Elinks

Tauró (Jaws)

Any:
1975
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Aventures, Drama, Thriller
Descripció:
Durada: 124 minuts. - MIDA: 8,69GB

Direcció: Steven Spielberg Guió: Peter Benchley i Carl Gottlieb, basat en la novel·la de Peter Bentchley Producció: Universal Pictures i Zanuck/Brown, 1975 Fotografia: Bill Butler Música: John Williams Idioma versió original: anglès Intèrprets: Roy Scheider, Robert Shaw, Richard Dreyfuss, Lorraine Gary, Murray Hamilton, Carl Gottlieb, Jeffrey C. Kramer, Susan Backlinie, Jonathan Filley, Chris Rebello, Jay Mello, Craig Kingsbury,Robert Nevin i Peter Benchley.

"Jaws" és un film de terror i suspens dirigit per Steven Spielberg basat en l'obra de Peter Benchley. Estrenat a la gran pantalla fa més de 40 anys, va ser un èxit absolut i amb els anys s'ha convertit en una pel·lícula icònica de la història del cinema per la manera en què va revolucionar el gènere del suspens. Amb la intensitat de la música que va compondre John Williams va marcar una altra fita històrica i va guanyar l'Oscar a la millor banda sonora original. Nominada a la millor pel·lícula, no va aconseguir el premi, però sí que es va endur l'estatueta al millor muntatge i al millor so. La pel·lícula té una duració de 118 minuts i per primera vegada la història serà emesa completament en català amb el títol de "Tauró".

A la costa d'un petit poble de l'est dels Estats Units un enorme tauró blanc ataca i mata una noia. Per por als efectes perjudicials que això podria tenir sobre el negoci turístic en plena temporada alta, l'alcalde es nega a tancar les platges i a difondre la notícia. Però un nou atac costa la vida d'un altre banyista. Quan el terror s'apodera de tothom, un veterà caçador de taurons, un oceanògraf i el cap de la policia local s'uneixen per capturar el tauró.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDDVD+HDTV Tauró 1975 2017-08-16 23:54:32

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.