Elinks

V - Els visitants - 1a Temporada (Versió HD)

Font:
HDDVD+DVB
Codec video:
AVC H.264 (Bitrate: 3816 kbps – Qf: 0.173) 1280 x 720 px (aspect ratio 16:9)
Codec audio:
català: AC3 2.0 (160 kbps). Idioma V.O. (anglès): AC3 5.1 (384 kbps) (sense recomprimir)
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
V - Els visitants -1x01- Pilot
Enormes naus espacials apareixen simultàniament a totes les grans ciutats del planeta. La gent contempla el cel amb por. Però quan Anna, la líder dels visitants, parla transmetent un missatge de pau, la por es converteix ràpidament en fascinació. Volen compartir els seus coneixements tecnològics i una idea d'unitat, evitant que les fronteres o la por ens divideixin. Fascinació com la de l'adolescent Tyler, per qui els visitants representen l'oportunitat de formar part d'una cosa nova.
ed2k Oliana Oliana 1401 2010-05-14 11:46:15
V - Els visitants -1x02- Ja no hi ha res normal
L'Erica i el pare Jack veuen una nau de transport fora del magatzem on van ser atacats. Han vingut a recollir els cadàvers, un dels quals pertany al company de l'Erica, el Dale. L'agent fa una trucada anònima al 911 que és interceptada per un operador a bord d'una nau Visitant. Moments després, l'Erica i el pare Jack són perseguits per una mortal esfera de cerca flotant. Aconsegueixen escapar, pels pèls. Ara ja saben que no poden confiar en ningú.
ed2k Oliana r5004 1175 2010-04-30 11:52:49
V - Els visitants -1x03- L'esperança d'un nou dia
En Chad informa des de l'ambaixada de pau, on es fa entrega de 100 visats diplomàtics per a la primera onada de visitants als EUA. L'Anna rebrà el primer, però no tothom està d'acord amb la decisió. L'Erica és enviada al Centre d'Ambaixadors de la Pau després que els Visitants reben una amenaça de mort. Mentre pentinen l'edifici, l'Erica troba un guarda de seguretat inconscient a qui han robat l'uniforme. Més endavant, segueix un possible sospitós fins al centre.
ed2k arakelov arakelov 1124 2010-05-07 09:34:26
V - Els visitants -1x04- Això només és el començament
En un context d'emoció i suspens, Erica col·labora amb el nou grup d'aliats per destapar l'amenaça biològica que sospiten que els visitants han estat tramant. A bord de la nau mare, Anna es troba amb un hoste molt especial mentre gestiona la investigació de l'assassinat d¿un visitant. Chad enceta una secció sobre els centres mèdics dels visitants per donar a conèixer les seves increïbles habilitats curatives, però aviat es troba en conflicte arran d'algunes troballes.
ed2k Oliana Oliana 1075 2010-05-14 11:47:20
V - Els visitants -1x05- Benvinguts a la guerra
Erica és atacada a casa seva pel mateix guarda de seguretat visitant que va apunyalar el pare Jack. Malvat i calb, el Visitant no sap que ha anat a topar amb l'agent equivocada. Erica l'estaborneix amb un cop de paella al cap i li clava un ganivet al cor (que els Visitants tenen al costat dret). El pare Jack es debat entre la vida i la mort després de la ganivetada. La bona notícia és que està rebent la millor atenció mèdica, però la dolenta és que el centre on l'han ingressat pertany als Visitants. Afortunadament, li han cosit la ferida, però per desgràcia també li han injectat R6, la solució que els Visitants han estat introduint a la vacuna humana contra la grip. Georgie aconsegueix trobar el pare Jack, que ja comença a notar els efectes de l'R6, com ara aterridores al·lucinacions amb llangardaixos. Valerie, que està de sis setmanes, té una gana de por. També té desitjos d'allò més peculiars, cosa que es posa de manifest quan mira amb delit un rosegador mort atrapat en una ratera. Conscient que no hauria de ser capaç d'engendrar un fill amb un humà, Ryan demana consell a un científic Visitant de confiança. El doctor Leah Pearlman li respon: "suposo que la naturalesa i el destí deuen haver trobat la manera de fer-ho". El doctor Pearlman també revela que la fórmula R6 emet una longitud d'ona un cop injectada.
ed2k Oliana Oliana 1019 2010-05-21 10:55:42
V - Els visitants -1x06- El sacrifici
