Elinks

The Last Kingdom (L'últim regne)

Any:
2015
Categories:
Sèrie
Generes:
Acció, Història, Romàntic
Descripció:
Duració: 59min. per capítol aprox. - Mida: 2,42GB per capítol aprox.

Corre l'any 872 i molts dels regnes independents del que ara es coneix com a Anglaterra han sucumbit a la invasió dels danesos. El gran regne de Wessex ha quedat sol i desafiant sota el comandament del rei Alfred el Gran (David Dawson).

Amb aquest teló de fons turbulent viu l'heroi Uhtred (Alexander Dreymon). Fill d'un noble saxó, és capturat pels danesos i criat com un d'ells. Obligat a triar entre els seus orígens i les persones que l'han educat, la seva lleialtat es veurà posada a prova. Què és realment? Saxó o danès?

Decidit a reclamar el seu dret de naixement, Uhtred ha de recórrer un perillós camí entre els dos bàndols si vol participar en el naixement d'una nova nació i, en última instància, recuperar les terres dels seus avantpassats.

"The Last Kingdom" és l'adaptació de la sèrie de novel·les històriques de Bernard Cornwell coneguda com "The Saxon Stories" produïda per BBC America. Un drama històric de vuit capítols d'una hora de durada protagonitzat per Alexander Dreymon ("American Horror Story"), Rutger Hauer ("Blade Runner"), David Dawson ("Peaky Blinders"), Matthew MacFadyen, Emily Cox ("Homeland"), Ian Hart ("Boardwalk Empire") i Tobias Santelmann, entre altres. Stephen Butchard n'és el creador i Nick Murphy s'encarrega de la direcció.

"The Last Kingdom" és un espectacle ple d'actes heroics i batalles èpiques, però amb una profunditat temàtica que abasta la política, la religió, la guerra, el coratge, l'amor, la lleialtat i la recerca universal d'identitat. Barrejant figures històriques i esdeveniments reals amb personatges de ficció, "The Last Kingdom" explica com un poble va combinar la seva força sota un dels reis més icònics de la història per reclamar la seva terra per a ells mateixos i construir un lloc al qual poder anomenar casa.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
HDDVD+HDTV 1 1a Temporada Completa!! 2015 2017-07-25 21:28:54
HDDVD+HDTV 2 2a Temporada Completa!! 2017 2020-02-18 23:35:01

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.