Elinks

Llegendes urbanes

Any:
2008
Categories:
Sèrie, Producció Catalana, ProgramaTV
Generes:
Misteri, Notícies, Humor
Descripció:
Mida: 366 megues/capítol. (aproximadament) - 43 minuts/capítol.

Juanra Bonet i Jordi Rico presenten "Llegendes urbanes", el programa que explica, a través de dramatitzacions, quatre llegendes urbanes de les que tothom ha sentit a parlar. Però només una serà certa... La realitat sempre supera la ficció? Encara que sembli mentida, en moltes ocasions, és cert! I a "Llegendes urbanes" això queda ben palès. Estimula la curiositat de l'espectador amb intriga i una bona dosi de sentit de l'humor.

"Llegendes Urbanes" és un format d'entreteniment nou i únic que es mou entre la màgia dels contes i l'encant irresistible de la informació més trivial. Cada setmana, el programa presenta quatre històries igualment increïbles, i només una és certa. Es combinen notícies sorprenents, idees boges o acudits, històries de por i de misteri, de sexe i fatalitat... L'espectador ha d'esperar fins al final del programa perquè es resolgui l'enigma. Les llegendes es presenten a través de la reconstrucció dramatitzada dels fets així com les explicacions científiques d'alguns dels aspectes de les llegendes (les conseqüències del pas del gosset pel microones, per exemple). Cada reconstrucció dura uns 6 o 7 minuts. En la resolució del programa es presenten els protagonistes de la llegenda veritable (els protagonistes reals o bé actors que fan el seu paper).

A més a més, s'informa de quins són els orígens de les altres llegendes urbanes, perquè van aparèixer i quines són les seves variants. Una de les característiques del programa és que, tot i que les reconstruccions sempre tenen un punt "gore", queda compensat per les dosis d'humor i ironia amb què s'expliquen les històries. D'altra banda, cal destacar la credibilitat dels actors, que per força han de ser desconeguts per fer versemblant les llegendes. La seva capacitat de convicció fa que no hi hagi cap diferència entre les llegedes urbanes certes i les que no ho són i per tant el misteri es manté fins al final de cada programa.

Sinopsis per Petiso: Entretingut :-p
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a. Temporada Completa!! 2008 2008-08-08 20:35:25

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.