Elinks

Ecos

Any:
2007
Categories:
Pel·lícula, TVmovie, Producció Catalana
Generes:
Drama, Misteri, Thriller
Descripció:
PRODUCCIÓ: Televisió de Catalunya i Oberon cinematogràfica DIRECCIÓ: Oriol Paulo GUIÓ: Curro Royo, Juan Vicente Pozuelo i Oriol Paulo FOTOGRAFIA: Bernat Bosh MÚSICA: Sergio Moure INTÈRPRETS: Núria Prims (Alba), Chete Lera (Rodrigo), Sílvia Sabaté (Irene), Carlos Blanco (Jaime), Lluís Soler (Braulio), Georgina Avellaneda (Esther), Ana Azcona (Carmen), Eli Aranzo (Magda)

L'Alba torna a Espanya després de la mort inesperada del seu marit per refer la seva vida amb la seva filla i la seva germana. Un cop a casa, però, la nena cau a la piscina i quan l'Alba intenta rescatar-la té un accident i perd el coneixement. L'Alba es desperta al llit d'un hospital, completament sorda, i sense rastre de la seva filla, que ha desaparegut.Al cap de poc, l'Alba s'assabenta que en aquella mateixa casa, tres anys enrere, ja va desaparèixer una altra nena en circumstàncies misterioses, una nena que la policia no va poder trobar mai i que encara es considera desapareguda.

Aïllada del món a causa de la sordesa, i turmentada pel sentiment de culpabilitat per la desaparició de la seva filla, l'Alba descobreix que és capaç d'escoltar sons que poc a poc es converteixen en veus. Aquestes veus són fragments de converses mantingudes per gent que ha mort. Enmig de totes les veus n'hi ha una que destaca, que envaeix cada racó de casa seva i de les seves nits, la veu d'una nena? potser la mateixa que va desaparèixer fa tres anys.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Ecos 2007 2008-10-17 18:18:09

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.