manera més humana i natural en un entorn hospitalari d'alt nivell. Les càmeres de l'"Entre línies" han estat testimoni de tot el procés d'un part natural no medicalitzat i han recollit els testimonis tant dels pares com dels professionals que hi intervenen. Però perquè aquesta opció sigui factible s'han de donar una sèrie de condicions en el procés del part que no sempre es compleixen. També veurem què passa quan les coses no surten com s'esperaven.
ed2k Conrad 1030 2011-04-16 17:49:20
Entre línies -20110419- Un dia amb Rosario Flores
El programa "Entre línies" ha fet un seguiment de la cantant Rosario a Barcelona durant la promoció del seu nou disc, "Raskatriski". La cantant ha estat convidada a diversos programes de televisió i de ràdio per parlar del seu nou treball i fer un repàs de la seva trajectòria professional i personal.

Sempre que ve per Catalunya és inevitable demanar-li que parli dels seus orígens catalans i de la influència que la rumba catalana ha tingut en la seva música. En el programa veurem en què consisteix un dia de promoció per una artista, com es prepara les entrevistes, qui l'acompanya i què fa en els moments de descans.

Que Rosario Flores té molts seguidors a Catalunya ho demostra el fet que cada vegada que fa un concert exhaureix les entrades. Aquest és el cas del concert que va fer al març al Palau de la Música i que les càmeres d'"Entre línies" van poder seguir des de darrere el teló.
ed2k Conrad 956 2011-05-04 18:57:02
Entre línies -20110426- Fundació Barraquer al Camerun
Aquest dimarts, "Entre línies" segueix una expedició de la Fundació Barraquer al Camerun.

Fer més de 100 quilòmetres a peu per anar a l'oftalmòleg només es fa quan es presenta una única oportunitat a la vida de ser visitat per un especialista dels ulls. Els reporters d'"Entre línies" han acompanyat un equip d'oftalmòlegs de la Fundació Barraquer fins a la selva del Camerun amb l'objectiu de revisar la vista d'aquelles persones que no tenen assistència mèdica i, si cal, operar-les.

Durant l'estada, l'equip mèdic, encapçalat per Elena Barraquer, conscient que la seva visita pot ajudar a millorar la qualitat de vida de molta gent, aprofita al màxim el temps. En un dia poden arribar a fer més de trenta operacions de cataractes i poden revisar la vista a més de cent persones. Aquest ritme de feina pot resultar esgotador però també és molt gratificant. Al final, sempre és més el que es rep que el que es dóna. Per això la fundació sempre repeteix l'experiència i cada any fa un parell o tres de viatges solidaris.
ed2k Conrad 1002 2011-05-04 18:58:02
Entre línies -20110510- Un dia a l'Hotel W de Barcelona
Un equip del programa ha estat a les "sales de màquines" d'aquest establiment de luxe de Barcelona, construït fa gairebé dos anys i amb polèmica inclosa per la seva ubicació a primera línia de mar.

Aquest dimarts, l'"Entre línies" fa un seguiment de com funciona un hotel de luxe. Un equip del programa ha estat a les "sales de màquines" de l'Hotel W de Barcelona, construït fa gairebé dos anys i amb polèmica inclosa per la seva ubicació a primera línia de mar.

En aquest reportatge descobrirem què ofereixen aquests establiments de luxe, on una habitació pot arribar a costar 10.000 euros la nit. Està justificat? Quin tipus de clients hi va? A banda del disseny i de les habitacions de luxe, l'Hotel W disposa de serveis com, per exemple, menús per a mascotes o "whatever whenever", és a dir, que el client pot demanar el que vulgui quan vulgui.

També ens preguntarem si era necessari fer un hotel d'aquestes característiques a Barcelona, en aquest moment, i n'analitzarem l'impacte visual a la ciutat.
ed2k Conrad 996 2011-05-14 18:28:09
Entre línies -20110517- Un dia en un CAP (Manso de Barcelona)
"Entre línies" passa un dia en un centre d'atenció primària de Barcelona El programa serà al CAP de Manso, el més gran de Barcelona i situat en un dels barris amb la població més envellida.

Dimarts, el programa "Entre línies" farà el seguiment d'un dia al centre d'atenció primària més gran de Barcelona, el CAP de Manso. Per aquest centre no només hi passen les persones que tenen consulta amb l'especialista, sinó les que també hi reben altres tipus d'assistència, com teràpies de grup, cursos de prevenció, analítiques i visites a domicili, entre d'altres.

