Elinks

La fossa

Any:
2020
Categories:
Minisèrie, Producció Catalana, Sèrie
Generes:
Drama
Descripció:
DURADA: 50 minuts per capítol aprox. - MIDA: 1,20GB per capítol aprox.

Direcció: Agustí Vila Música: Arnau Bataller Fotografia: Diego Dussuel Intèrprets: Àlex Batllori, Carles Bigorra, Nausicaa Bonnín, Sergio Caballero, Pau Durà, Francesc Garrido, Ferran Lahoz, Blai Llopis, Mónica López, Juli Mira, Carlos Olalla, Nuria Prims, Bernat Quintana, Àlvar Triay, Katrin Vankova, Mireia Rey, Ginebra Vall.

Minisèrie dirigida per Agustí Vila que se centra en l'assassinat d'un jove que treballa en l'exhumació d'una fossa de la Guerra Civil. Això portarà a obrir una investigació policial que revelarà crims passats i recents. Una sèrie protagonitzada per Nausicaa Bonnín.

L'acció es desenvolupa principalment en un poble del Penedès, on el David treballa en l'exhumació d'una fossa comuna de la Guerra Civil sense catalogar. El jove creu que pot estar enterrada la seva família, basant-se en les històries que li va explicar el seu avi, afectat d'Alzheimer, i sobre la veracitat de les quals té dubtes. Quan el David és assassinat, s'inicia una recerca que lidera la cap dels Mossos d'Esquadra, Andrea Carmona, que farà sortir a la llum molts secrets que afectaran els habitants del poble.

Font T Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV 0 La fossa - Temporada 0 Completa!! 2020 2020-11-29 00:34:12

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.