Elinks

Cuines - 2010 - Setmana del 06 al 09 d'abril (Lluerna)

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Cuines - 2010 -20100406- Pèsols del Maresme, cloïsses, navalles i eriçons
Cuiner: Víctor Quintillà Restaurant: Lluerna Adreça: Rafel Casanova, 31 Població: Santa Coloma de Gramenet Telèfon: 93 391 08 20

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix-Mitjà Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora

Ingredients:

- 2 kg de pèsols amb beina - 8 cloïsses del Carril - 8 navalles del Delta - 1 pot de carn d'eriçons - 1 cullerada de mantega - 1 cullerada de suc de llimona - 3 cullerades d'oli d'oliva verge - sal - germinats Preparació Per fer el brou, poseu en un cassó les beines dels pèsols, cobriu-les amb aigua, rectifiqueu-les de sal i deixeu-ho coure durant 40 minuts. A continuació, en un cassó amb una mica de mantega sofregiu els pèsols durant 30 segons. Seguidament, afegiu-hi el brou de les beines, ja colat, i deixeu-ho coure durant dos o tres minuts. Després, poseu-hi les cloïsses i 4 navalles i deixeu-les coure fins que s'obrin. Quan estiguin obertes, retireu-les del cassó, traieu-ne la clova i reserveu-ne la carn. Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu les altres 4 navalles fins que s'obrin. Quan estiguin obertes, retireu-les del foc, traieu-ne la clova i reserveu-ne la carn. Per fer l'emulsió, poseu en un bol el suc de llimona i l'oli d'oliva i remeneu-ho amb un batedor. I ja per acabar, emplateu els pèsols, poseu-hi les navalles, les cloïsses i una mica de carn d'eriçó a sobre, salseu-ho amb l'emulsió de llimona i guarniu el plat amb els germinats.
ed2k Aliga 1045 2010-04-12 00:52:15
Cuines - 2010 -20100406- Pèsols del Maresme, cloïsses, navalles i er (Subs)
ed2k Aliga 1020 2010-04-12 01:04:19
Cuines - 2010 -20100407- Galtes de tonyina amb vinagreta i puré d'albergíni
Cuiner: Víctor Quintillà Restaurant: Lluerna Adreça: Rafel Casanova, 31 Població: Santa Coloma de Gramenet Telèfon: 93 391 08 20

Grau de dificultat: Baix Preu: Baix-Mitjà Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora

Ingredients:

- 4 galtes de tonyina de 180 g - 2 tomàquets - 200 g de favetes - 2 albergínies - 1 bitxo verd - 1/2 cabeça d'alls - oli d'oliva - vinagre - sal Preparació Per començar, poseu les albergínies senceres en un safata, amaniu-les amb oli i deixeu-les escalivar al forn durant 40 minuts a 190 graus. Per fer el puré d'albergínies, peleu les albergínies, poseu-les en un bol amb oli d'oliva i tritureu-ho amb el túrmix. Per fer l'oli d'alls, en un cassó amb oli d'oliva fregiu els alls laminats. Quan estiguin dauradets, retireu el cassó del foc, coleu l'oli i reserveu-lo. A continuació, en un cassó amb aigua bullint i sal escaldeu les favetes durant 5 segons. Després, refredeu-les en un bol amb aigua i gel, peleu-les i reserveu-les. Tot seguit, en un cassó amb aigua bullint i sal escaldeu els tomàquets durant 5 segons. Després, refredeu-los en un bol amb aigua i gel, peleu-los, traieu-ne les llavors, talleu-los a dauets i reserveu-los. Per fer la vinagreta, poseu en un bol l'oli d'alls, el vinagre, la sal, les favetes i els dauets de tomàquet i remeneu-ho bé. Finalment, en una paella amb una mica d'oli salteu les galtes de tonyina ja salades fins que quedin dauradetes. I ja per acabar, emplateu el puré d'albergínia, poseu-hi la tonyina tallada a rodanxes a sobre, amaniu-la amb la vinagreta i guarniu el plat amb el bitxo verd.
ed2k Aliga 1068 2010-04-12 01:06:41
Cuines - 2010 -20100407- Galtes de tonyina amb vinagreta i puré d'al (Subs)
ed2k Aliga 968 2010-04-12 01:06:56
Cuines - 2010 -20100408- Bou wagyu sobre parmentier de manxego
Cuiner: Víctor Quintillà Restaurant: Lluerna Adreça: Rafel Casanova, 31 Població: Santa Coloma de Gramenet Telèfon: 93 391 08 20

