Elinks

Merlí: Sapere Aude

Any:
2019
Categories:
Sèrie, Producció Catalana
Generes:
Drama
Descripció:
DURADA: 50min. per capítol aprox. - Mida: 2GB per capítol aprox. (1a temporada). - MIDA: 1,50 GB per capítol aprox. (2A TEMPORADA).

Direcció: Héctor Lozano (Creator) GuiÓ: Héctor Lozano Intèrprets: Carlos Cuevas, Boris Ruiz, David Solans Productora: Veranda TV / Movistar+. Distribuida por Movistar+

Merlí: Sapere Aude és un drama que comença uns mesos després de la mort d'en Merlí. La ficció se centra en l'alumne preferit de professor, en Pol, quan comença els seus estudis a la facultat de Filosofia. L'alumne ara és molt diferent: a l'institut era molt orgullós, xulo i popular i, ara, en Pol és més insegur i indecís respecte a les seves decisions i identitat. En la seva nova carrera, en Pol troba una nova mentora: la professora Maria Bolaño. La Maria és una dona irònica, crítica i mordaç amb un caràcter molt fort que posarà a en Pol a prova. Al protagonista també l'acompanyarà en el seu nou camí en Bruno Bergeron, extravertit i irònic però amb una gran debilitat per en Pol després de les experiències viscudes junts. En Rai és el nou i arrogant amic d'en Pol, amb el qual connecta molt bé tot i els diferents mons en què viuen. La Minerva és una estudiant argentina molt alegre que va a la classe d'en Pol i pertany al seu grup d'amics.

Com segueix la vida d'en Pol sense en Merlí? Com es troba a la facultat? Té noves amistats? Trobarà l'amor?

2a Temporada: Comença el segon semestre a la universitat. En Pol coneix un noi més gran que ell per qui sent una atracció irrefrenable, però torna un vell amic del passat amb una mala notícia que canviarà la seva vida per sempre. L'Alfonso busca feina per pagar una multa considerable i hi ha algú del grup de filosofia que està disposat a ajudar-lo.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV 1 1a Temporada Completa!! 2019 2019-12-07 21:32:04
HDTV 2 2a Temporada Completa!! 2021 2021-04-02 23:55:28

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.