Elinks

Crims

Any:
2000
Categories:
Sèrie, Producció Catalana
Generes:
Ciència Ficció, Crim, Drama, Misteri
Descripció:
Cristina Tor, investigadora privada, és trobada morta al vestíbul d'una galeria d'art. Tot indica que ha estat un suïcidi: als vídeos de vigilància, la Cristina apareix a la tercera planta sola en tot moment, llevat de l'instant en què s'acosta a la barana i cau, que queda fora del camp de visió de les càmeres. Olga Tor, la seva germana, va abandonar la professió anys enrere. Ella i la Cristina treballaven pel seu pare, Gabriel Tor, detectiu cec, molt prestigiós, propietari de l'agència Tor Investigadors, i l'home que les va formar professionalment i emocionalment. Però l'Olga va ser testimoni de com la seva mare es llançava per la finestra després de discutir amb el Gabriel, que no va aturar-la.

L'Olga va abandonar l'agència i va repudiar el seu pare. Ara el culpa també de la mort de la Cristina. Desitjaria matar-lo. Però el Gabriel se li presenta a l'hotel on viu i li demana que torni a l'agència. Li assegura que la Cristina no es va suïcidar i li insisteix que ella és la més capacitada per descobrir l'assassí: per això la va fer com la va fer, per ser la millor i no deixar un cas sense resoldre. L'Olga, sense deixar de culpabilitzar el Gabriel, necessita saber la veritat i acaba acceptant.

L'Olga retorna a l'agència i examina tots els efectes personals de la Cristina. Pregunta al Cesc, el company de treball de la Cristina, en quin cas estava ficada, però el Cesc diu que ella ho portava en secret. L'Olga desconfia del Cesc perquè l'identifica com l'home que l'havia estat seguint des de la mort de la Cristina.

L'Olga troba indicis que la Cristina estava investigant un quadre titulat "Voracitat", d'un pintor de molt prestigi i d'altíssima cotització, Marçal Batllori. Comprova que a la galeria on la van trobar morta hi havia una exposició d'obres de Marçal Batllori. Aconsegueix el vídeo de la galeria i descobreix que la Cristina s'estava davant el quadre "Voracitat". Visionant obsessivament les imatges del moment de la suposada caiguda de la Cristina i ampliant-les, l'Olga descobreix una ombra que no és la de la Cristina. L'ombra de qui va llançar la seva germana daltabaix.

L'Olga va trobant indicis d'un rastre de falsificació d'obres de Marçal Batllori, a qui no aconsegueix veure mai perquè és enmig d'una selva tropical, aïllat i incomunicat, immers en una nova etapa de la seva obra. Mentre investiga les falsificacions, l'Olga rep amenaces i atemptats, però no abandona. Tanmateix, les seves investigacions es van veient dificultades per estranyes manipulacions dels indicis i les proves. L'Olga s'acaba adonant que dins l'agència hi ha un traïdor. Potser la mateixa ombra que va matar la seva germana. No pensa deixar d'investigar, però ara sap que no pot confiar en ningú.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Crims Completa!! 2000 2007-10-29 20:50:12

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.