Elinks

The Five

Any:
2016
Categories:
Sèrie
Generes:
Crim, Drama, Misteri
Descripció:
DURADA: 45 minuts. - MIDA: 5 GB per capítol aprox.

País: Regne Unit. Direcció: Harlan Coben (Creador), Mark Tonderai. Guió: Daniel Brocklehurst, Harlan Coben, Mick Ford. Música: Michael Jennings. Fotografia: Tico Poulakakis. Intèrprets: Tom Cullen, Hannah Arterton, Tom Brittney, O.T. Fagbenle, Lee Ingleby, Geraldine James, Michael Maloney, Martin McCreadie, Sarah Solemani, Megan Bradley, Aedan Duckworth, Alfie Bloor, Harry Bloor.

El punt de partida d'aquest thriller és un assassinat a l'escenari del qual la policia troba ADN d'un nen que va desaparèixer fa 20 anys. En Jesse va desaparèixer en una excursió pel bosc, després que el seu germà gran i tres amics seus, que aleshores eren adolescents, el fessin tornar tot sol cap a casa. Fa 20 anys que ningú en sap res, i ara el seu ADN ha aparegut a l'escenari d'un assassinat.

La notícia que el nen encara podria ser viu és un xoc, tant per als pares com per al germà i els seus tres amics. Ara, els quatre adolescents ja són adults i cadascú té els seus problemes i una vida més o menys complicada, però tots quatre se senten culpables pel que va passar i volen saber si el nen que va desaparèixer encara és viu.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
HDDVD+HDTV 1 The Five Completa!! 2016 2022-04-03 01:28:46

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.