Grau de dificultat: Baix-Mitjà Preu: Mitjà-Alt

Ingredients:

- 800 g de bou Wagyu - 4 patates del bufet - 100 cl de fondo fosc - 200 cl de nata fresca - 100 g de mantega - 100 g de manxego curat - bitxo japonès - 50 cl d'oli d'oliva verge - sal i pebre Preparació Per començar, poseu en un cassó les patates pelades i tallades a trossos, cobriu-les amb aigua freda, rectifiqueu-les de sal i deixeu-les bullir. Mentrestant, poseu la nata en un cassó i deixeu-la coure. Quan arrenqui el bull, poseu-la a la Thermomix juntament amb el manxego tallat a trossos i tritureu-ho. Per fer el parmentier, quan les patates estiguin cuites, retireu-les del foc, passeu-les per un passapuré, afegiu-hi la mantega i la crema de manxego i remeneu-ho bé fins que estigui tot ben barrejat. A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu el bou ja salat. Quan estigui dauradet retireu-lo del foc i reserveu-lo sobre una reixeta. Seguidament, talleu-lo a rodanxes i escalfeu-lo amb un bufador. I ja per acabar, emplateu el parmentier de manxego, salseu-lo amb una mica de fondo fosc, poseu-hi els talls de bou a sobre, amaniu-los amb una mica d'oli i pebre i guarniu el plat amb el bitxo japonès.
ed2k Aliga 1008 2010-04-12 01:07:34
Cuines - 2010 -20100408- Bou wagyu sobre parmentier de manxego (Subs)
ed2k Aliga 1013 2010-04-12 01:08:14
Cuines - 2010 -20100409- Torrada de Santa Teresa amb crema de cafè i gelat
Cuiner: Víctor Quintillà Restaurant: Lluerna Adreça: Rafel Casanova, 31 Població: Santa Coloma de Gramenet Telèfon: 93 391 08 20

Grau de dificultat: Baix-Mitjà Preu: Baix Temps d'elaboració: entre 1 hora i 2 hores

Ingredients:

- 200 g de brioix - 250 cl de nata - 30 g de sucre - 1/2 canonet de canyella - 5 g de cafè soluble - 40 g de sucre - 2 rovells d'ou - pell de llimona - pell de taronja - oli d'oliva - 4 boles de gelat de cacau (comprat,o un d'alternatiu que també lligui) Preparació Per començar, talleu el brioix en rectangles gruixuts i poseu-los sobre una safata. A continuació, poseu en un cassó la nata, el sucre, la pell de llimona, la pell de taronja i la canyella i deixeu-ho coure a foc mitjà. Quan arrenqui el bull, coleu-ho, aboqueu-ho sobre els brioixos i deixeu-ho absorbir durant 20 minuts. Mentrestant, per fer la crema de cafè, poseu en un cassó els rovells d'ou, el sucre, el cafè soluble i la nata i deixeu-ho coure a foc suau sense deixar de remenar durant 3 o 4 minuts. Per fer les torrades de Santa Teresa, passeu els brioixos per sucre i fregiu-los en una paella amb oli abundant. Quan estiguin ben daurades, reserveu-les sobre paper absorbent. I ja per acabar, emplateu la crema de cafè, poseu-hi la torrada a sobre i guarniu el plat amb una bola de gelat de cacau.
ed2k Aliga 1032 2010-04-12 01:08:56
Cuines - 2010 -20100409- Torrada de Santa Teresa amb crema de cafè i (Subs)
ed2k Aliga 1040 2010-04-12 01:09:20

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.