El fet que el CAP de Manso estigui situat en un dels barris amb la població més envellida, els últims anys ha obligat a ampliar considerablement l'assistència a domicili per a aquelles persones que han de ser ateses i no es poden desplaçar. A més, si bé moltes persones grans compten amb l'ajuda d'algun familiar que els cuida, el CAP (amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona i l'Institut Català de la Salut) posa a disposició dels cuidadors teràpies i cursets per ajudar-los i acompanyar-los en la dura tasca de tenir un familiar dependent a càrrec. En aquest sentit, l'"Entre línies" ha recollit el testimoni d'una néta que ha deixat de treballar per cuidar la seva àvia i que, un cop per setmana, es troba amb altres "cuidadores" que, com ella, necessiten suport moral.

En el reportatge també mostren com és una guàrdia al CAP de Manso, un dels pocs centres que manté les urgències obertes les 24 hores del dia. La majoria de casos que hi arriben són per accidents de cotxe o moto. En aquest cas, el programa és testimoni del cas d'un noi que acaba de ser atropellat i està més preocupat per no perdre la feina que no pas per la seva cama ferida. Del resultats dels rajos X en dependrà que es pugui incorporar l'endemà al seu lloc de treball o no.
ed2k Conrad 1046 2011-05-20 02:15:02
Entre línies -20110524- Com es prepara una obra al Gran Teatre del Liceo
El programa fa un seguiment dels preparatius de les òperes .

Aquest dimarts, el programa "Entre línies" fa un seguiment dels preparatius de les òperes "Cavalleria rusticana" i "I Pagliacci", que fa poc es van representar al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

El reportatge dóna una idea molt clara de tot el que mobilitza un espectacle d'aquestes característiques, tant a nivell artístic com de producció, així com la dificultat que representa coordinar tots els elements perquè a escena tot surti a la perfecció. En aquest sentit, una de les persones més importants és l'apuntador, i en el reportatge veurem com sap passar inadvertit i alhora ser determinant perquè no hi hagi cap errada durant la representació.

El programa també es fixa en el paper del tenor argentí José Cura, i el segueix en els assajos i en les hores prèvies a la sortida a escena. També descobreix qui forma part del Cor del Liceu, un col·lectiu de cantants professionals format per una seixantena d'homes i dones que són com una gran família.

Però, a més dels professionals, el reportatge també recull el testimoni dels espectadors. Actualment, el perfil de les persones que assisteixen al Liceu és molt divers. Segueix dos casos oposats. D'una banda, el d'una família amb llotja que accedeix al teatre a través del Cercle, un club social històric i elitista. D'una altra, el d'un noi que té seient al cinquè pis, una de les zones més barates, i amb menys visibilitat. Veurem com s'ho engipona per seguir les òperes.
ed2k Conrad 1047 2011-06-01 11:39:12
Entre línies -20110531- Port Aventura
Un equip del programa ha estat els dies previs a l'obertura del parc en l'inici de la temporada d'estiu i ha fet un seguiment de tots els preparatius tant tècnics com d'intendència.

Aquest dimarts, el programa "Entre Línies" descobrirà les interioritats del parc d'atraccions Port Aventura; com es revisen les atraccions, quins controls de seguretat hi ha i quina preparació han de tenir els empleats.

Un equip del programa ha estat els dies previs a l'obertura del parc en l'inici de la temporada d'estiu i ha fet un seguiment de tots els preparatius tant tècnics com d'intendència. Així, el programa coneixerà l'operari que cada dia, des de fa deu anys, es munta a primera hora del matí a l'atracció estrella del parc, el Dragon Khan, per controlar que funciona correctament.

També veuran altres àrees del parc com la de restauració. El recinte compta amb la cuina més gran de Catalunya, on cada dia donen de menjar a centenars de visitants, alguns dels quals segurament repetiran l'experiència. El programa ha fet un seguiment d'un grup de joves que es coneixen el parc millor que casa seva. L'any passat el van arribar a visitar més de 30 vegades i, aquesta temporada, de moment, ja han fitxat el dia de la inauguració.
ed2k Conrad 1256 2011-06-01 11:39:25
Entre línies -20110607- Centre de Paracaigudisme Empuriabrava
Volar com els ocells és un vell somni de l'ésser humà. De moment, el més semblant que hi ha és tirar-se en paracaigudes i, a jutjar per les opinions del que ho han provat, sembla ser que l'experiència és única i irrepetible.

A Catalunya, més de 200 persones salten cada setmana en paracaigudes. Això és possible gràcies al Centre de Paracaigudisme d'Empuriabrava, un club fundat l'any 1985 que actualment està considerat un dels millors centres d'aquestes característiques del món. La seva ubicació -proper a les poblacions- i la seva climatologia, l'han convertit en un centre de referència tant per als professionals com per als visitants esporàdics que volen experimentar el fet de volar un cop a la vida.

