Elinks

I ja no en quedà cap (Deu negrets) Agatha Christie (And Then There Were None)

Any:
2015
Categories:
Minisèrie, Pel·lícula, Sèrie, TVmovie
Generes:
Crim, Drama, Misteri, Thriller
Descripció:
DURADA: 60 minuts per capítol. - MIDA: 4,25GB per capítol aprox.

Direcció: Craig Viveiros Guió: Sarah Phelps (Novela: Agatha Christie) Música: Stuart Earl Fotografia: John Pardue Intèrprets: Maeve Dermody, Charles Dance, Toby Stephens, Burn Gorman, Sam Neill, Paul Chahidi, Miranda Richardson, Charlie Russell, Tom Clegg, Catherine Bailey, Noah Taylor, Ben Deery, Christopher Hatherall, Douglas Booth, Harley Gallacher, Anna Maxwell Martin, Aidan Turner, Rob Heaps, Joseph Prowen.

"Deu negrets", d'Agatha Christie, és la novel·la de crims més venuda de tots els temps, amb 100 milions d'exemplars a tot el món. I ha estat votada com una de les obres de Christie preferides del món.

Amb un repartiment il·lustre, Mammoth Screen i Agatha Christie Productions han produït una adaptació en tres parts de l'obra mestra de l'autora, adaptada per Sarah Phelps ("The Casual Vacancy", "Great Expectations") i dirigida Craig Viveiros, premiat com a millor director en el New York International Independent Film & Video Festival per "Ghosted".

La sèrie, emesa a la BBC One, es va fer per commemorar el 125e aniversari del naixement de l'escriptora britànica de misteri i està considerada com una de les millors adaptacions de la novel·la "Deu negrets", d'Agatha Christie.

La minisèrie compta amb un repartiment de cares molt conegudes: Aidan Turner ("Poldark"), Miranda Richardson ("Dead Boss"), Charles Dance ("Joc de trons"), Douglas Booth ("Els pilars de la Terra"), Maeve Dermody ("Beautiful Kate"), Burn Gorman ("Torchwood"), Anna Maxwell Martin ("El cercle Bletchley"), Sam Neill ("Parc Juràssic", "Els Tudor" i "Peaky Blinders"), Toby Stephens ("Lost in Space") i Noah Taylor ("'Preacher", "Deep Water").

El misteriós matrimoni Owen convida vuit persones, que d'entrada no tenen cap relació entre si, a l'illa del Soldat, un illot davant de la costa de Devon on només hi ha una mansió. Allà els reben els dos membres del servei, el majordom i la cuinera. Sense rastre dels Owen i sense cap mena de comunicació amb la costa, una sorprenent gravació sonora acusa els deu ocupants de l'illa de crims terribles que van cometre en algun moment de la seva vida. Quan comencen a morir un per un, els acusats arriben a la conclusió que, o bé els Owen estan amagats a l'illa per cometre els assassinats, o bé l'assassí és un d'ells.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
HDDVD+HDTV 0 I ja no en quedà cap (Deu negrets) Completa!! 2015 2019-12-28 19:46:19

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.