Elinks

Cuines - 2010 - Setmana del 03 al 07 de maig (Cal Pere del Maset)

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Cuines - 2010 -20100503- Magret d'ànec amb múrgules i moscatell
Cuiner: Pere Massana Restaurant: Cal Pere del maset Adreça: C/ Ponent, 20 Població: Sant Pau d'Ordal Telèfon: 93 899 30 28

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix-Mitjà Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora

Ingredients:

- 2 magrets d'ànec - 30 múrgules mitjanes - 1 ceba de Figueres - 1 manat d'espàrrecs - 1 gotet de moscatell - oli d'oliva - sal i pebre Preparació Per començar, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba tallada ben petita. Quan estigui dauradeta, afegiu-hi el moscatell i deixeu-ho reduir a foc suau. Mentrestant, en un cassó amb aigua bullint escaldeu les múrgules durant un minut. Després, retireu-les del cassó, escorreu-les i reserveu-les. A continuació, coleu el sofregit de ceba i moscatell, poseu-lo en un cassó amb les múrgules i deixeu-lo coure durant uns minuts més. Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu el magret salpebrat. Quan estigui ros, poseu-lo en una safata i deixeu-lo coure al forn durant 5 minuts a 160 graus. Finalment, en una paella amb una mica d'oli salteu els espàrrecs durant un parell de minuts. I ja per acabar, emplateu el magret tallat a rodanxes, poseu-hi les múrgoles amb la salsa per sobre i guarniu el plat amb els espàrrecs.
ed2k Aliga 1079 2010-05-20 18:16:31
Cuines - 2010 -20100504- Espatlletes de conill, amb cebes, alls tendres i m
Cuiner: Pere Massana Restaurant: Cal Pere del maset Adreça: C/ Ponent, 20 Població: Sant Pau d'Ordal Telèfon: 93 899 30 28

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix-Mitjà Temps d'elaboració: entre 1 hora i 2 hores

Ingredients:

- 16 espatlletes de conill - 6 cebes tendres - 12 alls tendres - 30 múrgules mitjanes - 1 fulla de llorer - 1 branca de farigola - 0,3 l de vi blanc - farina - aigua - oli d'oliva - sal i pebre Preparació Per començar, en un cassó amb aigua bullint escaldeu les múrgules durant un parell de minuts, retireu-les del cassó, escorreu-les i reserveu-les. A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu les espatlletes de conill ja salpebrades. Quan estiguin rosses, retireu-les de la paella i reserveu-les. Després, a la mateixa paella sofregiu les cebes tendres tallades per la meitat, els alls tendres, el llorer i la farigola. Quan estigui tot dauradet, retireu-ho i reserveu-ho. Tot seguit, a la mateixa paella poseu-hi la farina i remeneu-la bé. Quan estigui rossa, afegiu-hi el vi blanc, remeneu-ho bé durant un parell de minuts, poseu-hi l'aigua, les espatlletes de conill, el llorer i la farigola i deixeu-ho coure tot junt a foc suau durant 20 minuts. Seguidament, poseu-hi la ceba tendra i deixeu-ho coure durant uns minuts més. Finalment, poseu les espatlletes i la ceba tendra en una altra paella, coleu la salsa, afegiu-la a la paella juntament amb els alls tendres i les múrgules i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més. I ja per acabar, emplateu les espatlletes, la ceba i els alls tendres, salseu-ho tot amb el suc de la cocció i les múrgules i guarniu el plat amb la farigola.
ed2k Aliga 1305 2010-05-20 18:17:42
Cuines - 2010 -20100505- Gall del Penedès rostit amb carxofes i salsifis
Cuiner: Pere Massana Restaurant: Cal Pere del maset Adreça: C/ Ponent, 20 Població: Sant Pau d'Ordal Telèfon: 93 899 30 28

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix-Mitjà Temps d'elaboració: entre 1 hora i 2 hores

Ingredients:

