Elinks

El corruptor (The corruptor)

Any:
1999
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Acció
Descripció:
Nacionalitat: USA Durada: 99 minuts Direcció: James Foley Producció: Dan Halsted Guió: Robert Pucci Fotografia: Juan Ruiz Anchía Música: Carter Burwell Intèrprets: Chow Yun-Fat (Nick Chen) Mark Wahlberg (Danny Wallace) Ric Young (Henry Lee) Paul Ben-Victor (Schabacker) Brian Cox (Sean Wallace) Byron Mann (Bobby Vu)

Nick Chen és un policia de Nova York d'origen xinès. La seva tasca és mantenir la pau i l'ordre al barri de Chinatown, on hi ha una guerra entre dos clans de mafiosos xinesos. Nick està ben considerat dins del cos de policia, però guarda un secret i el departament d'assumptes interns el vol investigar. Assignen aquesta missió a Danny Wallace, que es farà passar per un agent qualsevol per poder ser el company de patrulla de Nick.

La segona pel·lícula americana de la superestrella del cinema asiàtic Chow Yun Fat va ser aquest thriller d'acció dirigit per James Foley ('Pasión obsesiva') i que el va aparellar amb una actor cada cop més sol·licitat a Hollywood: l'antic rapper Mark Wahlberg. Foley va dirigir una història típicament americana amb un estil i estètica propers al cinema d'acció de Hong Kong.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD+DVB El corruptor 1999 2008-01-21 17:00:36
DVD+DVB El corruptor 1999 2008-11-03 19:15:12

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.