Elinks

Viatge al centre de la terra 3D

Font:
DVD+DVD
Codec video:
Xvid @ 1833 Kbps, 25.0 fps, 720x402 (16:9)
Codec audio:
Català, AC3 @ 384kbps, 48kHz, DD 5.0. - Anglès, MP3 @ 128kbps, 48kHz, stereo.
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Viatge al centre de la terra 3D
Durada: 89 minuts. - Mida: 1.45 GiB

Direcció: Eric Brevig. País: EUA. Guió: Michael Weiss, Michael D. Weiss, Jennifer Flackett, Mark Levin (Novel·la: Juli Verne). Producció: New Line Cinema / Walden Media. Música: Andrew Lockington. Fotografia: Chuck Shuman. Intèrprets: Brendan Fraser, Josh Hutcherson, Anita Briem, Seth Meyers, Jean Michel Paré, Jane Wheeler.

Durant una expedició científica a Islàndia, el visionari científic Trevor Anderson (Brendan Fraser), el seu nebot Sean (Josh Hutcherson) i la seva bella guia regional, Hannah (Anita Briem), queden atrapats en una cova. L'única possibilitat d'escapar d'on són és endinsant-se en les entranyes de la Terra. Recorrent mons mai vistos, els tres es troben cara a cara amb criatures increïbles. Però l'activitat volcànica del lloc és cada vegada més intensa, per la qual cosa hauran de trobar urgentment una manera de poder tornar a la superfície abans que sigui massa tard.

Subtítols: Subtítols forçats incrustats al video

Consells per visionar la pel·lícula en 3D en les millors condicions:

1. Veure en una habitació amb poca llum. 2. Eviti en mesura del possible tot reflex a la pantalla, sobretot de finestres o llums. 3. Augmenteu la lluminositat del televisor. 4. Si disposa de pantalla de plasma o LCD, escolliu el mode Estàndard preferiblement al mode Cinema (el mode estàndard és més lluminós). 5. Assegureu-vos de posar correctament les ulleres, amb el filtre verd sobre l'ull esquerre i el filtre magenta sobre l'ull dret.

Es poden trobar facilment a botigues online, o be ens les podem fabricar a casa (Veure al fòrum).
ed2k spk2010 1482 2009-05-30 12:24:01

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.