Elinks

Agatha Christie - Testimoni de càrrec (The Witness for the Prosecution)

Any:
2016
Categories:
Minisèrie, Pel·lícula, TVmovie, Sèrie
Generes:
Crim, Drama, Misteri, Thriller
Descripció:
DURADA: 60 minuts per capítol aprox. - MIDA: 4GB per capítol aprox.

"Testimoni de càrrec" és una nova adaptació d'Agatha Christie a càrrec de Sarah Phelps per a la BBC One. El drama consta de dos capítols i que reuneix l'equip que hi havia darrere d'"I no en quedà cap", l'adaptació aclamada per la crítica i que va aconseguir reunir més de 8 milions d'espectadors.

Adaptació del relat curt de Christie del mateix títol, "Testimoni de càrrec" ("The witness for the prosecution") està dirigit per l'aclamat director de cinema i televisió Julian Jarrold ("The Crown, "Becoming Jane", "Retorn a Brideshead" i "El gran assalt al tren") i produït per Colin Wratten ("Killing Eve", "Inside men" o "Gent del barri"). La mateixa Agatha Christie va convertir el seu relat curt en una obra de teatre que es va estrenar a Londres el 28 d'octubre de 1953 en el Winter Garden Theatre.

El repartiment farcit d'estrelles inclou Toby Jones ("Detectors", "Marvelous", "Tinker Tailor Soldier Spy"), Andrea Riseborough ("Bloodline", "Birdman", "Oblivion"), Kim Cattrall ("Sexe a Nova York"), David Haig ("The thick of it", "Mo", "My boy jack"), Billy Howle ("The sense of a ending", "The seagull", "Cider with Rosie") i Monica Dolan ("Black mirror", "Vanity fair", "Una vacante imprevista").

Un assassinat cruel i sagnant embruta les catifes d'una casa senyorial de Londres. La víctima és l'Emily French, una vídua rica. Totes les proves apunten a en Leonard Vole, un jove oportunista a qui la dama ha deixat la seva fortuna i que l'acaba assassinant cruelment. O això és, com a mínim, el que declara la Janet McIntyre, la fidel criada de l'Emily. El noi insisteix que hi ha un testimoni que pot provar la seva innocència, una noia que es diu Romaine.

"Testimoni de càrrec" és un drama de Mammoth Screen i Agatha Christie Productions per a BBC One, en associació amb A+E Networks i la branca de desenvolupament de RLJ Entertainment, Acorn Media Enterprises.

L'adaptació de "Testimoni de càrrec" és la que va fer, el 1957, Billy Wilder amb tres primeres espases en els papers principals: Tyrone Power, Marlene Dietrich i Charles Laughton. La pel·lícula va tenir sis nominacions als Oscars: millor pel·lícula, millor director, millor actor principal (Charles Laughton), millor actriu de repartiment (Elsa Lanchester), millor so i millor muntatge. Finalment no es va endur cap estatueta. Única incursió de Wilder en el cinema judicial.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
HDDVD+HDTV 0 Agatha Christie - Testimoni de càrrec Completa!! 2016 2020-01-02 23:38:30

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.