Elinks

Satoyama, El jardí aquàtic secret del Japó

Font:
TV+TV
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Satoyama, El jardí aquàtic secret del Japó
DURADA: 52 minuts. - MIDA: 752 MB

Aquest documental, es va projectar durant el 28è Festival de Films de Vida Natural a Missoula, Montana, del 30 d’abril al 7 de maig de 2005. Aquest film de 52 minuts documenta la interactuació dels humans i la natura en una estació de l’any i en un poble prop dels canyars del llac Biwa, a la prefectura de Shiga, al Japó. (el llac Biwa és el llac d’aigua dolça més gran del Japó i un dels llacs més antics del món).

La major part del documental es centra en la vida d’un simple pagès, Sangoro Tanaka, un vell que pesca als canyars utilitzant un mètode tradicional de pesca amb xarxa, part del qual segueix les vides d’uns quants animals que comparteixen els canals com casa seva. Les cases, en el poble que es presenta, són totes dissenyades de manera que l’aigua pura del sistema del poble es porta directament a cada casa, un sistema únic anomenat “kabata” que lliga directament la salut del poble al benestar de l’aigua.

“Satoyama” és la paraula d’un ecosistema únic, dins el qual l’home i la natura viuen en equilibri. (“Kabata” és només una part de Satoyama) Fins i tot una cosa tan simple com rentar els plats esdevé part d’aquest sistema en equilibri: El peix que neda lliurement entre els canals del poble i l’aigüera de cada casa consumeix les restes de menjar dels plats. D’aquesta manera, les aigües romanen lliures de bactèries perilloses.
ed2k lopere 973 2010-12-02 18:41:59

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.