- 1 gall de 2,5 kg - 3 cebes - 2 porros - 8 pastanagues - 12 carxofes - 8 salsifís - vi ranci - oli d'oliva - sal i pebre - brou de pollastre Preparació Per començar, en una cassola amb oli salteu el gall tallat a trossos i salpebrat. Quan estigui dauradet, retireu-lo de la cassola i reserveu-lo. Seguidament, a la mateixa cassola, sofregiu la ceba, la pastanaga i el porro tot tallat ben petit. Quan estigui tot ben ros, afegiu-hi el gall i el vi ranci, deixeu evaporar l'alcohol durant un parell de minuts, poseu-hi el brou, tapeu la cassola i deixeu-ho coure durant una hora i mitja a foc mitjà. A continuació, retireu el gall, poseu-lo en una altra cassola, coleu la salsa, afegiu-la a la cassola del gall i deixeu-ho coure una estona més. Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu els salsifis ja pelats i tallats a trossos i les carxofes tallades a quarts. Quan estiguin daurats, afegiu-los a la cassola del gall i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més. I ja per acabar, emplateu el gall, salseu-ho amb el suc de la cocció i poseu-hi els salsifis i les carxofes al costat.
ed2k Aliga 1013 2010-05-20 18:18:27
Cuines - 2010 -20100506- Escabetx de verduretes amb fetge gras
Cuiner: Pere Massana Restaurant: Cal Pere del maset Adreça: C/ Ponent, 20 Població: Sant Pau d'Ordal Telèfon: 93 899 30 28

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix-Mitjà Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora

Ingredients:

- 1/2 foie gras fresc - 4 pastanagues - 2 carbassons - 1/2 bulb de fonoll - 2 manats d'alls tendres - espàrrecs - 1 branca de farigola - 1 fulla de llorer - vinagre de vi o cava - pebre vermell - pebre en gra - 1 copa de vi blanc - 1 gotet de Pedro Ximénez - oli d'oliva - sal i pebre Preparació Per començar, en una paella amb una mica d'oli salteu la pastanaga i el bull de fonoll tallat a la juliana. Quan comencin a daurar-se, afegiu-hi el carbassó tallat a la juliana, els espàrrecs, el pebre en gra, el llorer i la farigola i salteu-ho durant un parell de minuts. Seguidament, poseu-hi el vi blanc, deixeu evaporar l'alcohol, afegiu-hi el vinagre i el pebre vermell, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure durant uns minuts. Després, poseu-hi els alls tendres, rectifiqueu-ho tot de sal i deixeu-ho coure un parell de minuts més. A continuació, en una paella sense oli salteu el fetge gras, tallat a rodanxes gruixudes i salpebrat, fins que quedi dauradet. Finalment, poseu el Pedro Ximénez en un cassó i deixeu-lo reduir a foc molt suau. I ja per acabar, emplateu una rodanxa de fetge gras, cobriu-la amb les verdures, poseu-hi una altra rodanxa de fetge gras tallada per la meitat als costats i guarniu el plat amb la reducció de Pedro Ximénez.
ed2k Aliga 950 2010-05-20 18:20:15
Cuines - 2010 -20100507- Popets amb pèsols i carxofes
Cuiner: Pere Massana Restaurant: Cal Pere del maset Adreça: C/ Ponent, 20 Població: Sant Pau d'Ordal Telèfon: 93 899 30 28

Grau de dificultat: Baix Preu: Mitjà Temps d'elaboració: entre 1 hora i 2 hores

Ingredients:

- 800 g de popets - 8 carxofes - 150 g de pèsols - 1 ceba tendra - 2 tomàquets pera - 0,50 cl de fumet de peix - oli d'oliva - sal i pebre Preparació Per començar, poseu el fumet en un cassó, escalfeu-lo una mica, afegiu-hi els cors de carxofa tallats a quarts i deixeu-los bullir durant 15 minuts. A continuació, escaldeu els tomàquets en un cassó amb aigua bullint durant uns segons, deixeu-los refredar, peleu-los, talleu-los a quarts, traieu-ne la polpa, poseu-los en una safata, amaniu-los amb oli, sal i pebre i deixeu-los assecar al forn durant una hora a 115 graus. Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba picada a foc suau. Quan estigui dauradeta, afegiu-hi els popets i els pèsols, apugeu el foc i salteu-los durant un parell de minuts. Després, afegiu-hi els cors de carxofa, salteu-los 3 o 4 minuts més, poseu-hi el fumet de peix, el tomàquet assecat i tallat a tires, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts més. I ja per acabar, emplateu els popets amb els pèsols i les carxofes.
ed2k Aliga 1075 2010-05-20 18:20:56

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.