Després d'un atemptat suïcida a bord de la nau nodrissa Sydney, Anna decideix eliminar la Cinquena Columna abans no es facin més forts. Com que els seus membres han començat a sentir emocions humanes, Anna ordena a Joshua que desenvolupi un test per mesurar impulsos emocionals. Tots els que no superin la prova se'ls acusarà de traïció. Ja es poden preparar. En breu, Anna anunciarà el llançament del programa Visitant "vida a bord", que permetrà que els humans visquin dins les seves naus. En una roda de premsa prèvia a la presentació, el pare Jack cerca Chad Decker. En privat, li comenta que alguns dels seus feligresos temen que els Visitants no estan actuant amb bones intencions als centres de salut i li demana que aprofiti la seva relació amb ells per esbrinar la veritat. Jack veu que Chad ja té una lleugera sospita que alguna cosa no rutlla. Ara bé, arriscarà la seva carrera per fer-hi res? Erica pretén allunyar Tyler dels Visitants desesperadament. Fins i tot està disposada a convèncer-lo perquè vagi a estar-se amb el seu pare, Joe Evans, que viu al mig del camp. Joe comenta a Erica que Tyler creu que van trencar per culpa seva. Com que no està disposat que Tyler carregui amb aquest pes, Joe diu: "és hora que li expliquem la veritat sobre qui és en realitat". Així doncs, qui és en el fons Tyler Evans? Kyle Hobbes vol segrestar el senyal durant la pròxima videotransmissió d'Anna per enviar un missatge codificat als membres ara dispersats de la Cinquena Columna. Serà una crida a les armes. Serà, també, una missió suïcida. El doctor Leah Pearlman diu a Ryan que Valerie necessita una infusió de fòsfor per sobreviure al seu embaràs accelerat. Tanmateix, l'únic lloc on se'n pot trobar és a la nau nodrissa. Sense pensar-s'ho, Ryan es presenta voluntari en la missió per infiltrar-se a la nau.
ed2k Oliana Oliana 961 2010-05-28 12:42:00
V - Els visitants -1x07- En John May
Erica, Ryan i Jack emprenen una missió angoixant per localitzar el llegendari John May per poder rescatar Georgie, capturat pels visitants. El que no saben Erica i Jack és que fa deu anys, a la localitat de Reedsville, un noi anomenat James va sentir un soroll i es va pensar que provenia d'un ovni, però el seu padrastre li va explicar que els ovnis no existien. Més tard, aquell padrastre seria atacat per un visitant anomenat Ryan Nichols.
ed2k Oliana Oliana 1009 2010-06-11 12:34:25
V - Els visitants -1x08- No podem guanyar
Chad i Anna es dirigeixen a Ginebra, Suïssa, amb motiu de la Cimera sobre l'Energia de les Nacions Unides. Allà, Anna ha de presentar al món un regal de la tecnologia. Mentrestant, Erica sap que el grup de treball Visitant està investigant la Quinta Columna i Valerie fuig sabent que hi ha alguna cosa diferent en el seu nadó i dubta de si pot confiar en Ryan.
ed2k Oliana Oliana 981 2010-06-18 10:55:41
V - Els visitants -1x09- El torturador
Erica, el pare Jack i Kyle Hobbes descobreixen que els Visitants estan al corrent dels noms i les adreces dels membres de la Quinta Columna i han de prendre mesures dràstiques per protegir-los. D'altra banda, Ryan finalment confessa a Valerie que és Visitant i Chad, filmat amb les càmeres de "Prime Focus", comença el procés a bord del centre mèdic de la nau d'abastament per extirpar-li l'aneurisma.
ed2k Oliana Oliana 948 2010-06-25 11:07:22
V - Els visitants -1x10- El cor i la raó
Kyle Hobbes apunta amb un llançamíssils Stinger, dispara i... objectiu tocat. Una llançadora Visitant explota en l'aire. Però, quan s'hi acosten, s'adonen que la llançadora que havia d'anar plena de rastrejadors Visitants enviats per l'Anna, per capturar-los, en realitat duia humans. En Jack està destrossat pel fet d'haver causat l'explosió d'una llançadora plena de gent innocent.
ed2k Oliana Oliana 949 2010-07-09 12:31:39
V - Els visitants -1x11- Estratègia òptima
Troben la Lisa en un carreró després d'haver rebut d'una forta pallissa. Té les dues cames trencades i li han gravat la lletra V al rostre. L'Erica se'n fa càrrec i promet trobar l'atacant. Malgrat que la causant del seu estat és l'Anna, la Lisa dóna una descripció detallada dels dos homes que li van fer mal. Un d'ells és un científic desaparegut, anomenat Lawrence Parker; l'altre és en Kyle Hobbes.
ed2k Oliana Oliana 879 2010-07-16 16:35:20
V - Els visitants -1x12- Cel rogent
En aquest nou episodi, un soldat visitant ha segrestat la Valerie, ja amb dolors de part, i la duu a bord de la nau nodrissa de Nova York. Quan el Ryan descobreix on és la Valerie no ho dubta ni un moment: entrarà sigui com sigui a la nau. L'Anna promet portar l'híbrid al món sense complicacions, però, en realitat, el que vol és recuperar el Ryan. La Valerie li importa ben poc. Per altra banda, el Marcus vol que el Hobbes treballi per ell, que, en realitat, és el que ha estat fent tots aquests anys. Bàsicament, vol un mercenari que s'infiltri a la Quinta Columna. L'Erica és convidada per l'Anna a sopar a bord de la nau nodrissa per poder comentar el desig del Tyler de participar en el programa "Vida a bord". Amb els ous de soldat de l'Anna a punt de trencar-se, l'Erica es pren la invitació com una oportunitat d'or per destruir-los. No serà fàcil.
ed2k Oliana Oliana 930 2010-07-16 16:36:55

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.