Elinks

El camí d'en Víctor

Font:
DVB+DVB
Codec video:
Xvid @ 441 kbps, 25.0 fps, 640 x 480 (4:3)
Codec audio:
Mp3 @ 128kbps, 48kHz, stereo.
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
El camí d'en Víctor
Durada: 85 minuts. - Mida: Mida: 959 MiB.

Direcció: Dàcil Pérez de Guzmán. País: Espanya. Gènere: Drama social. Guió: Antonio Hernández, Dàcil Pérez de Guzmán,Ana del Pozo, Nina del Pozo. Producció: Bausan Films, Sakai Producciones, Televisió de Catalunya, Canal Sur. Música: Santiago Martímes, Enrique Galera. Fotografia: Xavier Gil. Intèrprets: Sergio Barranco, José Luis García Pérez, Félix López, Mercè Managuerra, Juan Motilla, Silvia Rey, Oriol Tarrasón.

Aquesta és la història d’un nen de 9 anys, en Víctor. Al llarg de la seva infància pateix una sèrie d’abandonaments que li provoquen una gran confusió sobre la seva identitat i anul·len la seva capacitat de donar i rebre amor. És també la història de la Rosa, una dona de 40 anys que decideix adoptar un nen per tal de canalitzar tot l’amor i generositat que corre dins seu.

Quan aquests dos personatges s’uneixen, comença una relació tremendament difícil al principi, però que poc a poc troba la manera de trencar el mur que els separa.

Comentaris: Dácil Pérez de Guzmán és llicenciada en Belles Arts i compta amb tretze anys d’experiència en el món audiovisual, sobretot el cinematogràfic. Primer en la producció, més tard com ajudant de direcció i finalment com a directora.

Com ajudant de direcció ha col·laborat amb les més importants productores de publicitat d’Espanya i de l’estranger. En el cinema de ficció ha participat en nombroses pel·lícules nacionals AIRBAG, EL MILAGRO DE PTINTO, CASCABEL, PADRE CORAJE i en altres tipus d’audiovisuals. Actualment és propietaria i directora de SAKAI PRODUCCIONES.

El guió del film va ser seleccionat pel taller Pilots de guió (Sitges juny 2003).
ed2k spk2010 727 2009-03-05 09:16:01

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.