En aquesta edició, el programa "Entre línies" fa un seguiment de totes les activitats que es fan al centre i descobreix tot el negoci que aquesta activitat ha generat: fabricació de paracaigudes, botigues de material esportiu, agències de viatges... A més a més, recull el testimoni dels professionals que hi treballen i dels usuaris que vénen a tirar-se en tàndem, la modalitat amb més demanda, que consisteix a tirar-se acompanyats d'un instructor professional. Des que va néixer el centre, més de 50.000 persones ho han provat.

En el reportatge coneixerem què motiva una persona a voler experimentar què se sent quan cau de 4.000 metres d'altura a 200 km per hora i sabent que no hi ha l'opció de fer-se enrere.
ed2k Conrad 996 2011-06-20 17:24:29
Entre línies -20110614- La catedral de Barcelona
La catedral és, gràcies a l'arquitectura i la ubicació, un dels llocs més concorreguts de la ciutat. Centenars de persones la visiten diàriament: turistes, estudiants, feligresos o curiosos. Tots hi són benvinguts amb una única condició, que no portin els braços i les cames al descobert.

En aquesta edició, el programa "Entre línies" descobreix la catedral de Barcelona. El monument històric és, gràcies a l'arquitectura i la ubicació, un dels llocs més concorreguts de la ciutat. Centenars de persones la visiten diàriament: turistes, estudiants, feligresos o curiosos. Tots hi són benvinguts amb una única condició, que no portin els braços i les cames al descobert.

De la posada a punt, se n'ocupen quatre monges que viuen dedicades en cos i ànima perquè funcioni. El reportatge fa un seguiment de les seves tasques, que consisteixen, entre d'altres, a atendre les peticions dels feligresos i els preparatius de les misses.

El programa també recull el testimoni dels canonges que hi celebren missa i dels mossens que fan "guàrdia" per atendre les persones que es volen confessar. Tot i que en els últims anys la demanda de confessions ha baixat molt, l'església encara manté aquest servei per a aquells penitents que consideren que han comès algun pecat.

I és que l'activitat a la catedral no s'ha vist alterada malgrat les obres de restauració de la façana i del cimbori que s'hi estan fent des de l'any 2002. L'equip del programa s'ha enfilat fins al punt més alt de la catedral, on hi havia la imatge de santa Elena, actualment, també, en fase de restauració.

El reportatge també s'endinsa en altres tasques relacionades amb el manteniment: un equip de tècnics té cura cada dia del jardí i de les oques que campen pel claustre i que, juntament amb els sants, són un dels reclams de la catedral.
ed2k Conrad 1110 2011-06-20 17:25:30
Entre línies -20110621- CAR Sant Cugat
El programa de reportatges ens obre les portes del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat, una institució que per permet a les joves promeses dedicar el 100% del seu temps a l'esport, fins al punt que el centre es converteix en casa seva.

En aquesta edició, el programa "Entre línies" fa un seguiment d'un dia al CAR de Sant Cugat i descobreix com s'entrenen i com viuen els futurs esportistes d'elit. Al centre hi ha des d'una residència fins a un institut, fet que permet als esportistes continuar-hi la seva formació acadèmica. També hi ha serveis de medicina, atenció psicològica i recursos tècnics d'alt nivell, que permeten treure el màxim partit de les aptituds físiques i mentals de l'esportista.

A més, el centre disposa d'un equip d'entrenadors alguns dels quals han estat grans campions, com el gimnasta català Gervasi Deferr, que ara s'ocupa de la selecció espanyola de gimnàstica masculina. Té les esperances posades en un jove que es diu Ray i que, segons assegura, serà el seu successor.
ed2k Conrad 1026 2011-06-26 02:38:27
Entre línies -20110705- Amics de les Arts
ed2k Conrad 1213 2011-07-12 11:41:19
Entre línies -20110712- Formentera
A més de destinació de vacances, Formentera és també una opció de vida. En aquest reportatge coneixem aquesta illa a través de les persones que hi viuen tot l'any. "Entre línies" fa un retrat de l'illa de Formentera, considerada un dels paradisos del Mediterrani. Coneguda sobretot per les platges cristal·lines, la tranquil·litat i el respecte pel medi ambient la converteixen en un dels llocs turístics per excel·lència d'Europa. En aquest reportatge, "Entre línies" fa un retrat del dia a dia d'aquesta illa a través dels seus habitants: un pescador, un artista, un restaurador, un mestre, un faroner? Tots ells ens descobriran què comporta viure en una illa poc accessible.
ed2k Conrad 1028 2011-07-15 10:56:41
Entre línies -20110719- La selectivitat
Aquest dimarts, coincidint amb la publicació de les notes de tall per entrar a les universitats, el programa "Entre línies" dedica un reportatge a la selectivitat.

