Elinks

Secrets de família

Font:
DVD+DVD
Codec video:
XviD @ 882 kbps, 720x306, 25.0 fps
Codec audio:
Català, AC3, 384kbps, 48kHz, DD 5.1. - Anglès, AC3, 320kbps, 48kHz, DD 5.1.
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Secrets de família
Durada: 103 minuts. - Mida: 1.09 GiB

Direcció: Niall Johnson. País: Regne Unit. Guió: Richard Russo i Niall Johnson; Basat en un argument de Richard Russo. Producció: Julia Palau i Matthew Payne. Música: Dickon Hinchliffe. Fotografia: Gavin Finney. Intèrprets: Rowan Atkinson (Walter Goodfellow), Kristin Scott Thomas (Gloria Goodfellow), Maggie Smith (Grace Hawkins), Patrick Swayze (Lance), Emilia Fox (Rosie Jones), Liz Smith (Sra. Parker), Tamsin Egerton (Holly Goodfellow), James Booth (Sr. Brown), Toby Parkes (Petey Goodfellow), Patrick Monckton (Bob), Rowley Irlam (Ted).

Walter Goodfellow (Rowan Atkinson), benintencionat Rector de Little Wallop, està tan obsessionat amb escriure el sermó perfecte que ni ha notat que la seva dona, Gloria (Kristin Scott Thomas), té una aventura amb el seu professor de golf, l'hortera Lance (Patrick Swayze). Tampoc s'ha fixat que la seva filla Holly (Tamsin Egerton) canvia de nuvi cada setmana i que el seu fill Petey (Toby Parkes) s'ha convertit en el principal objectiu de tots els matons de l'escola.

Glòria té la impressió que està perdent el control sobre la seva vida. Està farta dels lladrucs incessants del gos del veí, del seu matrimoni sense amor i de les aventures dels seus fills adolescents, i resa cada nit perquè la salvin. I Apareix Grace (Maggie Smith), que arriba com aigua de maig. És la nova majordoma, una dolça senyora gran, encantadora i discreta, que té unes idees molt poc corrents sobre com portar una casa i una manera molt particular de resoldre els problemes.
ed2k spk2010 1092 2009-09-29 20:44:41

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.