Elinks

Butterfly

Any:
2018
Categories:
Minisèrie, Pel·lícula, Sèrie, TVmovie
Generes:
Drama
Descripció:
DURADA: 45 minuts. - Mida: 1,9GB per capítol aprox.

Creada per Tony Marchant Direcció: Anthony Byrne Guió: Tony Marchant Producció: Caroline Hollick, Adam Kemp, Sarah Lewis, Tony Marchant, Nicola Shindler i Louise Sutton Música: Kyle Dixon i Michael Stein Fotografia: Si Bell Repartiment: Vicky (Anna Friel, "Marcella", "Pushing Daisies"), Stephen (Emmett J Scanlon, "The Fall", "Hollyoaks"), Barbara (Alison Steadman, "Life is Sweet", "Gavin & Stacey"), Gemma (Amy Huberman, "Cold Feet", "Striking Out"), Paula (Lorraine Burroughs, "Hard Sun", "Top Boy"), Peter (Sean Mcginley, "Braveheart", "The Wind that Shakes the Barley") i Lily (Millie Gibson i Max/Maxine "Callum Booth-Ford").

La Vicky i l'Stephen són els pares separats de la Lily i en Max, un nen d'onze anys que sempre s'ha sentit com una nena. Quan en Max intenta suïcidar-se, l'Stephen decideix tornar a casa pensant que així podrà reconduir el seu fill. Però en Max es reafirma en la seva identitat i demana que a partir d'ara se'l conegui com a Maxine. Aquesta decisió tensa la relació entre la Vicky i l'Stephen. Després de mesos d'espera, les especialistes d'una clínica de gènere descarten un tractament mèdic per retardar la pubertat a la Maxine. La Vicky, desesperada, decideix viatjar als EUA per visitar un especialista, sense consultar-ho primer al seu marit. El camí cap a la reconciliació familiar i la reafirmació de la identitat de la Maxine serà difícil.

Dirigida per Anthony Byrne ("Mr. Selfridge", "Peaky blinders" i "Ripper Street", "Butterfly" està protagonitzada per Anna Friel ("Marcella", "Pushing Daisies"), Emmett J. Scanlan ("The Fall", "Hollyoaks") i Callum Booth-Ford ("Peaky blinders"), que és qui es posa en la pell de Max i Maxine.

Escrita i creada pel guanyador d'un premi BAFTA Tony Marchant per "La marca de Caín", "Butterfly" és una història familiar, sensible, que toca el cor. Se centra en el jove, Max, que mostra signes de disfòria de gènere i s'identifica com una noia anomenada Maxine.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV 1 Butterfly Completa!! 2018 2019-04-01 20:49:44

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.