Aquest any, més de 30.000 joves catalans s'han examinat de les proves de les PAU (Proves d'Accés a la Universitat) conscients que una dècima amunt o una dècima avall pot condicionar el seu futur professional.

La importància d'aquestes proves fa que els organitzadors hagin de prendre fortes mesures de precaució a l'hora de preparar-les i de corregir-les, perquè no se'n pot posar en joc el rigor.

En aquest reportatge descobriran com es custodien, i on, els enunciats abans dels exàmens i com es corregeixen. D'altra banda, també com les viuen els estudiants i els professors, que sovint pateixen tant o més que els seus alumnes.
ed2k Conrad 1023 2011-07-20 16:36:41
Entre línies -20110726- Un dia al Parlament
Les càmeres de l'"Entre línies" han passat un dia al Parlament de Catalunya. En aquesta nova edició, el programa descobreix aquells aspectes que no acostumen a reflectir les cròniques polítiques.

A més de debatre i aprovar les lleis que proposen els 135 diputats, el Parlament també manté les portes obertes a la ciutadania, amb visites guiades, actes institucionals, protestes... Per això està considerada la institució que representa el poble de Catalunya.

El reportatge ensenya el funcionament de la cambra catalana tant des del punt de vista dels treballadors com de la presidenta, Núria de Gispert, i recull el testimoni d'alguns dels diputats.
ed2k Conrad 975 2011-07-30 11:13:53
Entre línies -20110802- Can Benet Vives
A les muntanyes del Montnegre hi ha una masia anomenada Can Benet on la gent es retira durant dos dies per fer uns especials tallers de creixement personal que ofereix el doctor en antropologia Josep Maria Faricgle. L'objectiu és morir per tornar a renéixer.
ed2k Conrad 1049 2011-08-13 01:34:51
Entre línies -20110816- Vol transoceànic d'Iberia
Entre línies" acompanya un vol transoceànic d'Iberia

Viatgem amb el personal de la tripulació d'un Airbus 340 d'Iberia que travessa l'Atlàntic dues vegades en dos dies per fer el trajecte Barcelona-Sao Paulo, Sao Paulo-Barcelona.

Travessar l'Atlàntic dues vegades en dos dies. Aquesta és la feina dels 14 tripulants d'un Airbus 340 d'Iberia que cada setmana fa el trajecte Barcelona-Sao Paulo, Sao Paulo-Barcelona.

Un equip del programa ha acompanyat el personal de la tripulació i ha viatjat amb ells en un d'aquests vols transoceànics.
ed2k Conrad 1027 2011-08-20 22:28:01
Entre línies -20110823- Fundació Arrels
"Entre línies" ens apropa la tasca de la Fundació Arrels, dedicada a l'atenció de persones sense llar.

Un equip del programa ha fet un seguiment de tots els serveis que aquesta entitat destina a ajudar les persones sense recursos a sortir de la pobresa. D'aquesta manera, veurem com és un dia al centre, on aquestes persones reben les necessitats més bàsiques com menjar, dormir, dutxar-se o portar roba neta.

També veurem com la feina del personal d'Arrels va més enllà del centre: un equip de professionals i voluntaris recorren cada dia els carrers de Barcelona per contactar amb les persones en situació d'exclusió social i informar-los dels serveis que els pot oferir la Fundació. Per exemple, els pot servir per a una cosa tan senzilla, però alhora tan important, com que sigui el domicili social, és a dir, l'adreça on poden rebre correu.
ed2k Conrad 927 2011-09-01 00:05:57
Entre línies -20110830- Rodatge pel·lícula
Els últims anys, la producció de pel·lícules produïdes i realitzades a Catalunya ha augmentat. L'any 2010, es van realitzar un centenar de llargmetratges i sembla que l'any 2011 es repetirà aquesta tendència.

Una d'aquestes pel·lícules de producció catalana és "Dictado", un "thriller" escrit i dirigit per Antonio Chavarrías i protagonitzat per l'actor Juan Diego Botto.

"Entre línies" s'ha colat en els últims dies de rodatge d'aquesta pel·lícula rodada en una masia de Matadepera. El "thriller" psicològic també compta amb la participació d'una nena, Màgica Pérez, que s'estrena com a actriu, però de la qual es parlarà perquè roba plans als actors més consagrats.
ed2k Conrad 987 2011-09-01 00:06:01

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.