Elinks

Trossets picants (Picking Up the Pieces)

Any:
2000
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Comèdia
Descripció:
Durada: 91 minuts. - Mida: 935 MB

Títol original: Picking up the Pieces Idioma versió original: anglès Direcció: Alfonso Arau Intèrprets: David Schwimmer, Maria Grazia Cucinotta, Woody Allen, Sharon Stone, Kiefer Sutherland, Cheech Marin, Fran Drescher, Elliott Gould, Alfonso Arau, Lou Diamond Phillips, Brian Brophy, Betty Carvalho, Enrique Castillo, Jorge Cervera Jr., O'Neal Compton, Marcus Demian, Danny De La Paz, Andy Dick, Jeannine De La Torre, Richard Edson.

Tex, un carnicer kosher, mata la seva dona Candy, tip que li faci contínuament el salt. Per amagar el seu crim, la fa a trossets i se'n va fins al desert de Nou Mèxic a enterrar-la. Però una de les mans de la morta acaba al costat de la carretera, i quan una dona cega hi tropessa recupera la vista. A partir d'aquell moment, la mà comença a fer realitat tots els desitjos dels habitants del poble, que la dipositen a l'església i l'anomenen "la mà de la Mare de Déu".

Malgrat les objeccions inicials del seu mossèn, que dedica la major part del seu temps a ocupar el llit de la prostituta local, l'ambiciós alcalde del poble comença a planificar tot un futur esplendorós per als seus habitants en base als milers de persones que ben aviat s'hi apleguen per veure la mà i demanar un miracle. Al mateix temps, el carnicer parricida intenta desesperadament recuperar la mà perquè la policia no la pugui fer servir com a prova contra ell.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD+DVB Trossets picants 2000 2008-11-10 20:34:30

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.