Elinks

The Unthinkable (Den blomstertid nu kommer)

Any:
2018
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Acció, Ciència Ficció, Romàntic, Thriller
Descripció:
DURADA: 123 minuts. - MIDA: 9,57 GB.

País: Suècia. Direcció: Victor Danell. Guió: Victor Danell, Christoffer Nordenrot. Música: Gustaf Spetz. Fotografia: Crazy Pictures. Intèrprets: Christoffer Nordenrot, Lisa Henni, Jesper Barkselius, Pia Halvorsen, Magnus Sundberg, Krister Kern, Karin Bertling, Ulrika Bäckström, Alexej Manvelov, Yngve Dahlberg, Håkan Ehn, Tarmo Sakari Hietala, Niklas Jarneheim, Arvin Kananian, Lo Lexfors, Liselott Lindeborg, Rickard Lundqvist, Carlos Paulsson, Rikard Svensson, Johan Wåhlin, Eleonor Leone, Erik Bolin, Magdalena Eshaya.

El productor de "Deixa'm entrar" i el col·lectiu Crazy Pictures uneixen les seves forces en aquest thriller emocional que va ser el major projecte cinematogràfic de crowdfunding mai vist a Suècia.

Suècia s'enfronta a un misteriós atac i l'Alex es veu forçat a tornar a la seva llar. Allà s'enfrontarà al seu pare i es trobarà amb el seu antic amor de joventut. Hauran de deixar de banda el passat i cooperar tots junts si de veritat volen sobreviure ... "The Unthinkable" és un misteriós thriller de gènere de catàstrofes en el qual el temps juga un paper summament important: va a contrarellotge. Suècia ha estat atacada i ha passat l'impensable, fet que provoca que la gent canviï de manera dràstica i es pregunti què és el veritablement important a la vida. Què canviaríem abans que sigui massa tard?
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV The Unthinkable 2018 2021-06-04 23:27:50

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.